Mamici si gravidute de Constanta (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dau copy-paste de pe blog:

Adina avea dreptate. Nu se poate intarcat fara plans. Chiar daca eu am jurat pe toti sfintii ca la noi va fi fara plans, trebuie sa fiu de acord cu ea. NU se poate fara plans.

AM plans pana mi s-a facut rau. Eu, da, pt ca pe Pupicu nu l-am lasat sa planga. In afara de cateva scanceli, tras de bluza, cateva urlete cand incercam sa ii bag biberonul cu apa in gura si miscari de contorsionist in incercarea de a trage de amintita bluza - care tot la sfatul Adinei mi-am luat bluza fara decolteu si cum eu nu am asa ceva in garderoba proprie, am dat iama in tricourile iubitului meu, succes pe toate planurile mai putin in cel estetic.

Si plangeam de sarea tricoul pe mine. De un milion de ori am vrut sa ii bag sanul in gura, de un milion de ori am renuntat cu parere de rau pt eforturile de pana acum si de groaza de nu chinui copilul cu intoarcerea la san in conditiile in care el s-a purtat exemplar.

Toata noaptea nu am dormit, ma plimbam cu el in brate prin casa tocmai ca sa nu planga si el dormea. Se mai trezea din cand in cand, vedea ca nu m-am razgandit si se culca la loc. Pe umarul meu. SI cand incerca sa traga de bluza mea, plangeam de mama focului ca chinui copilul, ca o sa spuna ca nu-l mai iubesc si nu o sa ma mai iubeasca si tragedia a fost ca la un moment dat a nimerit cu degetelul mare in gura si am innebunit, am zis ca gata, daca a inceput sa isi suga degetul, deja se gandeste ca nu mai e iubit si si-a gasit surogatul, i-am scos degetelul din gura si da-i si plangi. EL dormea, evident.

M-am certat si cu iubitul meu, care ma privea prostit si nu intelegea de ce plang eu in halul asta daca bb nu plange, ba mai mult, doarme pe umarul meu sau pe perna. SI mi-a casunat si pe el, orice imi spunea saream in sus si receptionam stramb. Degeaba imi spunea ca odata si odata trebuia sa o fac si pe asta, ca trebuie sa ma gandesc si la mine, ca trebuie sa imi iau tratamentul, ca nu vad ca sunt varza, sa ma gandesc ca l-am facut, l-am crescut pana la un an si 4 luni si sa imi distrug sanatatea mai mult decat e deja? Si saracu si-a racit gura muuuult si eu boceam mai departe. Si ii spuneam ca nu imi e alaturi, ca nu ma ajuta cu o vorba buna si saracul de el nu stia ce sa imi mai spuna. Hormonii astia sunt ceva de groaza...

Oricum are dreptate. Si normal ca ma privesc din afara cum fac de fiecare data si ma umfla rasul in timp ce ma vad plangand. Se pare ca de data asta a fost Redusul la putere (cand am timp am sa fac un post sa explic cine e Redusul :)) Pe scurt, e unul dintre cei doi gemeni care vietuiesc in mine. Unul e Desteptul si celalalt Redusul.

Cert e ca asta a fost. S-a terminat o alta etapa di viata de bebe a lui Pupicu. Chiar de ziua lui, fiindca astazi implineste un an si patru luni.

Dar cred ca daca e sa fac bb 2, de la 6-7 luni am sa ii introduc in paralel si laptele praf ca nu mai am puterea sa trec prin asta. Intarcatul este o trauma. SI a fost mai mult pentru mine decat pentru el, din fericire, multumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cris, e o minune de copil! dulce foc! ma bucur enorm pt fericirea voastra!

Mamacita, . Refacere rapida si totala mamei tale!

Angi, . Si as mai fi pus emoticon cu imbratisarea (care e pe Mess, aici nu exista). Fii tare, o sa treaca! ma gandesc cat iti e de greu, te inteleg chiar daca n-am trecut prin asta si te admir pt puterea si vointa si dedicatia ta!!! inca o data!

Doc, sanatate multa puiului! of, iar ati racit! sau mi se pare mie ca raciti cam des?! ceva pt imunizare ii dai sau i-ai dat? la Filip cred ca a avut mare efect Echinaceea - granulele homeopate, ca din ianuarie de dupa Anul Nou n-a mai racit deloc!

Mocutza, refacere rapida printesei si sa folositi cu succes noul patut!
Ina, bine-ati revenit, sa va fie de bine vacanta!
Mav, felicitari pt bebe Antonio la cele 6 lunisoare!! ce a mai crescut puiul!! nu zic ce dor imi e si mie de burtica si de un bebe mic, dar inca n-am curaj..

Multumesc inca o data pt gandurile bune legate de tata. Azi au aflat rezultatul la biopsie: din pacate, cancer la prostata , il opereaza maine, el e deja la Bucuresti, la Fundeni internat, cu fratele meu, maine plecam s-o ducem pe mama . Avem sperante, pt ca doctorii au zis ca genul asta de cancer poate fi dus pe picioare ani intregi daca nu apar complicatii. El n-are afectate organele alaturate si s-ar parea ca si metastazele osoase sunt usoare, deci recuperare numai cu pastile si o perfuzie lunara. Am aflat de un spital super dotat si cu rezultate excelente pe oncologie, in Istanbul , Turcia. Am luat toate datele si dupa operatie o sa trimitem acolo dosarul, sa vedem ce zic si cei de acolo. O sa facem tot ce putem ca sa fie bine..indiferent cat o costa, gasim noi de unde!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

La multi ani cu intarziere tuturor celor care si-au serbat ziua sau i-au sarbatorit pe cei dragi.
Isidora, orice intrebari vei avea, sunt prezenta. Dnp nu stiu sigur care e, oricum e undeva intre sfarsitul lui iunie si inceputul lui iulie. Doctor nu am, cel la care am fost pana acum se muta la primul spital privat de aici, unde e totul f scump si eu nu am cum sa ajung (adica nasterea e 1000 Euro). Preferabil voi naste natural, dar asta ramane de vazut cand o fi momentul. Pe mine ma batea gandul sa nasc la Medgidia, dar nu am reusit sa fac pasi concreti in aceasta directie.
Doc si Ina, va multumesc pentru bun-venitul calduros. Doc, sper ca cel mic sa fie mai bine acum si tu sa te fi linistit.
Mocutza, imi pare rau ca dupa ce ai avut probleme cu masina mai e si bebica bolnavioara. Nu te ingrijora insa prea mult daca nu mananca o zi-doua prea bine. Doctorita mea imi spusese ca organismul stie cel mai bine ce are de facut. Pentru el cica digerarea hranei ar fi un stres in plus pe care il resimte alaturi de resursele puse in miscare pentru insanatosire. Nu stiu daca am explicat bine
mamacita, sanatate multa mamei si refacere rapida
andicu, ma rog la DD sa fie totul bine pentru tatal tau si sa se vindece cat mai repede. Si eu am auzit ca la spitalul din Turcia sunt foarte mari sansele de insanatosire
Va pup pe toate si sper sa aud/citesc doar vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI cu intarziere pentru Proaspetii Sarbatoriti!
Si eu iar am avut motiv de sarbatoare , 8 ani de "concubinaj", din care 7 legali (casnicie).

andata ,eu am nascut la Medgidia ,in 2007.

Andicu, tinem pumnii si Doamne Ajuta! Fii optimista.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Andicu tinem pumnii sa fie totul bine! Doamne ajuta si multa putere si voua sa rezistati si sa-i dati si lui incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Merck KGaA a retras de pe piata toate loturile de Vigantol Oil precum si cateva loturi din Vigantoletten 100 si 500.
pentru Vigantol Oil problema este neconcordanta inscriptiei de pe ambalaj cu reglementarile in vigoare.
pentru Vigantoletten 1000 au fost retrase loturile: 3937401 (exp. 04.09); 5048601 (exp. 08.09); 5098701 (exp. 11.09); 5154001 (exp. 01.10); 5171802 (exp. 01.10); 5209002 (exp. 02.10); 5293902 (exp. 05.10)
iar pentru Vigantoletten 500: 3967302 (exp. 06.09); 3967403 (exp. 08.09); 5047803 (exp. 08.09); 5098503 (exp. 11.09); 5098506 (exp. 11.09); 5153902 (exp. 01.10); 5208404 (exp. 02.10); 5293202 (exp. 04.10)
toate datorita unor probleme de stabilitate la substanta activa, loturile de mai sus sunt retrase si distruse.

ca inlocuitor pe moment se poate folosit Vitamina D3 - producator Biofarm (sub forma de picaturi) 18.000 UI/ml.

Roxana

nu stiu daca ati vazut asta la "parintii intraba.." si m-am gandit sa o postez si aici k sa stiti...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

mamacita: ma bucur k v-ati distrat de ziua lui alex, dar mai ales pentru faptul k mama ta se simte bine si se intoarce acasa..chiar nu ma asteptam la o revenire atat de rapida din spital dupa o operatie pe coloana. Ma bucur mult...

andicu: inteleg din tonul si din mesajul tau k vestile sunt destul de bune( cat ar putea fi intr-un asemenea diagnostic)si nu pot decat sa ma bucur si sa ma rog in continuare pentru voi sa nu vi se mai intample cine stie ce in continuare, caci ati tot tras-o in ultimul timp...

elen: super rochia..dar n-o mai proba atat de mult k sa nu te plictisesti si de asta s-o vrei pe a treia....

Noi azi am avut din nou una din zilele alea de nu-mi vedeam capulde nazbatii de credeam k nu voi mai face fatza... dar a trecut. Am iesit la o plimbare pe malul marii k sa ma relaxez, numai k darius n-a vrut nici in ruptul capului acolo. de cum am ajuns aproape de apa s-a cocotat in brate la mine si a tinut-o tot intr-un plans: acasa si acasa si n-a fost chip pana nu am plecat. Am incercat sa-i vorbesc sa-l intreb sa vad ce nu-i place ce il sperie, dar n-am aflat. Am mers apoi la scoica land si acolo n-a avut nicio problema desi tot pe malul apei si in nisip s-a jucat....
Chiar nu stiu ce l-o fi apucat... Sper k pana la vara sa-si revina si sa putem face plaja linistiti

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Fac si eu ca Angie, ma auto-copiez de pe blog ca e mult prea lata:

Vin vremuri cacacioase!
Categoria nu grea, super grea. Poate ca trag si potul cel mare la loto saptamana asta. Am mari sanse. Azi dimineata, dupa masa de la ora 10, Mateiutzu bine spalat pe dinti este asezat strategic pe olita, in sufragerie in fata televizorului. Fii-miu isi face trebusoara repede de obicei. In 10 minute am si copilul usurat si spalat la fund. Cu un calup de reclame (imbatabile la atras atentia bebelusilor) il las pentru 2 minutele pe ceas: cat timp poti spala o farfurie si 2 pahare. Clateam primul pahar in bucatarie, il aud sporovaind,"taci ca-i buna, inseamna ca sta sa faca ceva consistent daca le descanta atat", spal al doilea pahar, icneli, oftaturi " e pe calea cea buna, deci", clatesc farfuria si ma reintorc. Privelistea: Matei parasise olita si isi contempla pe branci una din capodopere gata -gata cu degetelul pregatit sa si atinga. 6 gramajoare de fecale pe toata suprafata covorului, da' respectand modelul desenului tesaturii dom'le! ati mai ramas sa radeti putin? nu aveti de ce, ca acu' doar nu o sa va pun si poze!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

ina: cam repede ne-ai vorbit despre munte...zi-ne cum a fost cu gabitu? ati reusit sa va odihnicit ceva? el s-a adaptat?

mokika, voi nu v-ati intors de la munte? nu intri sa ne povestesti cum a fost? sau aveti luna de miere prelungita?

angi:mai, da credeam k pe mine nu ma intrece nimeni la plans..da chiar asa? Poate daca imparteati saricna la doi( tu si pupicu) nu era asa de traumatizant pentru tine..nu k as fi vrut sa-l lasi pe pupi sa planga dar macar daca ai fi incercat sau daca ai fi privit mai cu detasare problema....Eu cred ( dar poate gresesc) k niciun copil n-a ramas traumatizat pentru k a fost intarcat (indiferent in ce mod si la ce varsta).Iti mai trebuuie si alte probleme de sanatate pe langa cele pe care le ai de faci o tragedia din asta??? donsoara, ia baga-ti mintile-n cap si da dovada de maturitate si in probleam asta k prea de tot...( sper k-mi intelegi tonul , da?)

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Lulu, multumesc mult ca mi-ai spus de Medgidia. Stiu cum e pe acolo, finuta noastra a nascut acolo tot in 2007, dar in septembrie, asa ca mi-a dat maximum de detalii. Singura problema a noastra si motivul pt care nu am ajuns inca la dr. Balasa e ca pe noi ne-a lovit criza asta f rau. Nu dau amanunte sa nu se creada ca imi plang de mila.
Andre, super tare faza. Dar eu vreau si poze... Sigur nu ai sau nu vrei sa le pui? Ca oricum ar trebui sa ai ca sa-i arati si lui Mateiutzu mai tarziu "realizarile" copilariei

Mergi la inceput