Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Multe urari de bine, de sanatate si multa fericire pentru Maria Alexandra de Onyx, cu toate ca mami n-a mai intrat aici de o vesnicie!
Toate cele bune si celor care azi aniverseaza lunite, nu mai apuc sa-i enumar, iertaciune!

Fete dragi si copii scumpei, noi raportam o noapte ca de obicei, David trezit la 1:30 si luat in pat langa mami. Candva - nu mai stiu cand - am ajuns unul langa altul, eu pe spate si el pe o parte, cu fata spre mine si cu manutele pe umarul si pe pieptul meu La 6:45 cand a intrat tati in camera dormeam amandoi bustean...

Iulia, cu cata incantare am citit despre Mufitza, cate poate ea deja!! Pai Daviducul nu face pa, nu bate din palme (nici nu-si tine biberonul singur, jmekerul, las’ sa-l tina mami, ca e mai fraiera)... Adevarul este ca nici nu prea vede multa lume care sa-i faca pa, iar eu nu ma apuc sa-i fac doar ca sa-l dresez... Mutti ce-i mai face, dar daca il vede doar la 2 zile... Ieri venise motz sa ne ceara o lamaie, dar auzindu-l pe David iar a uitat de lamaie Vorbind de monstrul ei de sot, i-am spus la un moment dat „Mutti, imi place de tine ca tu vii aici ca sa-ti umpli sufletul de bucurie de la copilul meu, apoi te duci iar jos ca sa convietuiesti in continuare cu diavolul“ Vaaai, am vazut Mufitza cu agrafa roz, ce scumpa e ea! Ooooffff, acum citesc de Cornel ajuns iar la spital! Mai, doctorii astia sunt nebuni sau doar incompetenti? Ca ambele sunt la fel de periculoase... Tinem pumnii sa nu fie nimic grav, si eu tot la ficat/bila ma gandeam...

A propos de doctori competenti, prietena mea Antoanela a fost la chirurg stomatolog ca sa-si scoata o masea de minte. I-a spart falca, a cusut-o, toate bune si frumoase, si ala voia sa-i dea antibiotice „preventiv“... Dupa cateva zile, face fata mea Alveolita sicca – deci inflamare a alveolelor. Dureri mari, se duce la doftor, care o cearta ca n-a luat antibioticele si ii face injectie cu antibiotice direct in gingie!!! Ajunsa acasa, fata mea da un search pe wikipedia si gaseste urmatoarele informatii: s-au facut studii si s-a ajuns la concluzia ca la fel de efectiva ca si aplicarea locala de tetraciclina este clatirea gurii cu Chlorhexidrin, in timp ce alte tipuri de antibiotice nu au fost atat de efective. Ca bonus informativ: “Intrucat folosirea antibioticelor nu pare a fi practicabila (se creeaza rezistenta, se dezvolta alergii, apare toxicitate sistemica), este de preferat folosirea profilactica de Chlorhexidrin ca o varianta cu mult mai putine efecte secundare“.

Q E D

Lori, hai ca ai reusit sa ma sperii cu marul ala! O sa fiu foarte atenta la David cand isi suge feliuta de mar, sa nu cumva sa se rupa vreo bucata mai mare... dar trebuie sa incerc, caci la banane nu am cum, daca rup una si-i dau o bucata inseamna sa mananc eu restul, ceea ce nu se face, eu avand oroare de banane... Hei, am pierdut faza cu ziua sotului din dotare, ii uram si noi cu intarziere toate cele bune!! Hahahaha, la Sf. Gheorghe e exact ca mine. Pe mine m-au scris dobitocii si in certificatul de nastere Felicia-Georgeta, numai eu stiu cat efort mi-a luat ca sa raman pe Ausweis-ul nemtesc numai cu Felicia. Am oroare de acest nume (Georgeta), dar daca asa o chema pe nasa-mea... nasa-mea care era o unghie in gat si vreo 4 ani la rand mi-a facut cadou de ziua mea cate un halat de baie . Bine ca mi-a dat in schimb cu drag numele ei de kk, sa nu mai scap o viata de el La Sf. Gheorghe ma mai sarbatoream si eu, ca ma bucuram de cadouri. Acum imi place simbolul lui Sf. Gheorghe, ca e facator de dreptate cu sabia, cu asta mai degraba ma pot identifica...
Laurita – revino-ti Lasa naibii sarea si nu-ti mai face probleme ca nu-i place mancarea nesarata!! O avea o faza de febra somaleza, care sigur va trece, pe cand daca-l obisnuiesti cu sare deja ii pui rinichii mult prea mult la treaba si ii si strici capacitatea de a gusta alimentele naturale... Pliiiiz, macar in primii doi ani fara sare! Hai, ca se poate!
anisiap – frumos ca mai treci pe la noi, bafta in continuare cu sarcina si bebei sanatosi si cat mai putin stres! Cand ies la plimbare si ajung la una din gradinitele din apropiere, vad mai mereu o mamica de 3 copii: o fetita de max. 3 ani, care alearga pe langa mami si un carucior cu gemeni la vreo 6 luni. Ma ia cu fiori, dar ea pare vesela si plina de energie... Asa-ti doresc si tie! Of, acum citesc ca pe Tudor nu-l ai langa tine... Bafta cu procesul de custodie, sa iasa cum e mai bine pentru ala mic.
Minodora – bine-ai venit in clubul celor cu ochii rosii, eu sunt de luni de zile cu somnul in urma, vai de ceafa mea...
cadina, of, mereu ma gandesc la tine, la voi, la Cosminelul mic si scump... Cat de sarac sufleteste poate fi fostul tau sot, sa nu vina macar 5 minute la ziua copilului lui? Nu mai vorbesc de nesimtirea incredibila de a nu se achita de obligatiile financiare, cand toata lumea stie ca un copil costa multi bani, daca vrei sa-l hranesti ca lumea, sa-i dai medicamente cand are nevoie, sa-i iei hainute si sa te ocupi sa-i fie bine... El chiar si-a pierdut orice urma de bun simt si de caracter???
anuta – si noi cam la fel, mai putin transpiratia... bata-i sa-i bata de dinti!
socrate – aide, ma, pe bune? Va dorim de pe acum petrecere frumoasa sambata!!
Adriana – cum e cu capusa aia? Sper sa nu fie nici un fel de consecinte...
Cleo – bafta la partea a doua a examenului!! Hai, ca tinem aici zeci de pumni pentru tine, ii musai sa-l iei!
MsBB – ce frumos ai descris cum descopera bebeii lumea! Ai dreptate, imi fac mea culpa si promit sa iau niste hainute mai de terfeleala cu care sa-l las sa faca si el cunostinta cu pamantul, cu nisipul, asta de indata ce va putea sa faca primii pasi... La faza cu mersul de-a busilea prin casa, stam mai bine, cu exceptia baii are acces peste tot (3 camere + bucataria), am indepartat cam tot ce putea fi periculos, ii mai spunem un NU hotarat cand mai trage de cablul de la PC (pe ala nu am apucat insa sa-l rezolvam), ii mai distragem atentia cu cate un alt obiect, dar in principiu il las sa exploreze. Pana si la masina de spalat l-am lasat, am deschis-o cand erau vase curate in ea, am scos toate cutitele din suportul pt. tacamuri si l-am dus acolo, sa pipaie, sa miroasa, ca sa vada ce e si apoi sa nu mai fie asa curios.

Cand sa termin conspectul a aparut si David sa ma miroasa la sosete Noroc ca sunt curate...

Am mai apucat sa vad pozici superbe de fifitsa zambicioasa si dintsoasa de piccola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

mai scriu mes asta si ma duc sa hranesc fata. a dormit numa jumatate de ora, ca n-am mai scos-o dupa 10 cum obisnuiam. e frig si am de spalat..sunt deja la a 4-a masina si ma mai asteapta 2, una cu blugi si una cu asternuturi azi fac miel, dupa o reteta din revista Good Food, l-am pus de aseara la macerat in ulei, vin si condimente la frigider, azi doar il finisez si il infig la cuptor si diseara il halim cu un vin rosu bun vine mama si o pun sa stea cu si eu trec la smotru in dormitor...

cum ziceam, vreau si eu o reteta pt bbei care implica mazare! vreau sa-i dau maine si nu stiu cum s-o prepar.

MsBB adevarat graisi tu acolo in citatele alea cu mov! eu n-o tin o clipa in carutz cand iesim in parc. o mai pun pe banca, o las sa se oboseasca..o pun doar cand trebuie sa-i dau sa pape si apoi o plimb sa adoarma putin. cat despre explorat, o las, mai nou vine pana-n bucatarie dupa noi, trebuie sa pun covor, ca e gresie peste tot. pun soseta mai groasa in picior si o las si pe acolo, doar ca sunt atenta sa nu-si bage manutele in gura sau sa se frece la ochi, ca buc e cea mai circulata din casa si e cam jeg, oricat ai mop[ui
Hai ca ma luai dupa tine cu atatea emoticonuri intr-un mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vai piccola, cat este de frumoasa sarah! Iar poza cu ursuletul alb imi place rau de tot.

Am vazut-o si pe potoroasa Mara, care intre timp nu mai este chiar asa Exploreaza prin iarba, foarte frumos

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cosmin si Maria Alexandra! Sa cresteti mari!

Am vazut poze minunate cu gemenii si invitatii, cu Iasmi, cu Simo si Sis, cu Mara si verisoara. O sa ma intorc sa vad si celelalte poze!

Multumim ptr aprecieri! Gabitza si noi am vrea sa ne pilimbam cu voi prin parc! F haios Andrei!

Lorich ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample!

Cleo manca-ti-as pasca...toata!

anisiap sarcina usoara si sper sa-l ai pe Tudor alaturi curand...Locul oricarui copil e langa mama lui!

dflavia felicitari ptr iepurasa mergatoare!

miss ti-am vazut puiul in leganus! Luni am dat iepurasul vecinei sa-l duca la sat, insa ghinion...a trebuit sa se intoarca din drum...si asa...avem iepurele pe balcon...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

fetelor, eu sunt nauca rau de tot...mai bagai o cafea...o sa ajung ca o scandura, nu mai e mult oricum...am citit mesaje peste mesaje, sa vedem cu ce-am ramas in cap...
deci fac parte si din clubul "ochilor rosii"...offf
nici eu n-o las pe Daria sa exploreze lumea, nici macar casa...inca imi rupe spatele, mi-e teama s-o las in 4 labe pentru ca e la inceput si n-o tin oscioarele, mai adineauri a cazut pe spate si s-a lovit la cap, incercand sa se ridice tinandu-se de o cutie...ii cam tremura picioarele si e o fricoasa...
cleo, parca tu ma intrebai ce mai face Daria..multam de intrebare, tot cu muci...nu-i mai dau nik de 3 zile..maine sper sa ajung la dr daca ma lasa vremea...
iulia si eu fac curatenie de 2 zile, azi am spalat...sunt la a-3-a masina...la mine dureaza mai mult pt ca le fac printre joaca si papa Dariei, ca somn n-are..
piccola, sa-ti traiasca Sarah cea scumpa foc!
revin dupa ce mai citesc si re-citesc....
Aveti cateva poze cu noi http://www.flickr.com/photos/daria-maria/show

Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)

Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

cleo - uite asa creste cupilu sanatos! bravo! eu ma cam crizez cand o vad ca se murdareste, insa mai nou o las si cand mergem prin parc daca vrea in fund, asta e...o las in fund si gata. am luat niste servetele de la dalin antibacteriene scrie pe ele si o sterg pe manute dupa fiecare escapada prin parc..apai, asta e...

verdict!!! internare la infectioase cu ENTEROCOLITA!! luata din spitalo atunci cand a fost imternat! nah! coincide cu perioada in care a facut fata diaree

Miss mai racusorul tau e cam incapatzanat (ca toti dealtfel doar ca mai mult) cred ca o sa semene cu cornel (23 iunie) la caracter, fire vulcanica, impulsiv, nervos, rasfatat, etc, etc...vai vai vai. insista cu separatul camerelor. cat despre "trucurile" invatate de mufi, nu te impacienta, asa ziceam si eu ca e lenesa, ca n-ar merge, face, drege si le-a facut pe toate in cateva saptamani nici nu mi-am dat seama. tine minte ca noi suntem si mai maricele. o sa vezi ca n-o sa te mai tii la el de iute ce o sa fie

fata mea de cand i-au dat dintii se infrupta cu toate jucariile de plus. acu roade la o coada de leu, trage din ea de zici ca-i friptura nene. se aude, harshc, harshc si cand ma uit, smulge parul din coada (are un smoc) cu dintii. asa face si la paturim prosoape, etc..s-o las?,...mda, tocmai era sa-mi rupa pantalonii de pe mine cu dintii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Picollatare scumpica Sarah!!
Cleo imi place salopeta Marucai, ii sta f bine cu ea.
Miss aoleu, pana la 2 ani sa nu bagam sare??? ca eu ma incurajam sa -l las sa pape cu sare...ooof!! Bine cami-ai spus, sa mai reconsider problema.
MssBB bine ca e vara cand incep ei sa mearga ca sa-i lasam la explorat prin parc pe piciorusele lor!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ca vorbiti de explorare de la ce varsta se introduce oul fiert rosu, intreg,m cu tot cu coaja? Ca l-am lasat cateva secunde - 1 minut singur si a ajuns la cosul cu oua uitat pe masa si l-am gasit mestecand de zor la un ou, avea si o bucata de coaja in gura, iar botul era rosu, ca dat cu ruj!

