Mamici si gravidute de Constanta (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

FETELORva multumesc pentru sfaturi si va invidiez(in sensul bun al cuvantului)pentru trairile alaturi de copii vostri si ma gandesc daca eu voi putea sa am vreodata parte de asa ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

andata, eu am nascut cu dr Belcin. August 2007 , in nici un caz cu Balasa, si ma abtin de la comentarii la ce am tot auzit despre el in maternitate.Pereri impartite.

AndreB, super tare faza. Dar sa stii ca azi chiar cred ca au declarat bebei zi "cacacioasa" ptr ca Luca .....care in ultimul timp ziua sta in chilotei, fara pampers ,in casa ,avem tentative serioase sa scapam de pampers, dupa ce sta la oala, face un pisu, se ridica ,ii pun chilot si tup la joaca(zic eu in mintea mea de mama visatoare ), si eu dispar pana in baie. Liniste totala in casa ,ceea ce e dubios la noi in ultimul timp cand intr-una.
Il caut ,el in cortul lui ,plin de bile ,cu kk in chiloti si pe picioare ,si pe cort ,si pe bile ,si .....urmare ,copil in cada ,cu bile cu tot

O seara buna tuturor!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Andata, ce poze sa mai fac, cand am vazut "privelistea" negru mi s-a pus in fata ochilor, cu greu m-am infranat sa nu tip la copil ( ca m-a dus totusi capu ca el nu intelege gravitatea mesajului...) asa ca am plantat copilul la calculator in alta camera la Tom si Jerry ( ca sa nu-l am intre picioare in timp ce curatam cu o mana in lighean si alta la nas) si mi-am zis, pe urma, ca poze o sa fac .... data viitoare

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna seara

Va multumesc ca ati avut rabdarea sa ma "cititi"

Mada, da, sunt o plangacioasa fara pereche, dar de obicei la adevaratele probleme nu pot sa vars o lacrima.

De cum s-a luminat azi de ziua am vazut treaba cu alti ochi si sunt usurata ca s-au rezolvat lucrurile atat de bine. Problema mea mare e acum cu sanii, am luat Dostinex o pastila azi, mai am una pt maine, inca nu vad nimic si am sanii ca pietroaiele si ma dor de mor, stau cu comprese reci de cred ca o sa fac naibii si pneumonie. Ma gadesc cu groaza ce-ar fi fost pe capul meu daca l-as fi intarcat deodata, cred ca imi explodau, daca am redus fff mult alaptatul si tot ma simt asa.

Si vreau sa va spun ca am un copil model, azi la pranz mi-a adormit in sling, in timp ce ma plimbam cu el in parc, am venit acasa, l-am pus pe pat si a dormit 4 ore jumate!!! Il controlam periodic sa vad daca respira S-a trezit o singura data si l-am adormit la loc shsh-indu-l

In seara asta m-a tras putin de bluza, nu foarte convins, pe urma a baut 200 ml de apa si a adormit in 10 minute pe umarul meu, neleganat, nenimic. Sunt curioasa cum va decurge noaptea asta.

Andre, am ras de-am lesinat imaginandu-mi rahateii insirati in functie de modelul covorului Si Lulu vad ca face parte din club!

Mamacita, ma bucur ca mama ta e din nou acasa, nimic nu face mai bine la moral decat asta.

Andicu, ma bucur nespus ca diagnosticul nu e atat de ingrozitor cum parea la prima evaluare, Dumnezeu e mare!

Mada, intamplator eu de 2 sapt folosesc vit D solubila pt ca nu am gasit Vigantol la farmacia respectiva, multumim de avertizare, chiar nu vazusem postarea.

Coca, imi pare nespus de rau pt situatia voastra, ma rog din tot sufletul sa iasa soarele si la voi

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna seara si de la noi!

Ina, cu intarziere, iti urez La multi ani! Sa ai parte de bucurii, fericire, iubire si noroc si de un copil sanatos! Te pup cu drag si astept sa ne povestesti mai multe depre Gabitzu. Ca nu mai stiu nimic de el la mot!

Andicu multa multa sanatate tatalui tau!

