*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (44)*
Raspunsuri - Pagina 20
mav spune:
dandusa, daca raducu ar fi fost deja diversificat si cu altceva decat cereale, poate ca nu m-ar fi mirat intrebarea ta..... poate ca as accepta si laptele integral si uleiul si chiar zaharul, dar ouale inainte de 6 luni? sigur nu faci sondaj de opinie?
pai cand citesti despre atatia bebelusi cu dermatita atopica, tu te arunci la biscuiti cu oua??? oua intregi... cu galbenus+ albus.....?!
...e drept ca si anto e fff pofticios si baleste dupa orice mancam noi, dar... n-as risca sa-i dau albus de ou... pt ca stiu ce-am patit cu sebi din cauza intolerantei la oua, pana la 3 ani....
asa ca: PAS pt raducu la biscuitii deliciosi pregatiti cu dragoste de tine... pt crinuta si claudiu.
edit: am uitat sa zic de faina.... ai folosit faina fara gluten?
eu sunt sigura ca ai glumit!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
monicus spune:
Frumoase poze dragaHera25.. O fetitza gingasa.. superbe...
Citat: |
citat din mesajul lui Hera25 Am reusit sa pun si eu niste poze. Unele sunt f mari si pt a fi vazute mai bine si mai clare ar trebui sa dati full screen. http://good-times.webshots.com/album/568603949KUuKyF?start=12 Si care-mi explica si mie cum se poate pune linkul asta la semnatura.Sa nu-l mai atasez eu de fiecare data. Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008 |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
mav spune:
faina de orez:
http://www.biomania.ro/produse-fara-gluten/faina-fara-gluten/faina-bio-de-orez.html
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
monicus spune:
citat din mesajul lui malinas Deci, pana acum, lista pt intalnirea din 29 aprilie ar fi: 1.Malinas 2.Monicus 3.Bebecris 4.Isabela 5.Miky-ea 6. monicabo (cu specificatia ca intalnirea trebuie sa fie in intervalul orar 11-12 pana spre 2, sau de pe la 6 pana seara) 7. marysa 8. Haideti sa votam si locatia si ora de intalnire. Eu propun: 1. Cismigiu, ca e central 2. Politehnica 3. Herestrau Ora: 1. 14-14.30 2. 18.30-19.00 Pentru a vota locatia si ora propun ca fiecare din fetele inscrise pt intalneala sa treaca ordinea preferintelor si la urma contabilizam. Propun sa facem asta pana duminica, ca poate se mai inscriu persoane in functie de locatie si ora. Propun, de asemenea, sa scriem cu PORTOCALIU mesajele despre intalneala, ca sa fie usor de reperat. Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz |
1. Politehnica
2. Herestrau
3. Cismigiu,
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 18 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
criss703 spune:
Hera ce bine seamana scumpita ta cu tine mai ales la ochi
Referitor la sofat ...eu am carnet de 10 ani si nu conduc ...de ce ? mi-e frica , desi mi-am dorit mult carnetul si l-am luat din prima ...dar nu am inceput tocmai fericit , aveam o parere destul de buna despre mine ca stiu sa conduc si mi s-a spulberat rapid , apoi am incercat din nou acum 2 ani si am condus cateva zile (in oras si afara) si iar mi s-a taiat elanul cand a insistat sotul fff mult sa conduc si eu nu vroiam si colac peste pupaza am mai si intalnit in cale o hergelie de cai (ca erau vre-o 3-4 ) . Imi doresc f. mult sa conduc , stiu ca inseamna independenta si e o necesitate daaar tre sa scap de frica .Eli tu nu fa ca mine , eu sunt exemplul : asa nu !
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Miky-ea spune:
citat din mesajul lui Amalia Miky am vazut pozele cu scumpa mica si m-am topit dupa ea ce dulce e! Pai cum sa n-o albeasca mami a ei? Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! |
Multumim,Ami!Si voua va dorim numai bine!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Miky-ea spune:
citat din mesajul lui Hera25 Miky-ea cu raceala ma simt ok. Cred ca trec usor. Dar nu va zic ce am patit azi noapte...offf...m-am deranjat la stomac de am crezut ca mor. |
Offf,Hera....sper sa treaca repede si sa-ti revii ca puiul tau te vrea in forma.Sanatate maxima !
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
ginye55 spune:
Z_Iulia Mirtha Eli Julia DAndusa Monicus multumesc pentru sfaturi! De maine pana sambata seara sunt doar eu cu puiul acasa. Prima noapte doar noi doi. Sper sa treaca cu bine.
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
stewie spune:
Grea zi....m-a terminat asta mica, are uneori cate o zi in care urla si urla si urla si nu pot sa fac nimic sa o opresc...si acum imi tiuie urechile...
Insa am intrat cateva minute sa va spun ce remediu am eu la stres....ALERG...am jumatate de ora a mea, imi pun muzica si o iau la alergat ( azi cred ca o sa am nevoie de vreo 2 ore la ce draci am in mine) insa pot sa va spun ca functioneaza, ma simt de o mie de ori mai bine dupa, cu chef de viata, si mai face bine la sanatate si la silueta.
Voiam sa va intreb despre muzica pentru bebei, cam cata si ce fel? Eu am senzatia ca o tin cam in liniste in timpul zilei. Nu am decat un cd cu muzica pt copii, cutiutza muzicala, sau cum se cheama, care este o prostie, nu prea imi place, de muzica clasica mi s-a cam urat mie, si radio normal mi se pare ca e cam stresant asha ca il las cam putin. Voi cam cat le puneti muzica, puteti sa imi dati si mie niste sfaturi?
Andy Pm
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
julia16 spune:
u
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alra
manca-t-as cred ca ragneam de ma auzeau vecinii de pe toata strada la el, cu copil cu tot de fata. urasc pedepsitul copiilor gratuit numa ca sa fi tu adultu mare si puternic. frustrari de tinerete, deh ... ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Alra, Dandusa, era deja tarziu, Maria trebuia sa plece si eram sigura ca la nervi iesea urat. A fost umilita degeaba. Am discutat cu el la telefeon si eram sigura, bineinteles ca nu i se parea ca a gresit. A zis ca o ajuta el safaca puzzle-ul din nou.
Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU