*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Alra
Mai da ati scris tare putin azi, abia asteptam sa am ce citi cat doarme Miruna . Noi azi am fost la dr, dupa cantarul de acolo are 7,5 kg la 5 luni si 11 zile, cand a vazut-o asistenta s-a apucat sa-mi faca morala ca de ce dau copilului lapte (praf) cu faina de orez ca e grasuta Cand i-am zis ca e alaptata excusiv a facut niste ochi maaaari!!! Dupa cantarul meu de acasa are 8 kg si sincer cred ca asta e greutatea corecta pt ca la cabinet scad o gramada de grame ca asa e modelul (pampers+bluza etc). Si pt ca rodea de zor spatula de lemn cu care ii controla gurita, a zis ca e pregatita pt mancarica si sa incercam cate un pic asa. O lingurita de supa de legume, mar si tot asa. Dar a si precizat ca daca nu simt ca e cazul pot astepta pana la 6 luni. Nu mai e mult pana acolo, poate incepem de la 1 mai. Acum fug la coafor sa ma tund ca nu se mai poate. We asta ajung si eu in Bucuresti dar la o nunta si din pacate nu voi avea timp ca tare as vrea sa ma intalnesc cu voi. Va pup, revin luni.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Alra
Mai da ati scris tare putin azi, abia asteptam sa am ce citi cat doarme Miruna . Noi azi am fost la dr, dupa cantarul de acolo are 7,5 kg la 5 luni si 11 zile, cand a vazut-o asistenta s-a apucat sa-mi faca morala ca de ce dau copilului lapte (praf) cu faina de orez ca e grasuta Cand i-am zis ca e alaptata excusiv a facut niste ochi maaaari!!! Dupa cantarul meu de acasa are 8 kg si sincer cred ca asta e greutatea corecta pt ca la cabinet scad o gramada de grame ca asa e modelul (pampers+bluza etc). Si pt ca rodea de zor spatula de lemn cu care ii controla gurita, a zis ca e pregatita pt mancarica si sa incercam cate un pic asa. O lingurita de supa de legume, mar si tot asa. Dar a si precizat ca daca nu simt ca e cazul pot astepta pana la 6 luni. Nu mai e mult pana acolo, poate incepem de la 1 mai. Acum fug la coafor sa ma tund ca nu se mai poate. We asta ajung si eu in Bucuresti dar la o nunta si din pacate nu voi avea timp ca tare as vrea sa ma intalnesc cu voi. Va pup, revin luni.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mamiseli, ce bine de tine! Chiar ii spuneam mamei mele azi: "Mama, stii ce mi-e pofta? Sa ma duc la un coafor!" Dar nu s-a oferit sa stea mai mult cu fetele, decat cat am fost la fizioterapie si sa o iau pe Ana de la gradi.

Andreea mea are varsat de vant de saptamana trecuta, luat de la sora-sa. Ne-am amanat noi concediul, dar e bine ca a facut acum, am scapat de o grija si a facut forma usoara, fara febra. A mare cred ca are polipi acum, ca sforaie cand doarme. I-am luat un spray recomandat de dr., poate nu ajungem la operatie. Iarna asta a fost crunta cu bolile la ea. M-am saturat eu, d-apoi ea, mititica.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Maduza spune-mi si mie ce spray folosesti contra polipilor; si eu cu Andrei m-am saturat de atatea raceli, de sunt capie si am senzatia ca a trecut foarte repede timpul si inca nu am apucat sa ma satur sa stau cu Vlad, si cum a terminat Andrei raceala paraca vad c ama baga dr.pe diversificare;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, multumesc pen tru felicitari! Eu n u am prea avut timp sa intru, nici ca sa citesc, darmite sa scriu. Avem si noi cinci luni, a fost si pediatra pe la noi azi., e f. multumita de cum cresc copilasii! Au inceput sa doarma noaptea mai bine (intre 24 si 7), mananca mai bine... stam foarte mult afara in curte, in carucior, dar Raducu inca nu e "de gashka", face scandal cand e treaz in carucior, trebuie luat in bratze. Anastasia e tare cuminte, cum se joaca ea singurica. Au inceput sa se ridice in funduletz, daca ii tinem in poala. Nu se compara ca greutate cu "uriasii" de pe-aici, dar sunt foarte sanatosi si veseli!

As vrea sa raspund personalizat la cateva dintre voi, dar fug ca sunt singura si ma "cheama" Anastasia. O sa incerc mai tarziu sau maine.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

cameliam, felicitari pt cei 5 ani de casnicie si distractie placuta, orice decideti sa faceti.

mar-ysa, ai dreptate si tineretului e o optiune buna, dar mi-a scapat cand am facut propunerile.

Deci pentru intalnirea din 29 aprilie avem:
1. Cismigiu (4 locul I, 2 locul II)
2. Herastrau (1 locul I, 4 locul II)
3. Poli (1 locul I, 4 locul III)
4. Tineretului (1 locul I)

Ora
1. 14-14:30 (3 persoane)
2. 18.30-19.00 (o persoana)
3 persoane nu au preferinta de ora.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Kita, Rhinocort Aqua si picatur Zyrtec.

SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

In sfarsit, mi-am facut alt cont si am pus poze cu Mikul Remusica, la 6 luni!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Bai, da` ce desteapta sunt! N-am salvat link-ul de pe webshot ! Cum dau de albumul meu? Se cheama annes06.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

intri pe webshots si dai cautare pe useru tau

nu merge, am gasit numa tampenii. intra in history la explorer si vezi acolo ce pagini ai accesat.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Dadusem si eu cautare si apareau numai tampenii! Ma duc la culcare ca sunt cahuie de cap! Vad maine ce si cum.

Mercic alra!

Mergi la inceput