Lulu tricicleta am lut-o din carfour, si a costat 150 ron. Mie-mi place tare mult si Sofiei de asemenea, desi in parc e atrasa si de alte modele

Angi...draguta de tine te imbratisez virtual ca sa prinzi puteri. Vezi ce destep e Pupicu? Stie ca mami il iubeste chiar fara tzatzi si doarme linistit! (eu te compatimesc pe tine...ca sa ma obisnuiesc pentru ce mi se pregateste)

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Creem, pai sa stii ca in toata treaba asta eu sunt victima si nedormita, si plansa, si cu sanii... El... doarme de tai lemne pe el!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Buna seara,

AngeliquedeS urata treaba cu intarcatul, huh? Nu de alta, dar urmeaza si la noi...sper ca nu prea curand, dar...in conditiile in care Mihnea nu are nicio treaba cu biberonul sau laptele praf..cred ca o sa fie cam aiurea. Mult succes in continuare!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Angi, pentru sani: sa-i tii stransi intr-un sutien mai mic, sau legati cu o esarfa; sa nu mai bei lichide, nici supe, ciorbe, sucuri, doar apa la limita deshidratarii (cateva zile); poti sa mulgi putin daca te dor rau, cat sa te mai lase; era su un remeiu homeopat ricin, dar nu stiu concentratia ori 15 ori 30, eventual da-i un teleon dr. Soescu (stiu ca te cunoaste). La mine si dulciurile cresc lactatia, asa ca le-as reduce si pe alea
Sper sa-ti treaca repede!
Felicitari PUPICU!!!!! Esti baiat mare!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Coca, fruntea sus, mai sunt sperante. Nu te gandi la "daca" ci la "cand" vei avea copilutz cum va fi.
Lulu, eu tocmai de dr. Belcin ma feream, ca a abandonat-o pe finuta mea chiar inainte de nastere, desi a monitorizat toata sarcina, pentru ca tocmai se intorsese din concediu vezi doamne si nu avea timp sa se ocupe de ea.
Andre, te admir pentru taria de care ai dat dovada. Vazuta din afara insa, faza e supersimpatica. Nu as vrea insa sa ma pun in situatia ta. Sau mai stii ce ma asteapta si pe mine? Macar nu a avut timp sa si "deseneze" cu degetelul... Iar data viitoare sper sa nu existe, din respect pentru munca si nervii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc pentru urarile si gandurile de bine!

Angi,nu stiu cu cat te incalzeste,dar sa stii ca eu nu sunt deloc o plangacioasa.Nu sunt stanca,dar plang datorita unor probleme majore,scene dramatice sau depresii postpartumori,mai rar,la PMS.Dar cand i-am intarcat am tras,frate,cate o boceala zdravana la fiecare din ei,cate o noapte intreaga,apoi mi-am lipit bucatile si m-am bucurat de copilasii mei.Si aveau 1 an si 1 luna,darmite la tine...Asa ca sus fruntea,s-a incheiat o etapa importanta in viata lui si a ta,dar va asteapta altele,fiecare cu momentele ei de extaz si agonie.

AndreB,tu erai la faza binecunoscuta mie -si nu numai(vezi Madaluta)de rasu'plansu'.Si pe mine ma apuca toate pandaliile,uneori ma si exprim,nu-i bruftuluiesc,dar mi se modifica tonul si intensitatea vocala,apoi ma pufneste rasul,mai devreme sau mai tarziu,caci nu pot sa elimin umorul si deliciul din fazele astea.Mai urat tipa barbatu-meu,dar asta este,nu suntem roboti de crescut copiii si practica bate teoria.Cu cat muncesti mai mult ,esti mai in varsta,cu o viata mai stresanta si ai mai putin ajutor,cu atat mai putin te tin nervii sau...cum ar spune o celebritate contemporana,"vieata e complecsa"(am redat corect ortografia,Doc?)
Am frecat si eu la covoare dupa Alex(care a inceput antrenamentul la 2 ani,asa am hotarat)si voi mai freca si dupa Anabela(deocamdata s-a exprimat doar la capitolul lichid),dar asta este parte din distractie.Si ai mei isi amintesc si acum cand m-au gasit manjita la gura si cu peretele pictat in nuante de la galbem la maro,eu pot sa spun ca sunt fericita,de-astea"groase"n-am patit...pana acum.

Mada,Alexut(zis"Alesu'"de catre Anabela) a avut o reactie asemanatoare:la 1 an nu-l mai scoteai din mare,daca nu-l ancoram de mine se ducea pan ii trecea apa peste freza in larg,anul urmator nici nu a vrut sa treaca de nivelul gleznei,anul trecut il mai bagam pana la burtica,dar cu multe texte,anul acesta ne-a rugat sa-l ducem la inot!La fel,a avut o perioada pe la 10 luni cand nu mai voia sa faca baie,asta dupa ce adora baia,si ne-a tinut vreo luna.Au si ei fel de fel de faze inexplicabile,noroc ca majoritatea sunt temporare.Poate incerci vreo saptamana-doua sa-l duci in alt loc decat cel care l-a deranjat,sa uite.

Andata si coca,scuze,nu v-am urat bine ati venit!Andata,sarcina usoara,nastere rapida si puteri de mamica x 3!Coca,uite cum vine fericirea,cand crezi ca totul a fost incercat si nu mai sunt solutii,dar nu te dai batut:vezi Crisis81.
Noapte buna!

Mergi la inceput