Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

momMinodora acu am vazut si eu poze cu minunica ta,daria..imi scapasera... are o gurita dulce...tu esti,intr-adevar slaba. Ei,dar e ok, am avut si eu 48 de kg,si Sis la 1,68.
TI-am spus,insista cu mancareaca nu ai cum sa nu te ingrasi!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Doloress super poze,ce frumos e Patrick cu vestutagri!!strengarul...Mai lasa ca toate am pus pe noi,si eu ampus vreo 2-3 kg, mmm, slabisem prea bine d-aia..macar daca as manca sanatos,daar toate dulciurile si prostiile ma atrag.LAsa ca dam noi jos!
Magdone, deci si voi fara pofta de mancare
Inais uite, azi a mancat dar zilele precedente nu voia decat 2 -3 lingurite si alea cu refuz din start...abia le varam in gurita lui...in schimb daca ii dau un colt de paine il molfaie...dar eu nu consider mancare painea...

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ah fetelor, s-o desfiinta vreodata fotbalul asta???? Nu il mai suport...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Ah fetelor, s-o desfiinta vreodata fotbalul asta???? Nu il mai suport...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Ylari macar in Romania ar trebui desfiintat. ca e zadarnic

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
...
TI-am spus,insista cu mancareaca nu ai cum sa nu te ingrasi!!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Desi raspunsul nu-mi e adresat, raspund si eu: LAurita, daca ai vedea cat bag in mine, te-ai speria! Al meu sot zice ca daca s-ar pune cat mananc, as fi cel putin patrata Am incercat absolut TOT si degeaba. De cand s-a nascut Victoria am o pofta insatiabila de ciocolata, si mananc de cate ori am chef, eu care inainte de a se naste Victoria in viata mea nu mi-a placut ciocolata. Acum, mai nou, ca "snack" mananc 2-3 pumni mari de stafide invelite in ciocolata, asta seara inainte de culcare, dupa ce adoarme Victoria. Eu ce sa fac??? Cum pun si io vreo 10 kile?

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Inais uite, azi a mancat dar zilele precedente nu voia decat 2 -3 lingurite si alea cu refuz din start...abia le varam in gurita lui...in schimb daca ii dau un colt de paine il molfaie...dar eu nu consider mancare painea...

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Aha...noi papam ceva mai mult totusi. Uite, acum ca am parat-o aici, a papat cam 140g supa cu ficatel. De obicei la maxim 100g NU MAI VREA! Si alea 100g is cu cantec. La propriu si la figurat!

Acum i-am facut doar morcov+cartof la steamer si pus iaurtel si ficatel. Pare mai incantata decat de de tot amalgamul de legume. O sa incerc si zilele urmatoare cartof cu sfecla...desi mi-e clar ca ficatelul e preferatul ei in locul carnitei. Galbenus de ou nu-i prea pot da inca vreo sapt. dupa alergie. Uoffffff...stresul stresului cu fierul asta! Na ca tre sa am si eu un stres!

Cert e ca is aia stresata ca nu i-am dat niciodata fier si Iasmi papa anemic...si sper sa nu fie si ea anemica. E si alba la fata...poate asa e felul ei, dar am asa un stres...hai ca am mai zis de vreo cinspe ori.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hmm, incerc si eu un rapid conspect.
Incep cu LMA sarbatoritilor.

Apoi un mare Cadinutzei si pt CLeo ca rezolva imediat problema casniciei cu multrivnita pasca
Cleo e scumpa foc Marutza cu buzele alea ale eiO s afaca furori.
Am vazut si pozele piccolei, Doamne ce de fete dulcele, e scumpa foc Sarah
La fel pozele DOloress mi-au placut tare mult, la fel ouale cu abtibilduri cu momente biblice, foarte frumoase. Mi-a placut mult si asortarea voastra la imbracaminte.Eu as fi vrut sa iau la mot rochia asta, dar la cit de scurta e ma intreb dc voi putea, ca voi sta mai mult aplecata dupa Matei...dar nici altceva nu-mi vine sa-mi cumpar...Mai vad, mai am o saptamina pina atunci..
Magdone, bine ca ai rezolvat cu dintii si eu mi i-am pus la punct, dar tot am 2 masele care-s imbracate si ma dor la dulce de mor..
ca_eric, nu aveti prieteni pe acolo cu care sa sarbatoriti asa, macar mai trece dorul de casa
Inais., ce carucior ai luat? CIt a costat si poti pune pozici? Cred ca mai bine as lua si eu tot carucior ca pe tricicleta nu prea-l vad eu pe Matei...Hmm
Cu mincarea sa stiti ca nici al meu nu prea maninca, ma rog de el sa pape 1/2de borcan cu legume la prinz. Mi s epare ca tzitzi e de baza la el, dar nu stiu cit mai ia el de la tzitzi...Dar fiind plinut nu-mi fac totusi mari probleme.
Minodora, lasa asa, eu zic ca e mai bine sa poti minca ce vrei decit sa te abtii de la orice si dupa un festin sa trebuiasca sa dai jos...
Ylari, asteptam sa va vedem in noile pozici
SI vreau sa o mai pe Iulia, ca saracutza multe mai are de tras in perioada asta...Eu ma gindesc sa n-aiba ceva la colon COrnel. Bine ca-i face toate analizele..Of, biata de tine.
Nu mai stiu ce voiam sa mai zic...Revin dc e.
Va pupez
PS si la Sisi meu si la Mircica

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ina, dar daca mananca cu predilectie ficatel eu yic ca e bine cu fierul. Dupa cezariana, cand am avut anemie severa, si cu ficat m-am dres, ca mancam mult.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Inais, ce bine ca-i place ficatzelul, ai mei copii nici unul nu l-au vrut. David abia acum mai papa si aia cind e proaspta facut, pe a doua zi nu mai vrea sa pape. Oricum david e cam mofturos la mincare, dc e vreo textura care n-o cunoaste sau un aspect la o leguma, un fruct...imediat isi face greatza...Manica doar traditional asa, citeva feluri, nu stiu cum o minca la gradi...
Desiree, ce binee de tine, ai arderile rapide!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Simo, Gabi deci am zis ca-i place mai mult decat carnitza. Nu se omoara ea...fir'ar. E ciudat totusi ca-i place mai mult ficatel decat carne...dar na.

Simona am luat de la Nurse modelul www.innovadbaby.ro/products/Carucioare_2/1/Carucior Nurse - Compact_130" target="_blank">asta si am dat cat scrie acolo. Scumputz dar asta este...sa speram ca sta in el.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput