*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza feteleee!
Am citit pe fuga asa ce ati mai scri si nu prea am timp sa raspund in detaliu...am mai si uitat cate ceva din cele citite . I-am cumparat un tarc lui bebe de la Miniblu si sunt super incantat de achizitie. Ii place tare mult lui Strumfi sa-si petreaca timpul acolo si nu mai cere in brate.

Alra la dr mi-a zis ca ganglionul poate sa fie semnul unei infectii sau pb in organism sau poate fi o dereglare hormonala. Mi-a dat sa fac niste analize la sange si din secretie HPV. Nu am mai stat la analize, pt secretie se face pana in ora 13 si era deja trecut de ora asta....saptamana viitoare.
Eli aoleu soro o sa-mi lipsesti tare mult . Mult rau o sa fii plecata, dar nu conteaza atata timp cat voi va simtiti bine. Recreere placuta

1.Herastrau
2.Cismigiu
3.Politehnica (habar n-am)

Ora 14-14:30

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Carmendu ce poze superbe, si ce verdeata, si ce bebel si mamica frumoasa si implinita. Si noi ne luptam cu kg greu greu frate. Nu stiu dc a luat 200 g in 2 sapt. Sper sa recupereze pana implinim kg. Avem si noi 7,200 kg. Si eu o pun in scaunel de masa. Sper sa nu fie nici o problema.

Mirtha sa va traiasca dintisorul. Si la mai multi dintisori.

Mary_sa, Andy, Julia, Monicus, Criss, Miky_ea multumesc de aprecieri la adresa zanicii mele.

Si nu se oboseste nimeni cu vreo indicatie cum sa-mi pun si eu link-ul cu poze la semnatura? Na am si eu un singur neuron si ala obosit rau de tot si ca vai de el.

Si m-as baga si eu la intalneala dar nu stiu cum sa fac sa ajung. Astept sa vad si eu unde decideti locatia si ora.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Nu am ajuns la dermatolog, luni mergem.O dau doar cu Mustela Stelatopia, nu am luat Fucidin ca as vrea sa le vada dr. asa cum sunt, sa-mi spuna de la ce s-au facut.A mai aparut una,mai mica tot sub barbita, deci in total sunt 3, una la ceafa si 2 sub barbita.Nu i-am mai pus bavetica astazi cand i-am dat morcov, ca am zis ca poate e de la ea...
Am vrut s-o scot la plimbare si pana m-am imbracat eu, ea a adormit pe salteluta de joaca.
Aseara am fost la niste prieteni la gratar, au un baietel mai mic ca Sara cu 2 luni si taticul lui e tot George, asa ca am sarbatorit.
Dupa amiaza, cand vine tati mergem in Carrefour la cumparaturi, ca maine avem invitati la gratar...sper sa fie vreme frumoasa.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Si nu se oboseste nimeni cu vreo indicatie cum sa-mi pun si eu link-ul cu poze la semnatura? Na am si eu un singur neuron si ala obosit rau de tot si ca vai de el.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Ca sa iti apara pozele la semnatura trebuie sa scrii astfel:
[ url = "http://www. scrii aici linkul tau intre ghilimele" ]Poze[ / url ]

Bineinteles ca in mesajul meu sunt multe spatii pe care tu trebuie sa le stergi.Adica spatiu care apare dupa ce s-a deschis paranteza patrata, spatiul de dupa cuvantul url, spatiul de dupa egal, etc.Deci...fara spatii.

Sau, si mai usor, daca dai quote la mesajului unei persoane care are la semnatura poze o sa vezi exact cum se face, copii exemplul, il pui la tine in semnatura si modifici doar adresa paginii de internet.

Sper ca se intelege ceva.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Hera ai PM

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Aseara am fost cu soricutul la o petrecere, prima lui petrecere. Cand am ajuns acolo au sarit toti pe el ca hunii, de au speriat copilul, si nu a mai vrut decat la mine in brate si plimbat de colo-colo.