Deeeci... il las sa exploreze casa la maxim, bineinteles ca stau la panda, iar de haine bune versus de tavaleala..vb lui Cleo eu dau tot la purtare, tot, tot, acum cat ii mai vin. Creste atat de repede si e pacat sa ma cramponez in praf, pietre, iarba si ce mai gaseste el afara cand se tavaleste.

MsBB mare pt bucatile alea din Spock!

Minodora vazut poze cu Dariutza frumoasa, vai chiar ca esti o scandura, nu mai vb cu tine, da?

Miss imi pare rau ca te-am speriat, dar mai bine sa te sperii asa. Deci maine e ziulica ta..hmm...un halat de baie nu trimit ca zici ca ai, nu? Dar astept si

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor si de la noi.
Suntem bine, fata e ok, plina de energie, papa, vorbeste pe limba ei, merge si ea in 4 labutze peste tot pe unde o las (numai la noi in camera ca in rest e... cam aiurea). Sambata ii rupem turta. Cu ocazia asta a venit si soacramea de la tara credea ca o sa fac cine stie ce patrecere mare cu lautari. Am dezamagit-o profund. Nu prea le convine nici ei nici lu' socramiu ca facem in Crangasi lucrul asta (cu ocazia asta vede lumea ce varza e casa lor) dar pe mama chiar nu vreau sa o mai stresez- in schimb iau in calcul posibilitatea de a merge la un mic restaurant, sa vorbim acolo sa nu deranjam cu evenimentul nostru, doar sa scap de mutrele lor). Of mai fetelor trec printr-o perioada FOARTE proasta. Moralul meu e zero. M-am suparat ca am vazut ca are fata o zgarietura pe coapsa, nu stiu cand a aparut de dimineata nu era, cred ca eu am zgariat-o si nu imi dau seama cum...
Vreti sa va povestesc despre soacramea???? Deci imi dadea lectii ieri despre cum sa ii dau sa manance, "vezi ca mai are mancare in gura, nu o imbuiba asa" Hmmm... Eva inghite din gura dar ii ramane in fata intre buzite mancarica. Hmmm, imi da lectii ea care nu i-a dat nici un biberon de ceai. Dar cu siguranta nu a fost rea intentionata. Ma tot gandesc fetelor ca poate m-a pedepsit Dumnezeu ca am avut sentimente de-astea malefice in legatura cu soacramea de s-a imbolnavit mama... Miss, la Mutti a ta m-am gandit luni cand a venit soacramea si tot o puneau pe fata sa faca una, alta, sa cante (ma rog face ea din grita un zgomot de zici ca , canta) pur si simplu simeam ca se hraneste cu veselia fetei... In fine.
Eu nu prea am mai iesit din casa, sper sa remediez asta curand, m-a enervat si vremea asta nasoala...
Adriana, am citit despre capusa, of...
Iulia, imi pare rau de Cornel, of, macar i-au facut teste de data asta sau tot asa dupa ureke au zis ca e enterocolita? Macar a scapat de apendice, nu-i lucru usor nici asta, sa stii.
Laura bine ca ti-au intrat banii, felicitari ptr Paris, sa te simti bine acolo!!! Naspa faza cu ciocolata. Macar la mine nu ii da nimeni sa manance inafara de mine.
Piccola, pupam pe Sarah frumoasa!!!
Gabitzam, ti-am vizionat ieri pozele cu frumosii tai. Ai avut o idee geniala cu Raducu si ursul!!!
Fetelor am vazut ca e un nou concurs cu poze pe DC cu ratzusca. Am facut si eu cateva poze, cand vine Iuby o sa mai fac cateva dar sa o imbrac mai frumos si o sa trimit si eu. Voi nu va bagati?

Oooof am dat-o cu gel pe gingii si vad ca s-a linistit ca URLA intr-un mare hal.

Va iubesc pe toate.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

IUlia si Mufi e bine?Doar el are enterocolita?Sanatate multa!
amarato! cand se indreapta lucrurile si la tine??
Ylari uf, sa vina odata vremea buna sa iesim afara ca d-aia ne deprimam
Ma duc sa ma joc cu mirci

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput