*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mav

dandusa, daca raducu ar fi fost deja diversificat si cu altceva decat cereale, poate ca nu m-ar fi mirat intrebarea ta..... poate ca as accepta si laptele integral si uleiul si chiar zaharul, dar ouale inainte de 6 luni? sigur nu faci sondaj de opinie?
pai cand citesti despre atatia bebelusi cu dermatita atopica, tu te arunci la biscuiti cu oua??? oua intregi... cu galbenus+ albus.....?!

...e drept ca si anto e fff pofticios si baleste dupa orice mancam noi, dar... n-as risca sa-i dau albus de ou... pt ca stiu ce-am patit cu sebi din cauza intolerantei la oua, pana la 3 ani....
asa ca: PAS pt raducu la biscuitii deliciosi pregatiti cu dragoste de tine... pt crinuta si claudiu.

edit: am uitat sa zic de faina.... ai folosit faina fara gluten?
eu sunt sigura ca ai glumit!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

nu glumeam...nu facema sondaj...abia dupa ce am terminat de vb cu tine am realizat ca un ou are si albus si galbenusintelegeam ca este prea devreme pt Raducu,dar nu puteam s ainteleg de ce este atat de gravcand mi-am dat seama ce contine minunatul ou...si ca pana la un an este contraindicat(albusul),imi venea sa-mi dau palme...cat de dusa sant,frateeeeee!!!am uitat,dragelor...,efectiv am uitat de albus...bine ca n-am dat la copil...

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Voiam sa va intreb despre muzica pentru bebei, cam cata si ce fel? Eu am senzatia ca o tin cam in liniste in timpul zilei. Nu am decat un cd cu muzica pt copii, cutiutza muzicala, sau cum se cheama, care este o prostie, nu prea imi place, de muzica clasica mi s-a cam urat mie, si radio normal mi se pare ca e cam stresant asha ca il las cam putin. Voi cam cat le puneti muzica, puteti sa imi dati si mie niste sfaturi?

noi ascultam www.itsybitsy.ro/" target="_blank">radio pt copii live cu emisuni,povesti,concursuri etc...sau itsy bitsy bebe.
daca vrei altceva poti intra www.esnips.com/_t_/cutiuta muzicala?q=cutiuta muzicala" target="_blank">aici si descarca orice vrei.

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Dandusa Multumesc mult,nici nu stiam ca exista postul asta.

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am zis ca revin cu raspunsuri, dar sunt f obosita si nu mai am putere sa caut in urma sa vad ce vroiam sa scriu.
Zanica mea DOARME!!!! Nu va dati seama ce minune. In ultimul timp adormea dupa ora 23 la mine in pat. Ne chinuiam sa dormim cu ea in pat. Acum am pus-o la ea in cos. sper sa doarma si ea macar 3 ore.
Mirtha, multumesc de sfaturi, dar nu ma grabesc. Adica vreau sa raman gravi spre sfarsitul toamnei. Faptul ca nu ovulez e mai mult o grija de a mea..dar nu am de gand sa fac inca nimic. Eu cu Arianna am ramas exact cd mi-am propus
Dandusa, draga, las ca vin eu la Constantia, ca je este constanteanca, adica 'consateanca' de-a ta si de a lui Mav
Chiar sapt viitoare, pe 28 venim la mare. Asa ca ratez intalnirea de pe 29, desi imi doresc mult sa ne cunoastem.
Mai vroiam sa scriu, dar mintea nu ma mai ajuta. Sunt franta, desi azi nu am facut nimic. Ma termina drumurile cu masina cu zanica. A..ELI, si eu te sfatuiesc sa faci scoala. E super bine sa fii independenta, sa te poti deplasa oriunde fara sa te gandesti cum faci.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stewie

Voiam sa va intreb despre muzica pentru bebei, cam cata si ce fel? Eu am senzatia ca o tin cam in liniste in timpul zilei. Nu am decat un cd cu muzica pt copii, cutiutza muzicala, sau cum se cheama, care este o prostie, nu prea imi place, de muzica clasica mi s-a cam urat mie, si radio normal mi se pare ca e cam stresant asha ca il las cam putin. Voi cam cat le puneti muzica, puteti sa imi dati si mie niste sfaturi?

Andy

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Muzica facutA de sora-sa mai mare. Adica: galagie multa!

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicus

[quote]citat din mesajul lui malinas

Deci, pana acum, lista pt intalnirea din 29 aprilie ar fi:
1.Malinas
2.Monicus
3.Bebecris
4.Isabela
5.Miky-ea
6. monicabo (cu specificatia ca intalnirea trebuie sa fie in intervalul orar 11-12 pana spre 2, sau de pe la 6 pana seara)
7. marysa
8. carmendu

Haideti sa votam si locatia si ora de intalnire. Eu propun:
1. Cismigiu, ca e central
2. Politehnica
3. Herestrau

Ora:
1. 14-14.30
2. 18.30-19.00

ma bag si eu la intalnire.
1. cismigiu (ca e in centru si e bine pentru fetele care vin si din sudul bucurestiului dar si pentru cele care vin din nord ) si stie toata lumea unde e.
2. herastrau (ca e mare, aerisit)
3. politehnica (habar nu am unde este si cum se intra acolo)

ora: cand vreti voi. copilul meu mananca si in oras si parc.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Pt mine era crunt cu deplasarea in oras si inainte de Miruna. Asa ca m-am luptat cu birocratia un an ca sa pot modifica masina mea sa o pot conduce apoi am facut scoala de soferi in ianuarie 2008. E minunat sa conduci, mie una imi place la nebunie. Eli mama, daca eu cu o mana tin volanul si cu cealalta mana manevrez frana si acceleratia, tu care poti conduce normal iti va fi foarte usor. Si indiferent cat de prost incepe experienta sofat (la mine a inceput cu un accident, nimic grav dar a trebuit sa schimb 2 portiere ), o data cu experienta vine si p[lacerea de a conduce. Nu mai zic de independenta nemaipomenita pe care o da. Chiar maine ma urc in masina cu fata si plecam la dr, altfel ar fi trebui sa chem sotul de la servici etc etc.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

1. cismigiu (imi vine usor sa vin cu troleul si daca vine si lacramiaora, vin cu ea....

ora...cand vreti voi

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

babayzapi albinuta harnica. multumesc pentru sms.
arata-ne poza cu rochia pentru botez. sa ai o saptamana usoara cu pregatirile.
otilia, dandusa, ocean- multumim fetelor.
cu greu ne-am extras din lenea care ne cuprinsese si am pus poze noi. asa suntem noi....punem poze din an in paste! la propriu
otilia- sunt profund mirata. intr-adevar, dspre poza aia era vorba. eram absolut convinsa ca e soacra ta. bineinteles printr-o logica puternica(ma gandeam eu) seamana....ea e! oricum, ana nazdravana a mostenit numai trasaturi frumoase.
camelian. bebecris- vazut alexandra si pletosul grasunel de david. am vazut ca i-ati pus in scaunul de masa. eu inca nu indraznesc. nu stiu de ce. ca sta binisor in fundulet. da' ma gandesc eu sa astept pana la 6 luni. parca si mirtha o pusese pe eva in scaunel. da' noi nu ne comparam. noi avem de abia 7 kg. greu, greu. tare greu la noi.
eli- vazut balaciosul de dimitrie de 9100 gr!!! excat ce spuneam. nu ne comparam. da-i in continuare cu tzitzi.
o sa ne fie tare de dor de tine daca pleci la tara!!!! vorba cantecului "daca pleci, ia-ma si pe mine..."
mi-ai facut o pofta de friptura de ied. de unde sa iau? ca aici se gaseste doar miel!
andy- bebe andrei si sper sa-si revina si cu scaunele si cu pielicica lui.
si zici mirtha ca dintisorul se simte mai mare de la o zi la alta?
ramo- ti-a zis pediatrul sau dermatologul sa-i dai pe leziuni cu baneocin sau alcool?!?!?!?
steewi- ascultam cutiuta muzicala cand mancam sau cand ne distram (dansam sau facem ca avionul) sau avem activitati
cand e de somn ascultam muzica clasica sau lullaby sau caruselul
dimineata si uneori in timpul zilei radio.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mamiseli, jos palaria! stiu femei fara nici o problema fizica carora mersul singure cu masina cu bebe li se pare misiune imposibila. te pup si te iau de exemplu!

corina, exact asta voiam si eu sa iti sugerez da imi era jena sa ma bag peste tine. lasa sa treaca vara. sa iti revii, sa ai rutina si sa nu pierzi vremea buna vomitand si dormind non stop.

dandusa, eu ma stii ca sunt zuza cu regulile, da nu i-as da biscuite de nici un fel la varsta asta, si vorba lu mav, inca nediversificat bine. da de coaja de paine ce zici?

carmen, iti dadusem mail, dar la munca nu cred ca ai ajuns mi-a placut poza cu iia. i-am aratat-o si lu musiu.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput