Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

dragele mele,va anunt ca azi am baut cafea pt ultima oara...si de o ora sunt la cura de ingrasare!!!...astept sugestii si de la voi..cum ma pot ingrasa mult si repede...citeam mai inainte pe net de drojdia de bere cu miere...f buna pentru multe...o sa incerc si asta...nu se mai poate..daca ies afara pe vantul asta, ma ia pe sus..ajung la Bucuresti imediat...n-am fost niciodata mai grasa de 48 de kg dar parca totusi...la anu' fac 30 de ani si arat ca o caprita de 18...

Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)

Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui momMinodora

dragele mele,va anunt ca azi am baut cafea pt ultima oara...si de o ora sunt la cura de ingrasare!!!...astept sugestii si de la voi..cum ma pot ingrasa mult si repede...citeam mai inainte pe net de drojdia de bere cu miere...f buna pentru multe...o sa incerc si asta...nu se mai poate..daca ies afara pe vantul asta, ma ia pe sus..ajung la Bucuresti imediat...n-am fost niciodata mai grasa de 48 de kg dar parca totusi...la anu' fac 30 de ani si arat ca o caprita de 18...

Scumpa mea, pai niste pasca de la cleo cred ca ar fii indicata!
Dar ce-ti veni maica mea cu ingrashatul??? Eu nu stiu cum sa fac sa nu ma mai hipopotimizez... Am mancat ca scrofitza acum de sarbatori, nici nu ma sui pe cantar ca il sparg daca ma supar. Pupici, bafta la ingrasat dar ai grija sa o faci in mod sanatos. Eu am facut-o in mod nesanatos, lipsa de miscare, sedentarism adica, la greu, junk food, paine in nestire, unt, salate cu maioneze, deci colesterolul este pe val... Mai bine mergi la un nutritionist. El iti poate si spune daca e cazul sa te ingrasi sau nu.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui momMinodora

io propun un transplant de la fiecare pers. de aici care are un exces de greutate. NIMENI de aici nu isi doreste asta, din contra, mai toate suntem la cura de slabire...deci nu ne mai enerva ca si asha dupa Pashte suntem mai 'triste' pe cantar.

Pe de alta parte, solutia este sa mananci. Sa respecti mesele, si sa mananci echilibrat. Cam ca meniul de cupii. Eventual sa iei si nishte vitamine - fiind prea slaba uneori organismul cedeaza.

Ce inaltime ai?

edit: vaz ca mi-a luat-o Ylari inainte. Ash adauga: mancare in farfurie, nu virtuala . Din asta virtuala o tinem noi, sa compensam hainele in care nu mai intram

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Minodora, vrei bataitza? Pai toate jelim pe aici de grase si tu vrei sa te ingrasi????? Gabitzam=2 x Minodora, ce mai vrei? Iti dau eu niste sunculitza

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Momminodora invata sa mananci in prostie. NU de foame. Nici macar de pofta uneori. Asa, din neastampar..
eu am aici juma de tava de placinta si pana vine Bogdan o termin. Nu mi-e foame, nici pofta.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Ylari, lasa ma soacra nebuna. oricum o stie toata odiseea pe soacra-ta da, cred ca i-au facut teste de au pus diagnosticul asta, habar nu am, ca el fiind la infectioase, n-o sa ma duc in vizita. o sa mearga soacra-mea si mama. maine cred ca-i dau drumu, e la perfuzii acum. nici nu mai stiu ce naiba sa mai zic, vorba Laurei sunt amarata rau, saptramanile astea 2 au fost de cosmar si vad ca se continua nici nu ne-am bucurat de sarbatori cum trebuie, cum faceam odata.

Laura Mufi e bine, nu mai are diaree de cateva zile bune s-a reglat cu caca face normal. doar ca face de 2 ori pe zi.

Mergi la inceput

Ylari, cleo, gabitzam, reallaura ce m-as bucura sa va pagubesc de niste kg...multumesc pt sfaturi...o sa fac cum ai zis tu, reallaura, asa faceam in timpul sarcinii..cu toate astea abia am luat 19 kg...la mine e pe fond nervos...am mai fost acum cativa ani la o dr si m-a luat aia in ture...ca sa-mi schimb atitudinea si multe altele...

Mergi la inceput

am uitat de inaltime..am 1,63..deci ar trebui vreo 53 kg sa am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Hello fetele,

revenim si noi dupa 2 saptamani de virusi, raceli, dureri de masele, gat etc, tot tacamul. Sper ca s-a terminat.

Din cate am citit eu asa pe sarite doar capitolul asta, ma bucur ca ati avut sarbatori fericite, imbelsugate si alaturi de familie.
Va urez si HRISTOS A INVIAT! asa cu intarziere si va pup pe toate

Noi am petrecut acasa, a venit sora mea cu fetita si sotul si am stat la masa, am mancat (mai putin eu ca nu puteam din cauza dintilor) acum sunt pe vindecate, dar groaznic a mai fost.
Fetelor, va spun din epxerienta, aveti grija de dintii vostri, nu neglijati, nu amanati sa mergeti la dentist, ca uite ce poti sa patesti, asa am facut si eu tot timpul erau altele mai urgente decat dantura si acum trag ponoasele. Ooff.

Getutza ma bucur ca ai revenit si imi pare tare rau de fratiorul tau condoleante!
Cadina m-ai facut sa plang iti doresc LA MULTI ANI FERICITI! lui Cosminel si sa aveti o viata minunata impreuna!
Reallaura asa am patit si noi, nu mai stiu efectiv ce sa gatesc pentru ea, i-am dat si din mancarea noastra sa guste poate poate i-o placea ceva, nimic, am cumparat si borcanele, de-gea-ba, nu mai stiu ce sa fac.
piccola bine ai venit in grupul nostru! am vazut niste pozici, vai ce de-a dintisori aveti, la mai mare!
iulia83 sanatate multa sotului!
MsBB, imi place tare cum binedispui pe toata lumea, mesajele tale mereu ma fac sa zambesc.
Lorich La multi ani sotului si toate cele bune!
Prag sa nu uit, v-am vazut si eu pozele din vacanta, sunteti o familie minunata! iar copilasii adorabili, sa traiasca si sa fiti fericiti! In mai incepi serviciul nu? Bafta mare si acomodare usoara la gradi pentru Roxana.
momminodora ce fetita si mamica frumoase am vazut in poze.

gata s-a trezit Olivia si nu mai pot sta si mai aveam atatea de zis....poate apuc mai tarziu

va pup

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

Miss, i-am luat temperatura dar nu avea febra, avea 37,5 dar i-am facut o baita calda si parca nu a mai transpirat asa tare. Chiar mi-a mai transpirat asa tare odata afara si nu stiam ce sa fac, nu aveam nimic de schimb si nici nu-l puteam schiba acolo. I-am pus o batista pe sub haine. Voi ce faceti in astfel de situatii?

Gabita de la ce transpira ei asa tare? eu stiam cade lipsa calciului. cred ca am sa-i fac niste analize sa vedem si noi ce si cum.

Am vazut poze si filmulete frumoase. Apropo de filmulete, doamne ce a mai ras baiatul cand a vazut filmuletul cu primi pasi ai Iasminei.

Socrate ce baiat mare ai tu acolo. E un scump cum zice el aide.

MissP noi pana acum aveam nopti cat de cat linistite, se mai trezea o data sau de doua ori dar adormea imediat. Sa speram ca nu mai dureaza prea mult.

Mergi la inceput