Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
socrate spune:
Am tot uitat sa spun ca sunt oripilata de capusa Annikai. Adriana cum mai sunteti? Eu vreau la vara sa ma opresc si in Viena, tocmai vbeam ca ne plimbam prin parc si uite.
Iulia multa sanatate sotului.
Sunt scurta ca cica aide. Si intr-una aide
daca ma asez urla.
cadina spune:
Imi pare rau ca v-am intristat pe unele dintre voi... Eu sunt optimista de felul meu, dar imi face bine sa ma descarc pentru ca voi sunteti mamici de bebei de aceeasi varsta cu al meu si trecem (partial) emotional prin aceleasi lucruri. Deci voi ma intelegeti cat de cat... d-asta vin si pun capul aici in forum si va plang in poala... ![]()
Poze superbe, cu Davidutu al lui Miss in leganut, grasunica cu obraji deliciosi ai lui Picolla, ce dor mi-a fost de Mara ca n-am mai vazut-o de mult si deja pare ca a crescut binisor... Cleoooo daca regret ceva din fosta mea casnicie... tare mi-e dor de pasca moldoveneasca...![]()
Aaaaaaa, Socrate, puiul tau m-a dat pe spate cu aideeee, ma chinui si eu sa-l invat pe Cosmin, dar... e cam lenes cu vorbitul: a ramas la ba, pa, mama, papa... d-astea cu a si atat.
Iulia, mult curaj si putere, stiu ca ti-e greu, dar ai incredere in medici, pana la coada, vino la Bucuresti - daca te pot ajuta cu recomandari de medici sau altceva, spune-mi, te rog (desi eu nu m-as duce niciodata doar la unul pentru o problema cat de cat mai serioasa, ci la cel putin doi). Gogosica ta simte nelinistea ta, iar sotul tau cred ca nu vrea sa va stie atat de ingrijorate.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cadina Imi pare rau ca v-am intristat pe unele dintre voi... Eu sunt optimista de felul meu, dar imi face bine sa ma descarc pentru ca voi sunteti mamici de bebei de aceeasi varsta cu al meu si trecem (partial) emotional prin aceleasi lucruri. Deci voi ma intelegeti cat de cat... d-asta vin si pun capul aici in forum si va plang in poala... Poze superbe, cu Davidutu al lui Miss in leganut, grasunica cu obraji deliciosi ai lui Picolla, ce dor mi-a fost de Mara ca n-am mai vazut-o de mult si deja pare ca a crescut binisor... Cleoooo daca regret ceva din fosta mea casnicie... tare mi-e dor de pasca moldoveneasca... Aaaaaaa, Socrate, puiul tau m-a dat pe spate cu aideeee, ma chinui si eu sa-l invat pe Cosmin, dar... e cam lenes cu vorbitul: a ramas la ba, pa, mama, papa... d-astea cu a si atat. Iulia, mult curaj si putere, stiu ca ti-e greu, dar ai incredere in medici, pana la coada, vino la Bucuresti - daca te pot ajuta cu recomandari de medici sau altceva, spune-mi, te rog (desi eu nu m-as duce niciodata doar la unul pentru o problema cat de cat mai serioasa, ci la cel putin doi). Gogosica ta simte nelinistea ta, iar sotul tau cred ca nu vrea sa va stie atat de ingrijorate. |
daca asta e o problema, prima data cand vin in MIlitari, fac una si iti aduc
!o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
La multi ani fericiti!

Cristian Andrei, Sara-Elena, Robert, Cosmin, Maria-Alexandra
Sa cresteti mari si sanatosi!
Fetelor mi-e tare dor de voi, nu mai apuc deloc sa intru si sa va citesc.
Am facut si noi luni petrecerea de taierea motului pentru ca sora-mea pleaca vineri. A fost tare frumos, am vazut toate neamurile, ne-am distrat, am dansat, am mancat cat 7, o sa vedeti in poze, am pus 5 kile in vacanta asta, sunt disperata! Dar daca sunt asa pofticioasa si nu ma pot abtine de la mancare ce sa fac... Ma asteapta o vara plina de diete, asta e sigur, mai ales la ce analize proaste am, la colesterolul 3.02...
Patrick a fost un dulce, a dansat si el cu toata lumea, a mers la fiecare in brate, a rezistat eroic vreo 8 ore la restaurant, numai cu un somnic de 20 de minute pe la ora 4 asa.
Are mama baiat serios si intelectual, din toate desertaciunile prezente acolo pe tava ca alcool, tigari, i-pod, celular, bani, carduri, parfum si inel (cica daca tragea inelul va fi afemeiat), el a tras asa : prima oara crucea, a doua oara pixul, a treia oara seringa, a patra oara ciocanul. Dupa care nu a mai vrut nimic, desi l-am rugat, asa just for fun. Deci baiatul meu e cuminte domnule si serios, credincios nevoie mare desi la biserica a fost numai la botez pana acuma.
Am zis ca e un semn ca a tras crucea prima data, sa mai dam si noi pe la biserica. Eu sunt credincioasa insa nu prea bisericoasa si ma cam enerveaza sa urmez toate dogmele cu care nu mi se pare ca am nimic in comun. Insa am sa-l invat despre Dumnezeu si despre credinta mea, care e mai mult in suflet.
In rest toate-s bune si frumoase, timpul trece repede si acusi acusi ne pregatim si noi de plecare. Mai am insa o luna pana la servici, deci profit la maxim de vacanta si de timpul frumos.
Am mai pus cateva pozici incepand de aici
http://family.webshots.com/album/571167721AWFron?start=28
Sa nu va speriati cat sunt de grasa!
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
io propun un transplant de la fiecare pers. de aici care are un exces de greutate. NIMENI de aici nu isi doreste asta, din contra, mai toate suntem la cura de slabire...deci nu ne mai enerva ca si asha dupa Pashte suntem mai 'triste' pe cantar. Pe de alta parte, solutia este sa mananci. Sa respecti mesele, si sa mananci echilibrat. Cam ca meniul de cupii. Eventual sa iei si nishte vitamine - fiind prea slaba uneori organismul cedeaza. Ce inaltime ai? edit: vaz ca mi-a luat-o Ylari inainte. Ash adauga: mancare in farfurie, nu virtuala o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Pia, mai Cleo... io sunt NIMENI??? Io ma plang de cativa ani buuuuuuni ca vreau sa ma ingras si tu nu stii???
_
Mami de Printesa Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
Victoria_mami spune:
Vorbeati de curatenie: pai eu ca e, ca nu e sarbatoare, TREBUIE sa aspir si sa spla pe jos, ca sa o vedeti pe Victoria mea cum aduna ea harnicuta-albinuta tot de pe jos, scame, par (imi mai cade, nah!) si imi da mie sau lui daddy, sa ne arate ca nu e curat!
De-o fi si fiica-mea vreun clean-freak ca noi
am incurcat-o! Ca deja da semne ca e mai rau ca noi.
_
Victoria_mami spune:
Am vazut poze de copii superbi, de Picola, de Doloress... hm si mai ceva poze dar nu-mi amintesc ca le-am vazut dimineata... cred ca Ylari? Sau gresesc??? Daca gresesc scuze!
_
inais spune:
Ziua buna!
pentru 1 anisor pentru Maria Alexandra! Sa fi sanatoasa si cuminte si sa-ti bucuri parintii!
pentru 11 lunite: Stefana scumpa
, Andres simpatic si frumos foc
, Victoria cu ochisorii ei de
, Adam si Kevin. Si
pentru cele 10 lunite pentru samuraiul de care nu mai stim nimik: Shintaro!
Noi am fost sa cumparam carucior sport pt dra Carliontz. A fost interesant drumul spre casa...urlete si urlete...si PODUL=figura clasica cand este pusa in ceva in care sta in centuri. Sa speram ca noul carucior va fi pe placul ei.
Vroiam sa zic ca am vazut poze de picolla si momMinodora si am vazut 2 fetite minunate! Sarah e simpatica si are o gramada de dintisori...si-i mandra taaaaaare! Iar Daria seamana cu mami ei f tare...inclusiv la silueta! Sunt superbe! 
Doloress vazut poze! Placut Patrick care a ales ce trebuie de pe tava!
Cat despre slabit, eu as zice ca o sa reusesti dupa ce te vei reintoarce la job. Enjoy restul vacantei.
Magdone in sfarsit un tonus mai optimist in mesajul tau. Las', ca bine ca ai rezolvat cu dantura.
Am vazut si pozele Marei. A crescut muuult. Pana apuc eu sa o mai vad, merge la gradi si nu o mai recunosc.
A propos de gradi, am vazut azi in Titan o gradi construita in acelasi stil ca cea care se contruieste aici langa noi. Arata
! Ma bate un gand...ar fi o chestie sa mergem la gradi la nici 5 min de casa! Mai vedem, insa!
iulia sanatate multa sotului. 
Vroiam sa intreb fetele care spun ca bebeii is in greva foamei: Laura si Magdone. Ce intelegeti voi prin faptul ca nu papa nimik? Cat papa/masa? Si noi suntem chinuiti de subiectul masa. NU sta in scaun, nu vrea sa pape mare lucru. E un mare chin. In schimb tot ce-i in bibe e ok. Papa de zor lapte, cereale. O sa-i bag si supa in bibe????? Uoff!
Miss vroiam sa-ti zic a propos de "dresat"/versus/invatat sa faca "pa-pa" sau "bravo". Nu e chiar asa. Sunt niste gesturi pe care toti le fac mai devreme sau mai tarziu. NU inseamna ca cei care le fac sunt dresati sa le faca. Sau invatati de cine e prin preajma lor. Iasmi a descoperit singura sa faca "bravo". Si-a descoperit palmele si cum poate sa le bata intre ele. Asa, pur si simplu. Insa e f bine ca dupa ce face sa ii insotesti si cu cuvinte gestul. Asa invata!
Nu mai stiu ce si cui sa scriu...daca imi mai amintesc, revin.
Va 
Edit ca mi-am amintit: anuta-maria cum adica a ras Vlad mai? A ras de fi-mea deci! Aham!

mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
ca_eric spune:
spunem si noi la multi ani lui cosminel sa itiea dzeu numai sanatate si multa putere lui mami a ta sa treaca cu bine peste perioada asta. cadina m-ai emotional profund cu ultimele tale cuvinte. esti o femeie tare si curajoasa, nu stiu cum as fi rezistat daca as fi fost in locul tau.
am vazut poze de iasmi, mufi, simona, mara, minodora, doloress, am vazut ca isiap si multa forta pt custodie.
am vazut dintoasa si frumoasa de sarah...
noi am reinceput lucrul
dar ce sa facem...mama ce petreceri planuiti voi.....si uite asa mi s eface dor de tara...si as vrea sa vin in ro 
cu taiat d emot si alte chestii. eric e tare fericit ca acum are companie, stau amandoi bebei si se joaca , rad se trag de mana, de urechi, vor acceasi jucarie..o adevarata placere.
va pupam
mami de ericutz
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Am vazut poze de copii superbi, de Picola, de Doloress... hm si mai ceva poze dar nu-mi amintesc ca le-am vazut dimineata... cred ca Ylari? Sau gresesc??? Daca gresesc scuze! _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02 |
Nu erau ale mele, eu pregatesc o mica colectie de poze sa o postez curand.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

...