Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Iulia - iar ??? Ufff , te cred ca esti zapacita de cap cu atata nebunie. Tin pumnii
sa nu fie nimic grav, sa scapati repede de spital si sa vina Cornel acasa sanatos. Sper ca descopera med de acolo despre ce e vorba si nu e nevoie sa va traiati pana-n capitala. Oricum, pare destul de serios deci ar fi bine sa nu lase balta investigatiile chiar daca aparent se va simti mai bine. Nu e de joaca cu asa ceva.
Multumesc pt PM
Lorich - uite cum ma binedispui tu .Va urez de pe acum distractie maxima maine si un LMA
domnului Gheorghe
!
Socrate - pe ultima suta de metri , gata - gata sa infascati motzu' baietului uh? Sa faci poze sa ne clatim si noi okii, da?
Apropo, am citit despre Cosmin cum s-a hotarat el pe de acum sa studieze sa devina
, unul de succes , a.i. sa-si permita o
tare
. Abia astept sa vaz ce alege mandra mea ...
Si ca mi-am adus aminte, intreb acum ca iar uit , Cleo tu cand ai examenul pt permis? Hai sa scot
sa facem galerie
![](comoara.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anisiap spune:
de ieri am o stare de plutire de cand l am vazut pe bebe3 la echo 4D imi vine sa tzopai
mare minune copiii astia
in legatura cu motzul help....se taie la fete din par sau doar se rupe o turta am auzit o groaza de variante
Tudor ,Ale ,
si
23+
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anisiap de ieri am o stare de plutire de cand l am vazut pe bebe3 la echo 4D imi vine sa tzopai mare minune copiii astia ![]() ![]() ![]() in legatura cu motzul help....se taie la fete din par sau doar se rupe o turta am auzit o groaza de variante Tudor ![]() ![]() ![]() ![]() |
depinde de zona. la moldova e cu motz. la buc. am aflat de turta. dar si turta si motz e aici la fete.
tare emotionant e cu puii mici
![](pupic.gif)
Msbb am dat sala, si am luat (normal, aveai vreo indoiala??)-mai am proiba de oras unde mi-e frica.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
MsBB spune:
Pt ca mandra a ma bag la delirat aici
Vizavi de ce zicea Miss - teama de-i lasa jos, sa se murdareasca , sa exploreze - este undeva absolut normal. Iti e mai mare dragul sa-i vezi frumosi pusi la 4 ace , numai buni de
, dar ei au nevoie sa descopere singuri toate.
Ca si Miss - ieri de ex - am iesit cu fata in parc - gatita ( mergeam in vizita la nashi) -parca as fi lasat-o jos langa Teodora, ce statea frumos in iarba si smulgea papadii, dar imi era teama sa nu se murdareasca si uite asa , probabil, i-am privat o placere in plus . Astazi ne luam revansa - o imbrac mai de tarvala si ii dau liber la mare
.Deci nu este o idee rea, cum ziceai si tu , sa iei o costumatie mai de sacrificiu si party time
.
Incercam zilele trecute sa imi imaginez cum trebuie sa fie pt ei anumite lucruri, care pt noi sunt normale, banale si pe care probabil nici nu le mai bagam in seama. De ce planta sta in pamant, de ce pamantul se scurge printre degete, de ce iarba se rupe cand tragi de ea, cum merg si fug pisicile , catzei , cum zboara pasarile - lucruri, pe care repet, noi cateodata nici nu le mai bagam in seama, ni se par perfect normale. Pt ei totul este senzational, nou - ma gandesc ca se bucura atata de mult sa testeze ei , sa vada ce si cum. Evident , nu o las sa manance pamant dar o las sa-l descopere, sa se joace un pic - sub supravegherea mea. Bine - mai trage cate o dusca dar asta e - sper doar sa-si dea seama ca e mai buna papa facuta de mama decat gura de tarna de pe jos
Din pacate - mai sunt si accidente- gen mandra mea cu mainile lipite pe cuptorul incins . Clar , cum zicea si Iulia, nu invata
, la nici 2 min dupa ce s-a calmat din plans era iar gata , calare sa puna mana pe usa de la aragaz
. Pt asta noi suntem langa ei, din umbra ii
. Eu incerc sa nu stau ca un militian langa ea , respirandu-i in ceafa non-stop , incerc sa-i dau libertate, dar una controlata.
