Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Felicia, ma speriasem cand am citit de diaree! Am crezut ca a facut vreo enteroviroza, sau asa ceva! Uff, bine ca e de la dinti! Si la el a venit iepurasul tot cu dintisor

Si bravo si pentru mersul pufarinului

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Crede-ma ca si noi ne-am speriat ingrozitor cand am vazut cat de mult il tine. Si mai ales ca deja facea numai apa...dar ce era suspect era faptul ca se juca absolut normal, nu aavea absolut nimic altceva...decat noptile devenau suspect de tulburatoare cu urletele lui...

Oricum ii facem analize ...3 zile coprocultura sa vedem ce iese...si joi mergem la doctor...dar deja vad semne de ameliorare, kk nu mai e chiar asa de lichid, mai e dar parca nu mai iese din scutec.

Sa speram ca e doar de la dintzisori, desi sincer la cate baga in gura, nu m-ar mira sa fie si de la altceva.
la pitic Raducu, sper ca nu s-a speriat prea tare... Imi dau seama cum misuna prin pat... Avem si noi un viermisor care nu sta locului sa ii pui pampersul...E cal mai mare challenge... Ecuatiile diferentiale si integralele par chestii de copii fatza de asa ceva!!!

CamiM Sofia, sper ca e bine acum pitica ta

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicia felicitari pt Iepuras, Doamne prin cate ati trecut, te cred ca ati fost speriati, bine macar ca era in continuare vesel.

Si ca "shpirit" de gluma la concluziile tare as zice..bine ca nu e rasfatat!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Da, vad ca la altii iesitul dintsocilor e cu cantec mare, felicitari totusi pufarinei dulci dar si parintilor care au avut multa rabdare cu el!

Noi astazi am ros/supt/lins pentru prima oara la o feliuta de mar si ne-a placut, mami ni l-a frecat pe dintii de jos ca sa simtim ce se intampla, sa vedem cam ce putem face cu gurita noastra proprie, apoi ne-a infipt feliuta de mar in mana (ca altfel noi suntem lenesi, nici biberonul nu-l tinem, ca suntem ocupati sa ne dam cu mainile pe la ochi, pe la urechi, peste cap etc.). De acum incolo in fiecare zi dupa masa de pranz primim o felie de mar la ros, cica un fruct cu vitamina C dupa masa de pranz ajuta si mai mult la asimilarea vitaminelor.

Cleo, ce faci, bre? Hai, mai mananci mult la pasca aia sau vii si tu pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

azi tati a fo liber, si am iesit in parc la alergat .
MissP, pasca aia a ieshit DEMENTIALA, Vic. a decretat ca e cea mai buna care am facut-o, nu cu mult aluat, mai multa umplutura, care a ieshit ca o prajiturica. Si am dat si fetei, cu branza si stafide, si cu ou -albush. Si zahar are.
Daca ma ingras, mi-am facut-o cu mana mea.

Deci: Cosminelu sa cresti mare, sa ai o viata senina, si de bucurii plina.

Simo, am vazut si io pozele voastre, si ale lui Nicole, si cu Iasminuta lalea-lutsa, si am mai vazut pozele cuiva dar nu mai stiu ale cui. Asta e-senila

Am mai fo o data la bancomat. De proba

CamiM, pup la SOfia.
SI la puiul de fecian, la cat mai multa pofta de mancare dupa dintisor!! deci rontzii erau de vina!
iulia83, sa pozezi si tu fifitsa albastra . De metil.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Felicia-Miss cu riscul de a fi declarata paranoia forumului, am citit ca marul e cel mai "afurisit" la inghitit, adica daca se rup bucati din feliutza, nu sunt maleabile deloc pe gat, ca banana si alte fructe moi; nu stiu daca m-am esprimat pe inteles. Eu zic, ca nu strica inca o "atentie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!!

Am ajuns si eu mai devreme acasa...si hop pe forum.

GAbitzam exact asa se intample si la noi si mai ales ca Stefan e mai mic...intelege mai greu dar...vb ta sunt prezenta sa ii despart si sa ii explic lui Stefan ca trebuie sa imparta cu fratele sau cam tot. In rest sunt tare draguti!

Tudor parca e mai bine, Stefan mai muceste insa...dar sper eu sa isi revina curand. La anu' am jurat ca imi fac provizii de catina cu miere ca anul trecut nu am avut nici o pb cu Stefan iar anul asta a tinut-o numai intr-o raceala si a fost si generos cu fra'su.

Multumesc mult pt uraturile de sanantate..si noi la randu nostru dorim numai sanatate copilasilor bolnaviori!

Cosmin, sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Si eu am depus actele pt 85% abia la inceputul acestei luni...deci sa ma astept curand la banuti sau in 3 luni??? Vin retroactiv???

Va poop si revin azi sau maine!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Felicia-Miss cu riscul de a fi declarata paranoia forumului, am citit ca marul e cel mai "afurisit" la inghitit, adica daca se rup bucati din feliutza, nu sunt maleabile deloc pe gat, ca banana si alte fructe moi; nu stiu daca m-am esprimat pe inteles. Eu zic, ca nu strica inca o "atentie"

O, da, marul e periculos. David cu mar s-a innecat cind era de virsta lui mati.M-am dus la mama si i-a dat ea bucata de mar, ca eu eram fricoasa. Si tot ea mi l-a pus apoi cu picioarele in sus si l-a scuturat ca nu-si mai revenea...Ce cumplit a fost, eu iesisem pe hol si ziceam ca mor si eu..Brrr

Cleo si io am mai verificat. Geaba, intra luna viitoare

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia83

neatza.

nicole mai David al tau e ceva de speriat e un dulce, are in ochisori o privire asa inteligenta. nazdravan frumos

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine!

Oau - Iulia- ce compliment ne-ai facut. Suntem ca toti bebelusii de la mladite si mugurasi...Si o mai spun si eu inca o data avem cei mai frumosi bebelusi

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dordia, vin si retroactiv banii. Se pot depune dosare pina in iunie inclusiv dupa cate stiu eu.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fetele,

VAzui ca vb de bani si am intrat intamplator pe cont: AU INTRAT SI LA MINE! URAAAAAAAAAAAAAAAA! AM CU CE SA shoppinguiesc la Barcelona

Sunt terminata fetelor, toata ziua am invatat iar seara ne-am intors acasa de la curte si am aranjat miliarde de bagaje cu care ne ducem acolo...am pregatit 3 cosuri de rufe de spalat, deci 3 masini, i-am facut mancare lui Vlad...

Am citit in diagonala cam se s-a scris, as vrea sa va scriu ceva fiecareia pt ca mi-e dor de palavrageala, dar in curand se termina si perioada asta ciufuta. Sper cu bine, off, am emotii.

Multumesc fetelor care mi-au urat bafta.

Am vazut poze superbe cu copilasi, nu nominalizez ca mi-e teama sa nu uit pe cineva, cu gemanusele noastre frumoase. Laurita, pari bronzata....vreau si eu

Vlady

Mergi la inceput