Mladite si mugurasi mai-iunie 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
socrate spune:
Neata fetele
Pup toti bebelacii cu dintzoci, cu mersul, cu diaree si mucisori.
Cadina, La multi ani lui Cosminel noi am intrat scurt sa citim ieri. Ai descris iarasi superb sentimentele tale, nu comentez vis-a-vis de tatal lui Cosmin, nu stie ce pierde. Sa aveti grija de voi si sa va iubiti mereu asa.
anisiap, bine ai revenit printre noi, realizez ca nu ai timp dar poate intri mai des. Multa sanatate, vba lui Cleo noteaza asa faceam si eu si era primul copil.
E urat afara, frigul nu m-ar deranja dar e vant.
Noi suntem zambareti am merge tot timpul. Stie si el un cuvant"Aide" adica "haide" Asa o tine de dimineata pana seara. Il iei in brate, si face aide adica hai sa mergem, sau te ia de mana si zice aide , din patut se intinde sa il iei in brate si aide. Foarte hotarat de altfel. Am inceput timid sa facem pasi, dar se arunca in bratele celui care il asteapta si rade in hohote. Nu isi tine echilibrul de rasete. Sambata ii taiem motul. Doar noi, nasul si finii nostri. Fara banii mult asteptati...din pacate nu am reusit sa fac mare lucru.
Luni ii fac vaccinul.
Ce imi sugerati fetelor de unde sa iau/comand un tort bun?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia83 spune:
cleo, de cand il stiu are probleme cu stomacul/ficatul, adica cum mananca ceva ce nu-i prieste imediat face diaree. sau daca mananca lapte, iaurt, oua prajite, mere, pere,bere etc, imediat face diaree. a mai avut un episod asemanator cu dureri stomacale acum 3-4 luni, a facut ecografie, ficatul i-a iesit ok, nu stiu ce naiba se intampla. cat despre paste, el nu a facut abuz de nimic zilele astea, chiar se plangea ca a murit de foame. i-am facut o ciorba de curcan aseara si a mancat o farfurie intreaga cu carne si paine, insa cum el nu se satura NICIODATA la juma de ora dupa masa scherlaia de foame, asa ca a bagat nasul in frigider si a mancat o felie de drob cu mustar, apoi la 5 min a inceput cu dureri de stoman&co iara. nu stiu ce sa mai zic, am ajuns la culmea rabdarii, nici nu intelege ca n-are voie sa manance atat, dar se rasteste la mine ca ii e foame, spune la toata lumea ca-l las nemancat, etc. nu intelege si pace ca s-a terminat pt o perioada cu fripturi si alte chestii.ma termina psihic. cred ca are bila varza, daca vomita verde...asta ma duce cu gandul la faptul ca s-ar putea sa fi fost operat degeaba de apenticita
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 cleo, de cand il stiu are probleme cu stomacul/ficatul, adica cum mananca ceva ce nu-i prieste imediat face diaree. sau daca mananca lapte, iaurt, oua prajite, mere, pere,bere etc, imediat face diaree. a mai avut un episod asemanator cu dureri stomacale acum 3-4 luni, a facut ecografie, ficatul i-a iesit ok, nu stiu ce naiba se intampla. cat despre paste, el nu a facut abuz de nimic zilele astea, chiar se plangea ca a murit de foame. i-am facut o ciorba de curcan aseara si a mancat o farfurie intreaga cu carne si paine, insa cum el nu se satura NICIODATA la juma de ora dupa masa scherlaia de foame, asa ca a bagat nasul in frigider si a mancat o felie de drob cu mustar, apoi la 5 min a inceput cu dureri de stoman&co iara. nu stiu ce sa mai zic, am ajuns la culmea rabdarii, nici nu intelege ca n-are voie sa manance atat, dar se rasteste la mine ca ii e foame, spune la toata lumea ca-l las nemancat, etc. nu intelege si pace ca s-a terminat pt o perioada cu fripturi si alte chestii.ma termina psihic. cred ca are bila varza, daca vomita verde...asta ma duce cu gandul la faptul ca s-ar putea sa fi fost operat degeaba de apenticita ![]() ![]() ![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
brr, o ecografie la ficat/Billa a facut?
Pe de alta parte, simptomele se suprapun, la ecografie nu se vede clar daca e apenticita, doar o inflamatie in zona si dau vina pe ea repede. Deci medicii au facut si ei ce au putut....dar macar au exclus asta.
edit:
tort bun: Agapitos. E mai fancy, trendy, au si cu iaurt, au si cu inghetata etc - de, dulciurile greceshti sunt arhicunoscute aici pe forum
![](icon_smile_big.gif)
Tot tort bun, dar clasic si mai eftin, La Peshtisori. Adica gen Diplomat, tort cu ciocolata etc
http://www.romanialibera.ro/a113179/top-10-cele-mai-bune-cofetarii-din-bucuresti.html
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
citat din mesajul lui socrate Neata fetele Ce imi sugerati fetelor de unde sa iau/comand un tort bun? |
Cofetaria Maria Aviatiei
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
iulia83 spune:
o sa le faca azi pe toate, sper, a cu il interneaza la infectioase. daca nu se rezolva nici acum, venim la Buc la BioMedica fara discutii.
cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
Cofetaria Maria Aviatiei ![]() ![]() ![]() ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
dada, si Maria!! Dar e cam departe de noi - ca stam in sud.
mare drama a fo cand s-a mutat si am gasit inchis! apoi am vazut hartia in geam cu noua locatie....
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
anuta-maria spune:
Hristos a inviat!
Spunem si noi la multi ani toturor sarbatoritilor si mai ales celor care fac 1 an. Ce repede trece timpul asta, parca ieri eram cu burtici.
Noi am avut show noptile astea. A urlat si a plans de nu il mai puteam opri. I-am dat cu gel la gingie (se vede un coltisor mic in dreapta jos), le-am schimbat, ce sa mai le-am trezit bine si el continua sa planga. Pana la urma a adormit singurel, cred ca de la atata plans. Aaa el mi-a transpirat foarte tare si nu de la plans pt ca il gaseam ud tot cand incepea scandalul. Nici gros nu le-am inbracat. Eu am tot dat vina pe dintisor. Ati mai patit asa?
piccola spune:
salut gagici....no...eu is fiarta in oala nu alta.....asnoapte tot la o ora s-a trezit si numa cu tzitzi in gura a stat.....off cu dintii astia....cu prima masea am avut de tras 2 saptamani...acu cu a 2 sper sa scap mai repede...intru si eufuguta sa-mi fac cont si sa pun pozici..... la toti bebeii de la sarah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
citat din mesajul lui anuta-maria Hristos a inviat! Spunem si noi la multi ani toturor sarbatoritilor si mai ales celor care fac 1 an. Ce repede trece timpul asta, parca ieri eram cu burtici. Noi am avut show noptile astea. A urlat si a plans de nu il mai puteam opri. I-am dat cu gel la gingie (se vede un coltisor mic in dreapta jos), le-am schimbat, ce sa mai le-am trezit bine si el continua sa planga. Pana la urma a adormit singurel, cred ca de la atata plans. Aaa el mi-a transpirat foarte tare si nu de la plans pt ca il gaseam ud tot cand incepea scandalul. Nici gros nu le-am inbracat. Eu am tot dat vina pe dintisor. Ati mai patit asa? |
Anuta, Adevarat ca a inviat! Ma bucur sa te revad, insa imi pare rau sa aud ca aveti nopti asa agitate.
Ai incercat sa-i iei temp? sa vezi daca nu cumva are si un pic temp crescuta. In general in preajma eruptiilor ei sunt intr-o stare subfebrila - nimic ingrijorator insa.
![](pupic.gif)
Edit - fii-mea nu prea transpira, decat daca
![](plang.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Anuta, asta mic al meu transpira cu galeata, zici ca-i torn in pac, in special cand doarme. Si e doar in body cu maneca scurta si fara pantaloni de cele mai multe ori.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla