Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Buna si de la noi,
Daviduta iar are niste bubite la fundulet si pe unde este elasticul de la pampers si vad ca se intend. Ii dau cu mustela, sa vedem daca are effect.
In rest, este un nazdravan, misuna tot timpul.
Ca eric – felicitari pt dintisori. Multumim de complimente la adresa pozelor
Alysh – am vazut baiat frumos ce cauta cadouri de la iepurila.
Gabitzam – of ce a patit Raducu…Ce clipe de duiosie sunt in pozele tale. Sunt fericiti ca se au unul pe altul…
Adriana – fugiti si faceti vaccinul impotriva monstrilor
Micaela- ce domnisorica ai tu acolo cu fustita
Simoncip – am vazut pozele cu fratiorii, surioarele si verisorii….foarte frumoase. Ce baieti mari ai… Si mie imi place tare mult la curte, abia asteptam sa o aranjam pe a noastra. La anul…cand programez bebe 2 vom fi mutate la casa…abia astept
Laura – mai ce flacau mare si frumos ai… iar hainutele lui m-au dat intotdeauna gata…sunt superbe
Inais- Isminuta ta e o floricica intre flori.
Miss – ce baietel mare ai…ce fericit este el in leagan…iar cum vorbeste in carut…m-a dat gata. Este un dulcel. Aaa si vad ca merge super bine in 4 labute… Abia astept ca Daviducii nostri sa mearga si in picioruse…
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Nicole mercic de compliment la adresa Iasminei. M-ai pus pe ganduri cu bubitele lui David...sa-mi spui daca se intind. Asa a inceput si la Iasmina. Intai la fundic, apoi au aparut pe burtica si spate in zona Pampersului...apoi s-a umplut. Bubite mici cat varful de ac si rosii. Uoffffffff....! Sper sa nu aveti nimic si sa va treaca de la Mustela!
Alysh cand ai depus tu dosarul? Adev. ta era conform modelului dat de astia intr-un mare final. Adica cu 11 luni+luna nasterii?
Merg la somn!
Np buna!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
![](images/user_woman.png)
cadina spune:
In sfarsit...
La multi ani pui de Dordia, Tudorel, Robertel de Simonix, sa fiti sanatosi, sa aveti o viata usoara si frumoasa si sa fiti fericiti!!!
Nici mie nu mi-au intrat banii recalculati... deci tot 8 mil mi-au venit in total. Cica tre vorbit la juridic la interior 29 parca, la tel in Hambarului, desi mi-au spus ca vor veni luna urmatoare. Eu am si drepturi de autor, probabil asta o fi problema... Cine sa mai stie...?
Am fost bolnaviori: am avut o gripa care a tinut doua saptamani, apoi ne-a recomandat dr de fam lapte Dorna Bio, toate bune si frumoase, dar nu ne-a spus sa-l diluam si de la ala a facut Cosmin o intoleranta la lactoza tot de doua saptamani... de am zis ca se deshidrateaza cu totul... Si colac peste pupaza, iese un canin si doua masele.
Multumim pentru urari! Azi am facut un anisor... Am fost si eu pierduta in ochii lui si in amintirile de acum un an. Asta printre picaturi, pentru ca a fost o zi... interesanta azi, sa zic asa. Au fost 9 copiluti la bebelusul meu in vizita si vreo 17 adulti. Spre surprinderea si bucuria mea, au venit prieteni, rude, vecini sa-i ureze la multi ani puiului meu... Am fost coplesita. Pentru party ma pregatisem binisor, dar nu pentru nebunie :)) Noroc ca am avut inspiratia sa serbez ziua lui Cosmin acasa la ai mei, care au trei camere in 95 de metri patrati. Se plimbau cu bicicleta, masinuta, alergau, mergeau in patru labe, chitaiau... o frumoasa nebunie. Cel mai mic avea 5 luni iar cel mai mare 4 ani. Puiul meu era fascinat de atatia copii iar dupa doua ore era deja rupt de oboseala. Nasii i-au taiat motul si i-au tinut tavita cu obiecte. A ales Cosmin asa: cartea, stetoscopul si cheile de la masina. A vrut sa ia si verigheta dar era prea mare si ii cadea de pe deget. I-am cumparat un tort super delicios (ca cel de la botez ca si compozitie) care a avut succes garantat, cu desene animate. Trei ore cat a tinut totul, am fost intr-o goana continua. A fost frumos... abia am apucat sa fac cateva poze, dar am reusit sa filmez ceva. Desigur, tac-sau n-a venit, a dat tel sa spuna ca nu are cu ce sa ajunga, apoi sa se scuze ca e racit, iar cand i-am replicat ca nu pare racit... m-a rugat sa-i trimit poze de la aniversare. M-au apucat nervii, i-am spus ca nu-i trimit nimic, daca vrea sa-l vada pe fii-sau sa vina sa-l vada ca deja sunt dezamagita de el si atitudinea lui. A salutat frumos si a inchis telefonul... Mai bine asa. Sunt furioasa ca desi am fost de acord sa plateasca cea mai mica pensie alimentara nu a platit nici o luna din ianuarie pana acum. Gestul mi se pare de toata jena. Nu mai conteaza. Pana la urma, sunt multumita de reusita zilei, de faptul ca puiul meu este indragit de atatia oameni (azi chiar mi-am dat seama de asta). Mi se pare mare lucru sa-mi vina prieteni (si culmea de-ai fostului meu sot) din celalalt colt de Bucuresti sa il pupe pe Cosmin de ziua lui.
O zi superba... Frumoasa si obositoare. Incerc sa o rememorez si sa imi dau seama daca m-am ridicat la inaltimea ei. Ma uit la Cosmin si nu-mi vine sa cred cat a crescut. E lenes si putin fricos, nu merge inca in picioare, dar in rest sunt foarte multumita de cum s-a dezvoltat: are aproape 11 kg, 81 cm, imi arata din carticele cam tot ce-l intreb, isi cunoaste jucariile, face ca masina, arata cum se invarte roata, cum zboara pasarea, cum miroase floarea, etc, etc, si este un copil bun si afectuos: rade la cei din jur (chiar daca e nedumerit ca nu i se raspunde mereu la fel), iubeste oamenii cu ochisorii si nu este gelos cand ma vede in brate cu un bb mai mic si ii pupa la propriu pe cei dragi (mai ales copii mai mici decat el). Mi se pare cea mai mare realizare a mea: nu faptul ca am o casa, ca muncesc atat ci faptul ca am un copil ma face sa ma simt un om implinit. El e ratiunea mea de a trai. Imi dau seama ca relatia cu el nu ar trebui sa ma acapareze atat incat sa nu mai vad nimic altceva in jurul meu, dar momentan el e colacul meu de salvare. Cosmin, iti multumesc ca esti fiul meu, te iubesc mai mult decat orice si sper sa te pot face mandru de mine! La multi ani, pui drag...
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cadina Multumim pentru urari! Azi am facut un anisor... Am fost si eu pierduta in ochii lui si in amintirile de acum un an. Asta printre picaturi, pentru ca a fost o zi... interesanta azi, sa zic asa. Au fost 9 copiluti la bebelusul meu in vizita si vreo 17 adulti. Spre surprinderea si bucuria mea, au venit prieteni, rude, vecini sa-i ureze la multi ani puiului meu... Am fost coplesita. Pentru party ma pregatisem binisor, dar nu pentru nebunie :)) Noroc ca am avut inspiratia sa serbez ziua lui Cosmin acasa la ai mei, care au trei camere in 95 de metri patrati. Se plimbau cu bicicleta, masinuta, alergau, mergeau in patru labe, chitaiau... o frumoasa nebunie. Cel mai mic avea 5 luni iar cel mai mare 4 ani. Puiul meu era fascinat de atatia copii iar dupa doua ore era deja rupt de oboseala. Nasii i-au taiat motul si i-au tinut tavita cu obiecte. A ales Cosmin asa: cartea, stetoscopul si cheile de la masina. A vrut sa ia si verigheta dar era prea mare si ii cadea de pe deget. I-am cumparat un tort super delicios (ca cel de la botez ca si compozitie) care a avut succes garantat, cu desene animate. Trei ore cat a tinut totul, am fost intr-o goana continua. A fost frumos... abia am apucat sa fac cateva poze, dar am reusit sa filmez ceva. Desigur, tac-sau n-a venit, a dat tel sa spuna ca nu are cu ce sa ajunga, apoi sa se scuze ca e racit, iar cand i-am replicat ca nu pare racit... m-a rugat sa-i trimit poze de la aniversare. M-au apucat nervii, i-am spus ca nu-i trimit nimic, daca vrea sa-l vada pe fii-sau sa vina sa-l vada ca deja sunt dezamagita de el si atitudinea lui. A salutat frumos si a inchis telefonul... Mai bine asa. Sunt furioasa ca desi am fost de acord sa plateasca cea mai mica pensie alimentara nu a platit nici o luna din ianuarie pana acum. Gestul mi se pare de toata jena. Nu mai conteaza. Pana la urma, sunt multumita de reusita zilei, de faptul ca puiul meu este indragit de atatia oameni (azi chiar mi-am dat seama de asta). Mi se pare mare lucru sa-mi vina prieteni (si culmea de-ai fostului meu sot) din celalalt colt de Bucuresti sa il pupe pe Cosmin de ziua lui. O zi superba... Frumoasa si obositoare. Incerc sa o rememorez si sa imi dau seama daca m-am ridicat la inaltimea ei. Ma uit la Cosmin si nu-mi vine sa cred cat a crescut. E lenes si putin fricos, nu merge inca in picioare, dar in rest sunt foarte multumita de cum s-a dezvoltat: are aproape 11 kg, 81 cm, imi arata din carticele cam tot ce-l intreb, isi cunoaste jucariile, face ca masina, arata cum se invarte roata, cum zboara pasarea, cum miroase floarea, etc, etc, si este un copil bun si afectuos: rade la cei din jur (chiar daca e nedumerit ca nu i se raspunde mereu la fel), iubeste oamenii cu ochisorii si nu este gelos cand ma vede in brate cu un bb mai mic si ii pupa la propriu pe cei dragi (mai ales copii mai mici decat el). Mi se pare cea mai mare realizare a mea: nu faptul ca am o casa, ca muncesc atat ci faptul ca am un copil ma face sa ma simt un om implinit. El e ratiunea mea de a trai. Imi dau seama ca relatia cu el nu ar trebui sa ma acapareze atat incat sa nu mai vad nimic altceva in jurul meu, dar momentan el e colacul meu de salvare. Cosmin, iti multumesc ca esti fiul meu, te iubesc mai mult decat orice si sper sa te pot face mandru de mine! La multi ani, pui drag... |
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
piccola spune:
salut fetele...eu nu prea reusesc sa intru ca mai mult merg la plimbare cu sarah...imi consum toate caloriile cu ea....mesajele tot ne-moderate imi apar...nah...sper sa scapam si de aasta
iulia83 spune:
buna seara si de la mine, ca fata dormiteaza cu mama. de 2 ore zicem ca ne uitam la film, dar ne luam u altceva asa ca am decis sa amanam. acu bag un mesaj si ma culc.
deci, fata e bine, nu mai tuseste, i se vede deja dintisorul stanga lateral jos, iar cel din dreapta e sub gingie. faza e ca ii ies ca mie, strambi, pusi diagonal bine, nu ma pronunt inca, insa asa am vazut coltul ala, indreptat aiurea...azi a descoperit bordura
m-a urcat si m-a coborat (nu exagerez) de 50-60 ori. o bordura inalta in parc, punea piciorul, se impingea, se suia pe bordura, facea stanga-imprejur, sarea inapoi si tot asa, cu mine agatata de manutele ei
am ajuns cu spatele in pioneze. a alergat dupa porumbei, la un moment dat se incapataneaza si se aseaza in fund si vrea s-o ia in 4 labute pe acolo, se opreste la fiecare gainatz de porumbel si se uita curioasa, ba mai mult, se apleaca sa puna degetul, daca n-o las, am scandal maaaare...domnule, zici ca e cautator de aur, nu alta! merge cu capul in jos sa vada ce mai gaseste. de fantana aia din poze am inceput sa ma feresc, stam mai departe de ea, ca e smechera, ma trage tot spre ea si vrea sa bage manutele acolo..o mai lasam cand era ffff cald, insa acu n-am mai lasat-o nici sa se apropie si o vede de la departare si e asa smechera, merge paralel cu ea, se intoarce brusc, si urca bordura sa ajunga in partea cu fantana
o las pana la o distanta considerabila, ii explic ca nu-i voie acolo decat cand e cald, dar tot o ia inainte cu mine agatata de mainile ei si apoi trebuie s-o iau in brate s-o duc de acolo in jeituri
chiraituri
si are nene si un claxooon
nu mai doarme in caruts aproape deloc, ma termina..in schimb, luam masa de la 6 in parc unde rade cate un o caserola de 200 gr cu ce-i fac eu acasa, depinde de zi. bea singurica din canuta ei, merge prin toata casa in 4 labute, se ridica pe orice, bate din palme (asta o face de 2 luni aproape), de cateva zile face pa, de vb nu prea e omoara cu vb de duh, insa vb pe limba ei de ma termina. zice adresat tata si mama si and o pun pe olica zice caca, continuat cateodata cu un ooooo lung asa, iese ceva gen ca-ca-oooooooooo, apoi baga tata asimileaza ca un burete tot, intelege cand ridicam tonul intre noi si se supara, intelege cand o mai cert si se botoseaza, refuza sa ma priveasca si sa-mi vb ceva vreme, papa bine, ce sa va mai zic? suntem bine..acu ca nu ma mai stresez atat pt un rosu in gat si nu-l mai tratez cu atata importanta, sunt si eu mai relaxata.
azi a fost ziua sora-mii...face 27 de ani! si 8 de cand e plecata in Spania...hmmmm
conspect
camiM vai biata de tine, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut. ai fost foarte curajoasa, bine ca nu te-ai pierdut in momente de criza. te -am cu drag si multa sanatate in continuare!!!
piccola am vazut ca ai intrat in randul nostru, insa n-am avut timp sa te intampin cum se cuvine! bine ai venit printre noi, o sa vezi ca o sa-ti placa aici
asteptam poze (asta in cazul in care n-ai pus deja..vad eu mai incolo)
haaaaa, ha, am vazut si eu pozicile cu pui de gabitza cea cu Raducu si lingura de lemn e absolut dementiala!!! ce dulcic e el acolo cu bunicii.
felicitari Stefaniei de Dfalvia pentru primii pasi
Multa sanatate Tudor de Dordia sa treaca fornaitul/mucii mai repejor!
ca_eric felicitari pt dintzoooci! bine ca nu ti-au da te furca febra
cleo si eu i-am dat fetii pasca cu stafide. a facut-o mama cu muuuulta umplutura de branzica si asa i-a placuuut.
vazut pozici cu cretzuliu de simonix si gemeni de supermom! si eu ma vaiet cu una
nu mai stiu cine, parca la Doloress am vazut o poza cu puiutz care se infrupta din tzitzi..am vrut demult sa dau mesaj pe tema asta..asa mi s-a ridicat parul pe mine la sentimentul ca noi am renuntat prea devreme...mi s-a parut un chin atunci insa am atatea regrete ca ma apuca din senin cateodata plansul numai cnd ma gandesc. dar asa m-a emotionat poza aia
Adriana brrrr...capusa. ce insecte dezgustatoare! tin minte ca am vazut cand eram prin generala un film cu capuse uriase si mi-a ramas asa in minte ca un cosmar. am si vazut una pe cainele meu odata si am murit de frica cateva zile sa nu fi luat si eu, ma controlam intr-una...mergi totusi la un dr..un oras asa de avansat si totusi atat de primitiv din moment ce e invazie si aia nu fac nimic...sau or fi in program de protectie al capuselor
MsBB multumim pt gandurile bune. o sa facem pozica cu dintzoasa albastra, insa o sa-i mai dau sapt viitoare. vreau sa-mi fac o rutina odata pe sapt sa-i dau cu d-ala in gat, ca nu strica..poate, poate mai scapam si noi de raceli dese...ma gandesc la mare cum o fi, daca-mi va raci tot asa la fiecare adiere ma termini cu povestirile tale,
auzi productia de nisip in chiloti
cum fuge ea mititica dupa matza
bai sunteti de coma
Micaela, vazut pozica cu grasuna care sta singurica in picioare si xcare se da in leagan.. ce frumos e ea imbracata cu fustitza, mai mai
Lorich ce super cu puiutz explorator! noi am fost la tara si fata s-a speriat de pui, iar cand a vazut-o pe bunica-mea, care-i batrana, garbovita si urata a inceput sa chiraie de ziceai ca a vazut pe naiba! 30 min nu s-a oprit din chirait. nici n-a vrut sa manance. a crescut si a devenit sperioasa..si bunica-mea se plangea ca ce are fata de se sperie de ea, ca noi n-am fost asa, o tinea una si buna, asa m-am enervat...pai compari sula cu prefectura??? scuze
vazut puiutz cowboy in picioanele goale
ochisorii aia albastrii frumosi foc!
inais daca trage de sepcuta si de palariuta va trage, nu te bucura degeaba, mufi da tot jos de pe capatzana. chiar si daca are caciula ce se innoada sub barbie. degeaba. vazut pozici cu dra carliontz..mai mai ce rochitza avem acolo felicitari pt dintzoci
Miss NU, nu va retine! mie mi-a pus mana intr-un moment de neatentie pe geamul incins de la cuptor si a plans, dar a 2-a zi era calare pe usa de la cuptor d-o deschida, chiar si cu NU-urile mele hotarate. tu inca ii mai dai bibe noaptea??? spor la adaptate cu bebe in alta camera sunt de acord cu tine despre poza simonei e superba!
magnetism mai ce oameni. bietul catzelus hmmm..al 2-lea copil..si cum il vor daca tu nu vrei deocamdata/sau definitiv??
si pe mine ma dispera toti cu al 2-lea, dar am argumente solide pe care le reped de fiecare data si mai scap cateva zile de ei din carca. nu te agita. evita discutiile de genul sau pune-i sa-si faca ei
eu mai zic si dinadins, ca sa-i enervez, ca nu mai fac copii, ca imi leg tro,pele. moare mama cand aude
fecian iar greva somaleza??? vai, vai. multa sanatate puiutului felicitari pt dintzoci
maine e singura zi din sapt asta care nu-i sarbatoare, deci SHMOTRUUU
Alysh mai poti? unde bagi mama atata carte?
cadina mama ce nasol cu diaree si gripa! multa sanatate si LMA puiutului COSMIN care facu anishoru' sa fiti sanatosi, voiosi si la punga grosi
nici nu vreau sa ma gandesc cata kilometraju de mesaj dadui..cred ca o sa fie singur pe o pagina ma bag sa vad daca ma mai lasa cornel sa pun niste poze ca-l vad ca scoate fum pe nari ca iar stau mult la calc in loc sa-l scarpin in cap..avu vreo 3-4 tentative de "rau" ca are febra, ca iar ii e rau, ca-i e foame, ca ii vine sa vomite, tertipuri, smecherii
iulia83 spune:
nu mai editez ca am facut ditamai carnatu'
de aici sunt poze din excursia noastra la tara de Paste. nu-s asa frunoase ca ale voastre ca la noi nimeni nu se omoara cu pozele decat eu, plus ca fata se speria de pui, baba, caine, etc, vroia numa legata de mine..
o seara buna voua
jady spune:
buna fetele.....
am fost ocupata ieri si nu am putut intra ieri,dar nu vreau sa mai treaca mult fara sa urez LA MULTI ANI fericiti ,plini de bucurii ,sanatate si toate lucrurile bune sa vi se implineasca,ROBERT,COSMIN
OK -va pup...si sper ca maine sa-mi fac mai mult timp pt.ca nici de mine nu mai am timp in ultimul timp decat casa-lucru ,casa -lucru
Reallaura spune:
Am vazut poze superbe cu Iasmi si Mufi. Ce frumoase sunt si ce gatite, mama - mama!
Miss si eu ii dau mar, curatat de coaja, il papa destul de ine...daca insa nimereste o coaja o plimba prin toata gurita si nu reuseste sa o inghita!
Cadinuta
Fecian mai, sa stii ca si Mircea cam are diaree si ma intrebam ce o fi, or fi dintisorii??? Brrr...bine ca ati scapat de chin.
Alysh super ca au venit banii inainte de Barcelona!!! Spor la invatat in continuare
Magnetism imi pare rau de catelus, sper sa se faca bine repede...dar ce au mai cu bb 2?? spune-le mah ca nu esti pregatita...sa te mai lase in pace, oooof
Baiatul meu merge din ce in ce mai bine, deja e pe picioarele lui! In schimb, mananca mai prost, nu stiu ce sa-i mai fac de mancare sa-i placa, ba chiar m-am prostit de tot, am ajuns sa-i pun sare...
Cand blenduiesti e altceva, dar cand ii tai bucatele, fara sare nu are nici un fason asa...
Si asa m-am certat cu maicamea care-i baga ciocolata alba pe gat, eu ii spuneam nu, ea prindea un moment de neatentie si -mi facea in sac.. are niste copilarii maicamea!!
M-am enervat foarte tare de Paste...ca ii da toate prostiile sa manance, bravada d-asta ca noi cum am crescut??? in fine..
Tre sa-i calc halatele lui Bogdan acu .
Am facut rezervare pentru biletele la Paris, 26 iun - 1 iul., eu as fi vrut sa stam mai mult eventual sa dam o tura in Belgia la matusimea, dar Bogdan imi arata poze cu el mic si facea: "Nu pot,mah sa stau fara asta. tu poti??"
Adevarul e ca eu o sa plang cel mai tare..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
anisiap spune:
neatza fetelor si Hristos a inviat!
nush daca a mai tine ti minte dar eu va citesc destul de regulat desi nu prea a vreme cu bulina si burtoaca
am o gramada de preocupari de ex de 3 saptamani ii curge nasul cred ca mi fac abonament la urgenta si degeaba ca oamenii astia nu mi dau decat ser fiziologic si paracetamol si rabdare cica ca i trece ea e vesela papa bine dar cu muci ,apoi la neuro ca a cazut din pat ...raze investigatii am trecut cu bine apoi eu la doctor ,la analize (uit programarile sau le incurc era de cateva ori sa merg in alte zile)sunt uituca impratiata am orar destul de fix papa nani somn (ale l a ales)plimbare nu prea pot merge mult pe jos ca ma apuca intepaturile deh asta e mai am 4 luni si scap
sunt total singura ma imbarbatez ca o sa pot ,ca un carutz de gemeni m ar salva ca si bebe 3 la fel de cuminte ca Ale si mi mai trece spaima
Tudor ,Ale ,
si
23+