Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 8
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mimihoo Intrebare pentru fetele care alapteaza si sunt mai plinute de fel (ca mine): tineti vreo dieta ca sa dati jops kg de dupa sarcina sau asteptati sa terminati cu alaptatul? Io am ajuns cat casa de mare si nu ma mai suport - arat de parca as fi in 6 luni gravida. oricum, m-am cam saturat si de muls, dar parca nu ma-ndur sa nu-i mai dau lapte de-al meu |
Si eu alaptez in continuare (cu pompa, ca tine - chiar m-am amuzat mai demult cind ai zis de biberoanele aliniate in frigider, ca asa e si la noi, pe raftul de sus, utilizare dupa metoda f.i.f.o.) si am declarat razboi kilogramelor in plus acum vreo doua luni si ceva. Deja incepuse sa ma deranjeze burta si, in plus, mi-era doooor de hainele mele.
Primul lucru pe care l-am facut a fost ca n-am mai luat Elevit. Cu ceva timp inainte intrerupsesem o saptamina (pt ca am uitat sa-mi cumpar) si observasem ca imi scade semnificativ pofta de mincare).
Apoi, am incercat pe cit posibil sa maninc disociat si sa nu maninc seara decit o salata. Seara=9,10,11. Si sa rontai cit mai multe fructe si legume in timpul zilei.
A treia masura a fost un program zilnic de gimnastica, insistind pe abdomene. Programul variaza intre 10-25 minute, dar il fac zilnic, sau aproape zilnic.
Rezultatul a fost vizibil. M-am bucurat f f tare cind, in ziua in care a implinit Ania 6 luni, m-am cintarit si am vazut ca am 60kg, adica fix cind aveam cind am ramas insarcinata.
Acum am cam dat iama in mincare, probabil ca am spre 61, dar ajunge sa-mi reiau programul "cumpatat" si revin la 60.
Ca sa ajung la greutatea mea ideala, mai am de dat jos vreo 3 kg. Sper sa reusesc.
Oricum, regimul asta al meu (daca se poate numi regim, de fapt pur si simplu nu m-am mai imbuibat) sa stii ca n-a avut nicio influenta negativa asupra lactatiei.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
felicic76 spune:
noi am papat ou ieri, i-a placut la maxim, dar i-au aparut doua-trei pete pe fata si una pe manuta, cam la 4 ore de la masa, si nu-i mai dau pana nu vb cu doctorul, petele au disparut cam in 20 minute dupa ce le-am observat, sunt sigura ca au fost de la ou (nu l-a ciupit nimic, eram in casa)
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
lala77 spune:
Mimihoo, si eu sunt cat China. O sa incep sa tin un regim disociat saptamana asta, chiar daca alaptez. Sper sa nu pierd lapticul; daca vad case imputineaza drastic, ma opresc. Am impresia ca o sa ma sufoc de grasa; nu ma mai suport asa. M-am ingrasat dupa nastere, habar n-am cum, si mai aveam si dinainte...Am intrebat dr ce se intampla cu lapticul daca tin regim (drastic) si mi-a zis ca de obicei scade cantitatea , dar avand in vedere ca inlocuim mesele lui bb de peste zi, nu cred ca e problema; mai bea doar putin de sete, iar dupa masa cu carne si legume, Anna nu mai suge deloc.
babytza spune:
Noi am terminat de papat si asa cum ma asteptam nu a sesizat gustul de ou, sau nu a parut sa il deranjeze. A fost tare bun. Insa a simtit lipsa carnitei , fapt pt care nu se mai oprea din mancat. Am papat un castronel si am trecut si la portia de maine (era fara ousor ca vroiam sa ii pun carnita maine) Nu va spun cat a mancat in total ca imi iau salate in ochi Dar a basculat mai mult ca oricand....si l-am oprit eu ca el tot deschidea gurita....a fost tare dezamagit cand l-am sters la gurita si am inchis castronelul
Edit : Asteptam sa nu avem reactii Felicia imi pare bine ca i-au disparut repede petele si sper sa ii mai apara
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
anamona spune:
hello si de la noi
thea e vizibil mai bine, azi chiar am avut curaj sa ii dau pt prima oara legume...de vineri am facut o mica pauzaa mancar din cauza racelii.
mie insa mi-a revenit durerea de gingie, nu asa cumplit ca ieri dar totusi inca ma tine cand deschid gura ....de dimineata s-a mai atenuat cu paracetamol, o sa mai iau unul spre seara ca sa pot dormi.
lala, ma intrebai de varsta...ei bine la mine maselele de minte nu tin cont de ani...nu sunt nici pe departe o tinerica, ba din contra...am 32 de ani. aceiasi masea ce ma supara acum a fost prima care dat sa iasa in urma cu 10 ani...am avut atunci fix aceiasi problema, am ajuns la bisturiu (mi-a sectionat gingia pe toata suprafata maselei)
maseaua asta e cea mai crescuta, la restul nici nu stiu daca au iesit toate coltisoarele
deci se pare ca la noi in casa ne vor creste dintii in acelasi timp:)))
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Edit : Asteptam sa nu avem reactii Felicia imi pare bine ca i-au disparut repede petele si sper sa ii mai apara Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David |
eu nu
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
300 spune:
Hristos a inviat!
v-am terminat si eu de citit si dau sa va salut de la tara din mijlocul unui dezmat culinar din care scapam azi (din pacate).
feli daca petele au trecut repede poate a doua oara nici nu mai apar. sa ne zici ce zice dr.
sper ca le place oul tuturor boboceilor care il incearca azi.
kilograme? eu una n-as mai avea decat vreo 5 dar in cazul meu e bine sa le pastrez. insa am burta si gusa care ma dispera.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
babytza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui felicic76
eu nu |
Sorry ....ai inteles tu ce vreau sa zic Lipseste un nu de acolo Pardon
baby_boy spune:
Raportam ca si noua ne-a placut oul..a fost delicios...am papat tot castronelul..si laptic pe deasupra...deci nu ne-a ajuns...ce sa facem cu un sfert de out
Eu la kilograme..am mai putine decat aveam cand am ramas gravi...deh..daca Radu adoarme doar leganat...gimnastica si sport domnule
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
babytza spune:
Baby boy ma bucur ca a papat bine si Raducu
Musette ai mai ramas tu sa ne spui cum l-a primit Luca pe OU