La ora obisnuita i-am dat sa pape si l-am culcat.Nu a avut nici un fel de probleme cu dormitul intr-un loc strain, asa ca am stat pana destul de tarziu la petrecere.Mi-a facut bine la neuron sa ies si sa mai vad alta lume.

Editez ca sa intreb pe unde umbla spiridusul, ca nu am mai vazut-o de multicel online.Cum o fi fost o saptamana cu 4 copii.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

In legatura cu intalneala

Eu propun Tineretului pt ca se poate ajunge cu metroul...pt fetele fara masina.

Cismigiu ca e central.

Politehnica nuuuuuuuuuuu pt ca e departe sa ajungi cu masina...faci 2 h pana acolo...si nici nu cred ca e asa frumos.

Ora nu conteaza...de fapt nu seara...pe la 14 e super.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Merci fetelor.

Test

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Puup scumpa mica si frumoasa! Sunteti o familie foarte reusita!

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Merci fetelor.

Test

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea

poze

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Amalia, oceanborn, otiliav, Miky-ea, criss703, stewie, mar_ysa_28... si sper din suflet ca n-am omis pe nimeni: multumesc mult de tot pentru aprecieri
carmendu - ce-ai vazut in poze nu e scaunel de masa ci balansoar in care sta cam la 45 de grade. Am inceput si noi diversificarea in Vinerea Mare si am constatat ca nu stie sa inghita daca sta pe verticala, asa ca a trebuit s-o inclinam un pic; de pus in scaunelul de masa am pus-o, insa doar cate 5-10 minute, de test ca deja ea sta destul de binisor in fundulet, sprijinita.

Julia, am citit povestea cu Maria si puzzle-ul. Nici nu stiu eu cum as fi procedat, ca nici sa te certi cu sotul in fata copilului nu cred ca-i bine, dar nici sa lasi copilul sa i se faca asa o nedreptate nu-i bine. In orice caz, doar ca o va ajuta pe Maria sa refaca puzzle-ul nu repara greseala si cred este important pentru un copil este sa invete ca atunci cand greseste trebuie sa-si ceara scuze, indiferent fata de cine a gresit. Si cel mai bine invata treaba asta din exemplul parintilor, care atunci cand gresesc stiu sa-si ceara scuze de la copil. Asa ca eu asta i-as sugera sotului meu, daca am fi noi in situatia data… sa-si ceara scuze si sa o ajute sa refaca puzzle-ul.

Legat de condus – de saptamana viitoare am si eu masina, asa ca reiau condusul ca sa nu tot depindem de tati. Am facut o pauza cam lunga, din luna 5-a pana acum…si e momentul sa revin in trafic. Elilov3, o sa vezi ca o sa-ti placa odata ce te apuci de condus! mar_ysa_28 – bravo tie, chiar ca esti un exemplu pentru toate mamicile ce mai au dubii daca sa conduca sau nu!

In alta ordine de idei, azi eu si sotul avem 5 ani de casnicie!
Si-s in pana de idei cum sa sarbatorim diseara. Probabil, luam fata cu noi la o plimbare in parc, ca ea e realizarea noastra cea mai mare!
Mirtha, daca nu ma insel, voi aveti 10 ani de casnicie, tot azi, asa-i? La multi ani!

M-apuc sa ma uit la pozele puse de voi, ca Alexandra sta linistita in patut si se joaca cu un maimutoi.

A, sa nu uit – am luat un patut pliant, ca tarc nu aveau sa ne placa. E super util! Doar ca…. mai io cred ca trebuie sa iau si saltea la el, ca minunea aia de se pune pe jos e tare si nu e uniforma… deci cu siguranta trebuie si saltea… Am vazut ca sunt saltele de voiaj, de se pliaza, are cineva? E ok sa iau din aia, nu e cu valuri?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput