Mamici si gravidute de Constanta (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da,eram sigura, moderatorii au considerat ca este reclama.Este vb de tricicleta BABY INITATION - de la bestkids.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

RALINAimi spui si mie de copilul care o sa fie dat spre adoptie ?Doresc si eu sa infiez ca ma lupt de 14 ani sa fac un copil si nu am reusit pana acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Coca, mai bine trimite-i PM Ralinei, poate nu intra asa des aici si nu vede mesajul! Pup.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna ziua tuturor...

Dar ati avut spor mai fetelor! Sper ca ati petrecut bine de sarbatori...nu am apucat sa citesc inca din urma. Noi doar ce ne-am intors de la ai mei...ne-au tinut acolo captivi 3 sapt..tot zic ca nu mai fac scheme deastea dar tot ma prind si nu ne mai lasa sa plecam...
Vesti noi e ca am fost si mi-am luat alta rochie de mireasa...ca mi s-a pus pata si nu am mai reusit sa mi-o scot...poze aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2174728770103731382EHpbWv

Mie imi place la nebunie...am luat la asorte totul..colier, bratara, cercei, inel si de pus pe cap o chestie superba( ca nu pun voal)..o sa fac poze si o sa vi le arat.
In rest toate bune, strumful a inceput sa faca si el pasi singur...si e f mandru de el...

Revin ca acum s-a trezit ...
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ina, LA MULTI ANI ! Sanatate, fericire si prosperitate!

Ellen, e superba rochia! sper sa nu te superi, dar imi place mult mai mult cum iti sta si cum arata asta fata de prima!!! si cealala e frumoasa, dar asta e de vis! iti doresc sa-ti aduca numai fericire si noroc!

Mada, tata se simte bine, dar maine aflam rezultatul biopsiei si in functie de asta cat de avansat este si cand il opereaza. Continui sa ma rog in minte, in orice minut liber pe care il am...Multumesc ca te gandesti la noi.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Ellen-rochita e de vis..de fapt la mijlocelul tau ce rochita de mireasa nu ar fi frumoasa!!
InaLa multi ani cu sanatate/sa ai bani sa ai de toate!
Mocutza-eu am primit decizie acasa!
Andicu, Isidora multumim de complimente..suntem doar niste oameni modesti care incearca sa faa din orice situatie ceva placut si distractiv.
Madalutza-de asemenea multumim de urari
Coca-histeroscopul este nou, adus din afara.Stiu ca se face o mica anestezie la aceasta procedura.Din pacate cum se procedeaza in spital nu stiu, nu cunosc amanunte.Tel ce il ai de la mine este nr de programari.Da..cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci programare la un consult, sa discuti cu dansul apoi sa vedeti cand sau daca este nevoie si de histeroscopie.Sanatate multa!

Varsta Veveritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

INA
si pentru ceilalti sarbatoriti pe care i-am ratat...
Victor( Abibrinza)
Teodora (Crisis81)
Alexandru (Mamacita)
Docdecap
Ana-Maria (Menuet)

Multa sanatate tuturor si tot ce va doriti pentru voi si pt pitici...

Multumesc fetelor. Stiu, si mie mi-a ramas gandul la asta si nu am rezistat...si m-am dus de mi-am cumparat-o..de la Braila!

pupici..revinim diseara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

La multi ani Ina! Multa sanatate si fericire alaturi de familiuta!

Ellen, superba rochia, constat ca e tot in stilul primei da ceva mult mai fain. Deci ai luat parura pentru coafura? stilish...
Ce faci cu prima rochie? O vinzi? Saptamana asta vine si rochia finei mele (de pe ebay), alt stil, alte pretentii... Sunt curioasa sa vad ce primeste.

Crisis, felicitari pentru fetita, iti doresc sa va bucurati de ea si realizarile ei, de voi toti ca familie si nu in ultimul rand sa nu se iveasca probleme existentiale specifice adoptarii, pe viitor (nu vreau sa te intristez, dar se mai intampla, nu intotdeauna stim).
Doc, deci ai primit cadoul dorit, ai lins tortul lu cumatru, Adi iti ia bijuterii sau pantofi (?!)... realizez ca nu mai esti fan Pepsi, pacat...
Adina, vreau si eu poza pe mail cu tricicleta lui Ioan!
Si pentru maine cu Isi neaparat sa vorbim ca o sa am repetitie de la 16.30 si atunci, nevoita sa ajustam ora... (sorry pentru schimbari toata ziulica, dupa 6 mai ma calmez si in directia asta)
Mamacita, de asemeni, ce mai face mama si mai ales cum s-a solutionat cu bona cea noua?
Mie de maine imi vine prima femeie, acea pe jumatate Marta cum a numit-o Adina, sper sa fie de bun augur, dar cum mai spuneam am ales-o pentru ca nu mi-a placut la proba cealalta.. sunt chiar curioasa ce ii recomanda "rudei" agentia si deznodamantul.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

La multi ani Ina!

Coca1978 am trimis PM.

Azi am umblat dupa un cadou pentru tati care maine implineste niste ani,dar de nehotarata ce am fost am sfarsit prin a-i cumpara hainute piticei.Se poate cadoul ptr tati sa fie purtat de mandruta?

Thea,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

INA!!! La multi ani cu sanatate si dragoste si impliniri!
...Si mai multe urari... personal

Lulu, Sebi are o tricicleta in genul www.alibaba.com/product-tp/105267135/BICYCLE_FLIPPER_toys.html" target="_blank">acesteia de 3 ani de zile; nu s-a stricat! Inca mai pedaleaza cu placere la ea. Am vrut sa-i cumparam bicicleta de acu' un an si a zis ca n-are nevoie, ca-i place mult cea pe care o are; baiat buuun!

Mocutza, mie mi-au intrat banii in cont, dar n-am primit nicio decizie....

Ellen, vei fi o mireasa superba! Imi place si a doua rochita! (Si sotul meu a avut doua costume la nunta.... Io am avut doar o rochie.... si noi tot asa, eram casatoriti legal de un an de zile..... Implinim 10 ani de casnicie anul asta.)

...Azi a implinit bble meu juma de an. Nu stiu cand/cum a trecut atata vreme... Parca ieri ma bucuram de burtica... si totusi... era acum un an...
Poate o sa ganditi ca-s inconstienta (mai ales cele care mi-ati fost foarte aproape in clipele grele), pt ca mai ales in ultima parte a sarcinii am fost vai de meu la propriu.... dar mi-e doooorrrr de burtica..... si parca bb creste prea repede si mai vreau inca unul (desi stiu ce ma asteapta in urmatorii ani cu bb2)....
Monica, astept reactii (nu aici)! Cineva tre' sa ma aduca la realitate....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput