Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Adevarat a inviat!
Ia sa bag repede , sa ne energizam un pic
.
, ceai ,
, ma gandesc ca e cam devreme pt
...
Cat imi savurez ceaiul mai citesc sa vad ce mai nou pe aici
![](comoara.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anisiap neatza fetelor si Hristos a inviat! nush daca a mai tine ti minte dar eu va citesc destul de regulat desi nu prea a vreme cu bulina si burtoaca am o gramada de preocupari de ex de 3 saptamani ii curge nasul cred ca mi fac abonament la urgenta si degeaba ca oamenii astia nu mi dau decat ser fiziologic si paracetamol si rabdare cica ca i trece ea e vesela papa bine dar cu muci ,apoi la neuro ca a cazut din pat ...raze investigatii am trecut cu bine ![]() sunt total singura ma imbarbatez ca o sa pot ,ca un carutz de gemeni m ar salva ca si bebe 3 la fel de cuminte ca Ale si mi mai trece spaima ![]() Tudor ![]() ![]() ![]() ![]() |
bun revenit, noi te tinem minte, doar 2 gravidute avem, nu?
![](pupic.gif)
Despre uitat - scrie-ti. Io aveam peste tot scris. 4 luni trec repede... si vb ta, cu carut dublu e mai usor.
Tudor cum se intelege cu surioara?
Dar ca va avea un fratior?
bag si io o
![](iubesc cafeaua.gif)
Si mai voiam sa zic lui reallaura, ca exact asha am simtit io cand am plecat de langa fifitsa ...
edit:
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
anisiap spune:
Tudor nu e cu noi din pacate sunt in proces de custodie de un an de zile e foarte greu si evit sa vb despre asta ca am destule cosmaruri sper sa se rezolve cumva spre binele lui
Tudor ,Ale ,
si
23+
Reallaura spune:
Neata si noi aici fetele!
La o placinta imensa cu mere si nuci...si un cafel cu lapte!
Cleo of, de pe acum cred ca acest concediu imi va fi invatare de minte sa nu-l mai repet...
Anisiap ne bucuram ca sunteti bine ...despre cealalta problema, nu prea inteleg io, dar sper sa fie bine. Un copil trebuie sa stea cu mama lui!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
momMinodora spune:
neatza, dragele mele..multam de ...chiar am nevoie sa ma energizez...am niste ochi rosii de oboseala si
non-stop, dar poate intr-o alta viata...iar am absentat in ultimele 2 zile, am fost ocupta cu facutul bagajelor pentru ca luni dupa amiza ne-am intors in sfarsit acasa, dupa 2 saptamani...
...acum sunt in largul meu, nu mai e nimeni sa-mi analizeze orice miscare, dar nici sa ma ajute, din pacate...
Am facut si noi cateva poze de Paste..nik spectaculos, a fost chiar monoton..o sa pun si eu cele cateva poze cand am mai mult timp
am vazut in schimb multe poze, cu copii foarte frumosi, n-o sa dau nume de teama sa nu uit pe cineva...asa cum mai spunea cineva, mladitele si mugurasii de mai-iunie 2008 sunt cei mai frumosi copii! Sa ne traisca, sa creasca mari si sanatosi, sa ne aduca bucurii si sa aiba parte de noroc si fericire!
cleo, vad ca n-ai terminat pasca...trimite, bre, o feliuta si la mine...ca mi-ai facut o poftaaa...
aaaa...va las...s-a trezit pitik deja cu pofta de plans....toti bebeii si toate mamicile...
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Cadina, iar m-am emotionat la mesajul tau. Ai un flacau pe cinste, este innaltut si frumos, o minune. Ma bucur ca este inconjurat de dragostea celor din jur si ati avut o zi asa frumoasa (exceptand episodul cu tatal lui).
piccola, ai reusit sa pui pe undeva poze cu Sarah sa ne arati si noua?
Iulia, am vayut o mufitya frumoasa foc, ca o bombonica. In legatura cu dintii, chiar daca ies mai strambi la inceput, pe parcurs se mai intreapta, pe masura ce ies toti. Cel putin la Andrei asa a fost.
Lavinia, ce au mai de-s asa disperati cu bb2? N-au cui lasa averea? Il cresc ei, il poarta in pantec si duc greul in locul tau? Stau noptile, alapteaza pentru tine? Ce tupeu, frate, pe corpul si pe sanatatea ta. Trebuie sa te refaci inainte de bb2, pe toate planurile.
Anisiap, cum sa nu te tinem minte? Curaj mult in continuare si putere cu sarcina, cu bebelusa Ale, cu tot.
Minodora, bine ai revenit.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
iulia83 spune:
neatza. cornel e iar la spital cu aceleasi simptome ca si vinerea cand a fost operat. tare-mi e ca l-au operat de apendicita degeaba, el avand altceva
mai chiar nu-mi vine sa cred. ma mai enervai ca ma aplecai dupa o jucarie si dadui cu fruntea drept i coltul ascutit al unei etajere din bucatarie, ca l-a pus tata peste tot pe pereti
si acu ma doare locu ala de inebunesc
nici nu stiu ce sa mai scriu, sunt asa terminata, abia imi revenisem putin, acu iar..numai ghinioane avem..
va sa aveti o zi buna
cleo78 spune:
citat din mesajul lui iulia83 neatza. cornel e iar la spital ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nici nu stiu ce sa mai scriu, sunt asa terminata, abia imi revenisem putin, acu iar..numai ghinioane avem.. va ![]() ![]() ![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
mai mamicule, el cu bila/ficatul cum sta? o ecografie i-au facut?
poa a dat-o peste cap cu Pashtele si porc/miel/ou/chestii grele
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Cadina - ma bucur ca ai reusit sa intri de ziua puisorului tau si ma bucur ca de ziua lui v-ati distrat asa de bine
insa imi imaginez cat de obositor a fost pt tine.
Tatal lui Cosmin probabil nici nu stie ce pierde, asa baiat destept, afectuos si cuceritor cu okisorii lui.
citat din mesajul lui cadina Mi se pare cea mai mare realizare a mea: nu faptul ca am o casa, ca muncesc atat ci faptul ca am un copil ma face sa ma simt un om implinit. El e ratiunea mea de a trai. Imi dau seama ca relatia cu el nu ar trebui sa ma acapareze atat incat sa nu mai vad nimic altceva in jurul meu, dar momentan el e colacul meu de salvare. Cosmin, iti multumesc ca esti fiul meu, te iubesc mai mult decat orice si sper sa te pot face mandru de mine! La multi ani, pui drag... |
Ce frumos ai punctat - copii nostri sunt ceea ce ne implinesc! Sa te bucuri de fiul tau!
Lorich - ce tort frumos a avut tati! LMA
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](radtare.gif)
![](auto.gif)
![](nani.gif)
![](punk.gif)
Picolla - am gasit in urma intrebarea ta , cum poti pune poze cu mandretea ta de fata - iti faci cont ( daca nu ai ) pe webshots ori picassa iar apoi pur si simplu day copy-paste la link in mesajul tau. Trebuie doar sa faci link-ul public sa putem vedea si noi
![](foto.gif)
Cred ca de acum iti vor aparea mesajele in timp real, presupun ca ai scapat de moderare, deci spor la forumit cu noi
![](punk.gif)
Apropo de poze si de vizionarea lor , Iulia, am vrut sa-ti admir mufitza plina de energie
![](aerobic.gif)
![](olala.gif)
![](bang.gif)
Cam asa e , cum descopera ceva nou vor sa repete pana sunt ei siguri ca stapanesc bine acel ceva - asa ca, spor la urcat bordura
![](punk.gif)
![](hagi.gif)
![](socat.gif)
Tot vorbind de poze - trebuie sa zic ca am admirat-o pe Iasmi intre lalele
![](olala.gif)
![](pofticios.gif)
![](floare.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Simona - am vazut ca ti-au admirat fetele baietii ... inseamna ca am sarit eu link-ul
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Laura - nu te enerva - stiu ca e tare frustrant sa vezi cum iti racesti gura degeaba
![](bang.gif)
![](brutal.gif)
![](vomit.gif)
![](bang.gif)
Super ! Paris
![](punk.gif)
anisiap -
![](wow.gif)
![](punk.gif)
Proces de custodie? Uff suna tare greu si probabil te sleieste de puteri.
![](pupic.gif)
![](majoreta.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Neata... n-am lapte la
cadina of, ce frumos si adevarat ai vorbit!
Anisiap cum sa te uitam? Ma bucur ca ne mai citesti. Mama eroina cu bebe mic si burtoaca mare. Nu am inteles eu, dar sper sa fie mai repde Tudor cu tine, exact asa cum trebuie! Sanatate si sarcina usoara!
iulia vai de mine, ma sperii, cum aceleasi semne ca in ziua in care l-a operat...offff (ma crezi ca si pe mine m-au operat rapid desi si acum suspectez ca aveam ovarul f inflamat) Sananate! Am vazut-o pe Mufi, e din ce in ce mai frumoasa si copanoasa!
Simo ce poveste de groaza, aia cu marul, nu vreau sa ma gandesc.
Minodora bine ai revenit! Starea asta am avut-o si io ieri!
Piccola nu mai esti moderata
Azi avem multi sarbatoriti:
La multi ani Maria Alexandra! mi-e dor de mami-ul tau!
La multe lunite Andres, Victoria, Stefana, Adam, Kevin - 11 lunite
La multe lunite Shintaro Daniel care face 10 bucati lunite
Edit: MsBB multumim, ne petrecem la greu, maine e Sf Gheorghe, iar ziua lui, il cheama si Ghe, f complexat in trecut, nu recunostea ca are 2 nume, acum insa ii place sa fie sarbatorit.
Auzi, io oriunde as fi, daca o sa fiu deprime, o sa intru sa caut mesajele tale, da? Au un tonus... te binedispun instant![pup si ca ai revenit pe forumeala!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008