Mamici si gravidute de Constanta (51)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
Ellen, e minunata rochia si sunt si eu de parerea lui Andicu ca este net superioara celei dinainte, fara suparare, da?
Andre, Adina e la Bucuresti pt 2 zile din cate spunea ea...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crisis81 spune:
Dandusa nu nu ma supar eu asa usor
. Nu-ti face griji
Madaluta vrem numarul doctorului vostru si noi.
Isi daaaaaaa, suntem mult mai bine. Azi am stat si mai mult afara.
Doc sunt calma...calma... reeeal calma .
AndreB sunt in faza in care cel mai minunat lucru mi s-a intamplat, fericirea mea nu este umbrita de absolut nimic deci nu m-as putea gandii la nimic negativ acum chiar daca as vrea.
Mav chiar ca trebuie sa te scuture cineva. Nu de alta, dar sa mai astepti un pic cu bebe 3.
Va pup pe toate!
Aaaaaaa, avem poze noi in album. Le vedeti AICI
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
docdecap spune:
andre, cum sa nu-mi mai placa pepsi??? ptiu, fereasca!
mai ales ca acum l-am descperit si in forma solida!!!
eu sunt cam suparici, ca al meu a facut aseara 36,8; peste zi azi nimica, ai acuma seara iara 38,9. si mucisori limpezi si curgatori. a inceput sa tuseasca productiv, dar in accese
aseara am tot facut ture, ca se infunda in somn si tusea sec si se ineca. sper ca azi va fi mai bine, l-am doftoricit si l-am iubit si l-am pus acum la patut. a adormit cu metallica, sa fiu sigura ca adoarme bine
ellen79i spune:
Buna seara...
Deci:
AndreB nu vand prima rochita.O sa o pastrez, o scurtez si vad eu cand o sa o port... parul..inca habar n-am ce sa-i fac...o sa ma duc in iunie la coafor la o incercare. . Sper sa fie frumoasa rochita finei tale si calitativa. Eu deaia m-am razgandit. Ea e ok dar, calitatea nu e cine stie ce...cel putin nu pt nunta. Daca era o rochie de zi, sau mai stiu eu ce mergea. dar pt nunta si mai ales mireasa nu prea.
Angelique, Andicu, nu am de ce sa ma supar. Deaia mi-am si luat-o. Pt ca sincer nici nu se compara. Pe asta noua am vazut-o acum o luna si am tot amanat dar tot nu am reusit sa mi-o scot din cap...in poza imi e putin larguta, mai trebuie modificata. Pe 24.06 e gata si ma duc sa o iau. Dar e superba si ma simt super in ea!
Mav multumesc de urari...Felicitari si la cat mai multi ani impreuna sanatosi si fericiti. Multa sanatate micului Antonio si la cat mai multe luni. Si sa stii ca eu te inteleg. Eu ma uit la strumful meu si am momente cand ma intreb:"Doamne cand am facut un copil? Cand a crescut asa mare?" Asa ca eu te inteleg perfet si cred ca atunci cand esti fericita, cand toti sunt sanatosi si problemele sunt micute si nu-ti mananca sufletul timpul trece ffff repede.
Pup pe toata lumea ma duc in pat langa sef...ca sunt cam obosita...din pacate am racit si azi nu am putut iesi din casa pt ca din 5 in 5 min vizitam toaleta......si inca nu mi-a trecut!
mocutza spune:
salut salut salut
Am vazut si eu abia acum cati oameni si-au serbat ziua pe aci' ....urez si eu "toate bune"
Andicu am cumparaaat!! ultimul de la real, cu 200 de lei...numa' bun de dormit...ca in rest nu il foloseste...E foarte incantata de el..
Bebelica mea e pe tratament si astept sa vad cum evolueaza lucrurile maine......dar cel ami mult ma streseaza ca nu mananca iar.....
Acu trebuie sa recuperez timpul in care am fost no stress......
Seara buna,....
mamacita spune:
MULTUMEEEEESC din suflet pentru urari!
Scuze pentru intarzierea raspunsului,va rog sa ma credeti ca nu a fost impolitete,ci pur si simplu am fost ibghesuita de evenimente:vineri s-a operat mama,sambata au venit nasii copiilor de la Buc.,au stat la noi(4 adulti si 3 copii in 3 camere,cred ca va dati seama de distractie,inclusiv copil mofturos al nasilor,greu de satisfacut culinar-singurul aliment preferat=dulciurile),duminica petrecere pentru Alex,prima dealtfel pana acum...In special Mav,te rog sa ma scuzi,am banuit ca esti tu si casuni cu intentii marete
,dar eu eram trasa din toate partile...
Operatia mamei a mers bine,azi deja s-a intors acasa,are dureri,dar se pare ca totul este ok,daca a suportat si drumul fara dureri deosebite.
Cu nasii,v-am spus,copil mofturos confruntat cu copiii mancaciosi,alte ore de masa si somn,alt stil de crestere(crescut de buni versus crescuti de parinti),dar pe langa aceste mici discordante,sunt o familie agreabila de-a dreptul si niste nasi minunati pentru copii,care ii adora,asa incat merita orice efort.
Petrecerea s-a desfasurat la un loc de joaca,Babyclub,cu putini invitati,caci noua in general ne plac petrecerile restranse,cu orice ocazie,dar suficient cat sa iasa antren nevoie mare,oricum,total diferit de mesele cu familia de pana acum,chit ca era inconjurat de toata dragostea.S-au distrat de au pleznit,iar acum noi suntem zombi,dar fericiti,caci au mers toate ...dupa sufletul omului
Vreau sa urez si eu sarbatoritilor un urias "La multi ani"si distractie din plin!
Crisis,desi cred ca te-am felicitat printre primii,tin s-o fac si aici,caci m-am indragostit iremediabil de faptura aceea micuta careia i-ati pus numele Teodora!Este absolut minunata,nici la comanda nu iesea asa!Desi Madaluta are dreptate,multe amanunte le-am uitat,eu am tinut jurnale stricte pentru ambii copii,la Anabela mai scurt,dar tot am avut pana la 1 an si ceva.Nu m-am bagat cu sfaturile,caci eu i-am alaptat,deci sunt toal paralela cu tot ce tine de biberoane.Daca pot ajuta cu altceva,cu placere!
Andicu,esti mereu in gandurile mele si ma rog sa fiti bine.
isidora,chiar daca la un moment dat avem idei diferite,te rog sa nu fii dezamagita in nici un caz:iubirea si admiratia sunt reciproce si nu trebuie sa ne scuzam ca suntem diferite
as mai fi vrut sa mai raspund,dar atat ati scris,ca abia am recuperat si am o varza mare in cap.
coca,la spital se face,vezi Doamne,o anestezie locala,dar doare ca....,asa ca nu te-as sfatui.La Buc.am inteles ca fac cu generala,am mai facut si eu la cerere expresa cateva prin Cta,dar nu la cabinet,si este incomparabil.
mamacita spune:
A,AndreB,"ruda"va viziona marti prima "catindata",asa ca iti mai povestesc.
si tu mie
Spor la repetitii desi nu ma indoiesc ca vei iesi de la exceptional in sus...
AndreB spune:
AndreB sunt in faza in care cel mai minunat lucru mi s-a intamplat, fericirea mea nu este umbrita de absolut nimic deci nu m-as putea gandii la nimic negativ acum chiar daca as vrea. Crisis
draga mea, era vorba doar despre o urare (sa Va fereasca cel de Sus de necazuri de o anumita natura, fiind situatia data)... unghiile sunt obisnuita sa mi le tai f. scurt, si nu pentru ca as fi chirurg de meserie
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
AndreB spune:
Multumesc pentru incurajare Mamacita! E nevoie, la atata chin si smuceala nocturna...
Daca ai stii cat de mult mi-a lipsit acesta ultima luna accesoriul "bona"... oricum ar fi putut fii ea....
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
ina78 spune:
Buna seara!
Va multumesc tuturor pentru urari. Fac cinste macar virtual si cu intiryiere... personal, cind voi reusi...
Am fost plecati o saptmina si vad ca v-ati distrat... noi am petrecut o saptamina in 3, putin la Cheia si putin la Sinaia. Am avut si o tentativa de Slanic Prahova dar am pecat dezamagiti tare de acolo. statiunea... de fapt satul intr-o delasare crunta. Macar am luat "o portie" de salina pentru Gabi.
Uram si noi cu intirziere cam maaarrreee dar cu scuze La multi ani! aniversatilor: Victor ( pui de Abibrinza), Alexandru (pui de Mamacita), Ana- Maria(pui de Menuet) sa fie sanatosi si sa aduca numai fericire in casa parintilor.
Doc multa sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sa ramai mereu asa vesela si fericita ca acum.
Criss sa-ti traiasca printesa, iar Teodora sa va umple sufletele mereu de fericire ca acum. Sa fie sanatoasa ca de frumoasa, e frumoasa foc... ne inscriem la cucerit.
Noilor venite le urez bun sosit, sa aiba spor la scris si sa ne cunoastem si personal. Coca1978 si Andala bine ati venit in grup... aici veti gasi o multime de fete minunate. 9nu ma refere la mine... )
Mav jumatate de an ... la cit mai multe lunitze sanatoase lui Antonio. Parca ieri spuneai de liniutze.
Mocutza eu am primit decizia acasa si cam la o luna mi-au venit bauntzii.
ANdicu imi pare tare rau ca ai probleme. Sper ca toate ghinioanele sa fi trecut si sa nu mai ai parte de vesti rele. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. Te inteleg ...
Ellen am vazut rochita... frumoasa tare. Dar as vrea sa vad poze si dupa modificare. La cit esti de slabutza cred ca ti-ar fi stat bine cu orice model.
Mokika pe unde esti? Vad ca nu ai mai scris de mult.
Va pupam si va dorim o seara placuta. Eu sint frinta. Ieri ne-am intors, astazi musafiri, cina in oras... Obosita... dar placut...
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008