Mamici si gravidute de Constanta (51)
Raspunsuri - Pagina 14
coca1978 spune:
MENUETmersi mult de nr de telefon si mai am niste intrebari daca nu te superi .Stii cam de cand are dr histeroscopul la cabinet An spital el face histeroscopie? asta in caz ca ar fi ceva mai grav si face si cu anestezie la cabinet?.Asta daca stii ca nu as vrea sa il stresez pe dr cu intrebarile mele la telefon .Oricum presupun ca o sa-mi spuna sa imi fac programare la cabinet sa discutam .
dandusa spune:
Doc,
varianta in romana exista?
altfel,cum ai petrecut de ziua ta?ai suflat in lumanari?
Mocutza,
ma bucur ca ai aflat de sotul tau.stiu pe cineva care vindea un patut alb de la ikea cu 2 mil (cu saltea cu tot).daca te intereseaza,sun si intreb.
Cris,
sa va traiasca micuta Teodora
mare grija cu bibe-le...,daca vrei sa alaptezi mai mult timp,nu ceda asa usor in favoarea bibe-lui,decat daca este nevoie cu adevarat!adoarme la san,pt ca-i somnoroasa si acolo este cald si bine,confort maxim.n-o lasa...,trezeste-o ciupind-o usor de obraz sau gadil-o sau vorbeste-i.cand simti ca incepe sa sforaie,scoate-i sanul din gurita.daca s-a trezit baga-i tz la loc si mai lasa-o sa pape.despre nopti...eu am avut experiente negative...in sensul ca ai mei copii s-au tot trezit sa suga...Crinuta pana la 18 luni...,Raducu chiar si acum(6 luni)si nu o data...,de multe ori.pana la aceste varste(18 luni si 6 luni(,nici unul dintre ei nu a dormit o noapte cap coada,nici macar una!multa rabdare si incearca sa recuperezi ziua.lasa totul si culca-te langa Teodora.
Lulu,
zilele trecute am vazut un magazin de bicle.este pe dreapta cum vii de la butelii spre primo.pana in sensul giratoriu.chiar langa un fast food.era duminica,nu am putut intra sa studiez piata,dar arata super...cred ca au si preturi pe masura.
o tricicleta altfel este asta.
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa Cris, sa va traiasca micuta Teodora mare grija cu bibe-le...,daca vrei sa alaptezi mai mult timp,nu ceda asa usor in favoarea bibe-lui,decat daca este nevoie cu adevarat!adoarme la san,pt ca-i somnoroasa si acolo este cald si bine,confort maxim.n-o lasa...,trezeste-o ciupind-o usor de obraz sau gadil-o sau vorbeste-i.cand simti ca incepe sa sforaie,scoate-i sanul din gurita.daca s-a trezit baga-i tz la loc si mai lasa-o sa pape.despre nopti...eu am avut experiente negative...in sensul ca ai mei copii s-au tot trezit sa suga...Crinuta pana la 18 luni...,Raducu chiar si acum(6 luni)si nu o data...,de multe ori.pana la aceste varste(18 luni si 6 luni(,nici unul dintre ei nu a dormit o noapte cap coada,nici macar una!multa rabdare si incearca sa recuperezi ziua.lasa totul si culca-te langa Teodora. |
Iubita desi mi-as dori enorm de mult, eu nu am cum sa o alaptez la san pe Teo. Este vina mea ca nu am dezvoltat mai mult, dar marea majoritate a fetelor imi stiau povestea. Teo nu a crescut la mine in burtica, este adoptata. Nu a supt nici o secunda la san, am trecut-o direct pe Nan la 3 ore dupa de s-a nascut si pana aseara numai asta a papat.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
isidora spune:
Hristos A Inviat!
Lulu,asta e tricicleta pe care am luat-o lui Ioan si finului meu acum vreo 2 saptamani:
Edit:iti trmit pe p.m poza tricicletei ca deformasem pagina in ultimul hal...
E mai ieftina pe quelle,am vazut-o pe net la 430 de ronisori,e f. solida ,poti sa vii sa o probezi dar de miercuri ca plecam la buc. azi si maine...
Andata,multumesc din suflet pt. raspuns! Vb. mai multe cand ma intorc...ca-s pe mare fuga acum...ai am si intrebari evident...dar incurajate de caldura cu care povestesti.
Cand ai dnp-ul? Cu ce dr. nasti? Cezariana sau natural ,in caz ca nu-s indiscreta? Cunosc vreo 12 familii cu cate 3 ,4 ,5 si 6 copii...cele mau multe cu cate 3.Fuuuug....Esti tare draguta!
Crisis,cat ma bucur ca va merge mai bine!frumoasele!
Dandus,.
mocutza spune:
MERSI de raspunsuri!!!!!!!
Noi continuam cu diareea numai ca azi scaunele au fost 3 si doua apoase nu moi.....mergem la medic dupa ce se trezeste....imi fac totusi probleme ca dureaza de joi ...
Am fost la Ardaf sa imi fac dosarul ca sa duc masina la service...dar trebuie sa vina si cel care ma busit sa faca reconstituirea....nu am mai pomenit asa ceva...CAnd o sa am timp o sa POSTEZ o poza sa vedeti cum arata o masina busita in CURBELE DIN padurea BABADAG.
mai intreb o data.....Daca vi s-a virat indmenizatia pe card, ati primit acasa decizie?????????????????????????????????Imi trebuie acea decizie si nu am primit-o
Angelique si DANDUSA aveti PM
lulu77 spune:
ISI nu vad poza.
Revin.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dandusa spune:
mii de scuzeeee,Crissper sa nu te fi suparat...,citesc in graba,fac pauze din cauza de copiii si.......am comis-o...
iertare
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
madaluta spune:
Ina:la multi aniiiii!!!Restul urarilor le stii tu..totul numai de bine, da?
Menuet: pentru frumoasa veve si scuze de intarsierela urarilor dar ieri n-am avut timp deloc de forum... Sa creasca mare si desteapta, dar mai ales sanatoasa si vesela!
Crisis: felicitari si pe aceasta cale si bine ai revenit la noi, aici...
Vad k ti-au raspuns multe fete, asa k nu o mai fac si eu.Cel mai bine ar fi sa te inscrii, daca nu cumva ai facut-o, si la mamicile de martie-aprilie 2009 k ele sunt mai in tema si mai actuale la capitolul nou nascuti... Noi am mai uitat din amanuntele astea,cu orele de mancat, cantitatile,numarul scaunelor, etc.
Despre medic de familie, ce sa-ti spun..ti-as putea recomanda medicul noostru( si al multora de aici- andicu,andreb,ina,mokika)- dr sima, asta in cazul in care nu ai gasit pe altcineva poate mai apropae de tine sau cu mai multe recomandari si timp liber. dansa e foarte ocupata si are multi pacineti, dar nou-nascuti primeste. dc vrei iti dau nr pe mess.
isidora: ce ma- impresionat isidora cu gestule i de a-i spune rugacinea lui ioan... imi dau lacrimile cand imi imaginez...
Drum bun la bucuresti si numai bine!
Lulu: la miniblu ai incercat? anul trecut aveau unele super, dar acum n-am mai intrat sa vad. cat despre cele chinezeste/turcesti ai mare dreptate ..si darius a primit una si intr-o luna a rupt-o de 4 ori...
Chestia e k am incercat sa-l punem in altele fara zorzoane, muzicute, butoane etc, dar n-a fost incantat deloc si am renuntat la ideea de a-i lua alta simpla....Poate la anul cand va fi intr-adevar in stare sa pedaleze. I-am luat si o masina cu pedale( n-am vrut pe baterii tocmai pentru a mai face si putin sport) dar nu prezinta niciun interes deocamdata...
mocutza: doamne fereste de accidente..sunt ingrozita de ele..bine k n-ati patit nimic... Masina se repara, asta e..
mamacita: cum se simte maam ta? a avut interventia? sanatate multa!
Andicu: tatal tau cum se mai simte? cum e cu psihicul? Ati aflat stadiul bolii??
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
docdecap spune:
salut!!
eu cam absenta, m-am serbat ieri si asa frumos a fost, ca a fost soare, si am primit flori, si am mai si primit cadou ce mi-am dorit, si inca mai am datornici la cadouri -vezi barbatu', pe care nu l-am lasat sa-mi ia bijuterii si cred ca voi face sapt viitoare un shopping de incaltaminte sa vedem ce-o iesi.
dandusa, nu am avut lumanari, am avut pe tortul facut de cumatrul un iepure de ciocolata. din care nu a prea ajuns mare lucru la mine... da' tort am papat si era buuuun.
pentru Veve pentru ieri
pentru Ina, sa fie bucuroasa si sanatoasa si norocoasa!
si sa te bucuri de copilul tau in dragoste si liniste!!!
crisis, mamica, felicitari si relax, asa iti ajuti cel mai mult bblusa!
andata, bine ai venit!
eu ma duc sa ma scufund din nou in traducerea mamii lor care nu se mai termina, fac corecturi peste corecturi, dar ce sa mai va zic, viata e complexa...
lulu77 spune:
http://www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-1746-155-tricicleta-baby-initation.aspx
La asa ceva ma orientasem,astept recomandari de la furnizori.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"