Legat de chestia asta vroiam sa scriu din cartea Dr. SPOCK - sunt multe pasaje interesante dar am sa ma opresc la urm:
" Explorarile si riscul. Cand un copil a invatat sa mearga, este momentul sa-l lasati un timp jos din carucior atunci cand iesiti la plimbare. Nu conteaza ca se murdareste;asa si trebuie. Incercati sa gasiti un loc in care nu trebuie sa mergeti dupa el in fiecare minut si in care sa se poate obisnuii cu alti copii. Daca ia de pe jos mucuri de tigara va trebui sa i le luati repde din mana si apoi sa-i aratati ceva amuzant. Nu va puteti lasa copilul sa manance nisip sau pamant deoarece acestea ii vor irita tubul digestiv. Daca baga totul in gura dati-i un biscuite tare sau un obiect curat sa-l mestece pt a avea gura ocupata.
Acestea sunt riscurile inerente independtei la aceasta varsta. Daca tineti copilul un copil normal si bine dezvoltat tot timpul in carucior, atunci il veti feri de probleme insa de asemenea ii veti ingreuna formarea personalitatii, ii veti impedica dezolvtarea si ii veti toci spiritul
Evitarea ranirilor. Un an este o varsta periculoasa. Parintii nu pot prevenii toate ranirile. Daca sunt prea prudenti sau prea ingrijorati si incearca acest lucru, ei nu vor face decat sa-si "creeze" un copil timid si dependent. Toti copii se vor rani putin, aceasta este o parte normala a jocului activ si sanatos. Daca sunteti prudenti si luati cateva masuri simple de precautie atunci va puteti proteja copilul fata de accidente grave.
SPOCK CLASIC
"Cand le spui parintilor ca bebelusul lor a depasit stadiul jucatului in tarc si ar trebui lasat liber pe podea, majoritatea se intristeaza si o obiecteaza:"dar ne este frica sa nu se loveasca si chiar daca nu se loveste, o sa distruga lucruri". Mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa-l lasati sa umble prin casa, daca nu la 10 luni , atunci la 15 luni, cand incepe sa mearga. Faptul ca va incepe sa umble singur mai tarziu nu inseamna ca va fi mai rezonabil sau mai usor de controlat. Indiferent la ce varsta ii oferiti libertatea de a cotrobai prin casa, trebuie facute unele modificari, asa ca este mai bine sa le faceti inca din clipa cand copilul este pregatit."
Ma opresc aici, nu vreau sa plictisesc .
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
citat din mesajul lui piccola uitati aiciniste pozici cu noi http://s589.photobucket.com/albums/ss335/piccolasarah/ |
vaaaii..o scumpete cu o gura plina de dinti!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
iulia83 spune:
citat din mesajul lui piccola uitati aiciniste pozici cu noi http://s589.photobucket.com/albums/ss335/piccolasarah/ |
nu pot sa le vad..mie azi nu mi-a deschis toata ziua paginile de photobucket..nici macar ale mele. voi puteti vedea???
edit:
am dat un restart ... acu merge. vaaai, ce fatuca frumoaa si grasunica si cum doarme ea incruntatica ce duce e
![](pupic.gif)
MsBB spune:
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](pofticios.gif)
Acum putem zice ca am facut cunostinta
![](hi.gif)
![](comoara.gif)
cleo78 spune:
citat din mesajul lui MsBB Pt ca mandra a ![]() ![]() Vizavi de ce zicea Miss - teama de-i lasa jos, sa se murdareasca , sa exploreze - este undeva absolut normal. Iti e mai mare dragul sa-i vezi frumosi pusi la 4 ace ![]() ![]() Fericirea are chipul tau... Andra , ![]() |
deci fetelor, io nu mai am haine bune si haine de tarfaleala. De ce? Pai ce sa fac cu ele ca ii raman mici?ca sa le dau la altii? mai bine sa le rupa Mara de purtat
![](icon_smile_big.gif)
Si am si mashina de spalat!! shi chiar de nu aveam, tot o lasam se se taraiie pe jos.
Argumente:
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/2009Aprilie19Pashti#
P.S. vazut poze de piccola Sarah. Moaaama ce iti vien sa o mananci
![](pupic.gif)
ma duc sa fac peshte si cartofi la fifitSa. o las sa manance cu amandoua miinile, si va dau si poze cum se porcaieshte
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fecian/fecian.jpg)
fecian spune:
1 Anisor!!!!!
Maria Alexandra
Sa fii frumoasa, sanatoasa si fericita!!! Sa iti bucuri parintii, iar zilel tale sa fie senine ca zilele frumoase de vara... Sa nu cunosti necazurile si sa fii tot timpul cu zambetul pe buze... La multi ani, copil frumos!!!
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !
Impreuna vom reusi!!!