Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 9
preety spune:
Hello fetele,
Rezolvaram cu teava aseara... dupa 3 ore de chin Cu toate astea am fata in bucatarie, in cadita... Soatza a terminat in baie mult prea tarziu...
Ref la OU si noi am incercat azi... iar a fost cahhhh mancarea la fel ca si atunci cand simte carne ... nu inteleg cum poate simti in ditai castronu un sfert de galbenus de ou
Lala, Sorina sta f bine cu fata spre sensul de mers... scaunul pare mult mai stabil si se aseaza mult mai bine decat daca-l punem invers.
Ref la bandana am luat-o din cartier de la noi si am dat 6 ron ... ieri a avut de fapt palariuta, dar mi s-a parut mai comod ptr ea sa i-o schimb cu bandana aia tinand cont ca a stat si in carut, a mai si dormit etc.
Irina, Babytza, super ideea cu clipul!
Anamona bafta sa scapi de durerile de dinti... mie mi-au iesit 3 din 4 masele de minte, a 4-a este iesita ca dintisorul Sorinei (adik doar a spart) si nu a mai facut nimic altceva de vreo 3 ani... 2 masele deja le-am scos ca ma durea rau...
Claudinna scump foc Razvanel cu OUL!!! Felicitari si ptr dintisor
Nocom sanatate multa ptr Daria
ptr sarbatoritii zilei:
Izabella Cleopatra de Mamidestefan
Sergiu de Lucutta
Laureta, Andy.p, CosmyB., Babytza
Gogosharul meu drag![/red] (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
[blue]Bazar pentru Sonia si Andrei!
Nausica spune:
Anamona, incearca pentru gingie gargara cu apa de gura Citrolin. Dezinfecteaza f bine si are in compozitie si Lidocaina (anestezic usor). Daca te doare tot asa de tare, ia spray cu lidocaina si iti dai cind te doare mai tare, inainte de culcare de ex. Tot lidocaina e si in calgel.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
angelynna82 spune:
Christos a inviat! mamicilor si boboceilor
...scriu cu piticu' in brate altfel nu sta, e o mica terorista
Din fericire nu a mai facut febra dar tot agitata este, nici o sansa nu am sa recapitulez asa ca daca au fost intrebari sau orice altceva adresat mie va rog sa imi spuneti din nou
Noile vesti: sta in fundulet singura si se joaca cu jucariile (deja are anumite jucarii preferate), in loc sa ganfureasca tipa, facem baita in cada, i place enorm
cam atat duce neuronul meu...deja este foarte incercat si adormit
LE: nici macar poze nu apuc sa vad cu boboceii nostri iar noi la randul nostru avem o groaza de poze
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
baby_boy spune:
Fetelor,parca ziceati ca Supradyne e bun pt. caderea parului??
imi cade parul in prostie
Dar un remediu sa nu te enervezi repede, stiti?
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
claudinna spune:
hello!!
am revenit si noi din plimbari si Razvi a cazut rupt! i-am facut baita si doarme de la 20.30:)
La multe lunite pt Izabela si Sergiu!
mai mai cati bebei au facut 6 lunite zilele astea! si cati au papat ousor chiar de Paste!
Se pare ca Gogosarul nu a fost prea incantat de ousor:) papa Sorina iaurt? ca Razvi papa cate o lingurita de iaurt sau smantana in orice, daca vad ca nu-i place o anumita combinatie:) asha il pacalesc. ii pun putin iaurt si da-i si papa!
Feli, mai mult ca sigur s-a dat singur jos, probabil prin alunecare si nu s-a speriat, mai ales daca nu e prea inalta canapeaua.
eu am un pat ff inalt si mor de frica cu Razvi, care nu mai are stare si se rostogoleste pe toate partile cu o viteza de n-ai timp sa te dezmeticesti...azi l-am prins pe marginea patului...si eram de partea cealalta...nu stiu cum a ajuns asa de repede...dar la mama, care are un pat jos, se da singur, prin alunecare, se tine de cuvertura si cade in fundulet:) nu-ti spun ce fericit e ca reuseste:) bineinteles ca sunt langa el...
oricum, e bine ca nu s-a speriat si ca n-a patit nimic!
ce sa mai, pleaca la plimbare!
angelynna, ma bucur ca e bine Crinul!pupici de la Razvanel, care azi a pupat-o pe nasha de a albit-o:)
Paula, ba fac:)
baby_boy, la mine a functionat Supradyne forte si cred ca e f bun si pt nervi:) dar mai bun e Magne B6 si sa-ti mai faci din cand in cand cate o placere
Ramo si zici ca fu bine de Paste?! ce face Anda?
babytza, mancacios Soricelul! sa o tina asha!!
fetelor, voi mai faceti masaj la bebei?? pana cand?? ca pe mine ma rupe Razvan...plus ca nu mai are stare, ma alearga prin tot patul...cand sa-i fac pe spate, el are chef sa stea cu burta in sus si invers, de ma taie spatele...
aaaaa si din categoria noutati culinare, ieri a mancat si Razvan pt prima data peste. i-am luat pastrav...e bine? dr a zis peste cu carne alba, dar n-am gasit altceva proaspat...
a ras tot!!
alalteieri i-am dat fasole verde cu iaurt. buuuuuna rau:)
v-am zis, secretul meu este iaurtul sau smantana
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
musettepink spune:
hello!!!!!
oul a fost un succes,bine nu stiu cat a simtit el gustul de la un sfert de galbenus dar oricum a papat f bine.
Feli sper sa nu mai apara bube si sa ne zici ce a zis dr.Se pare ca Vladut e un acrobat
babytza,babyboy ma bucur sa aud ca opratiunea Ou a reusit
Claudinna cred ca e ok pastrav,ma bucur ca a fost un succes!
de Luca
babytza spune:
Claudina si noua tot de pastrav ne-a zis dr. Ma bucur ca i-a placut
Masaj nici mie nu imi mai iese mereu ca vrea non stop pe burta si e cu funduletul in sus....e o adevarata lupta sa il tin locului...azi era pentru a nu stiu cata oara sa se arunce in cada AM invatat deja sa ii pun pampersul cand sta pe burta si sa il imbrac ....e caterinka maxima cand sunt singura
Am vazut si eu acum pozele cu piciulica langa piticut si cu ousorul si in brate la tati
Musette ma bucur ca ati papat si operatiunea Oul a fost un succes !!! Noi vad ca nu avem nicio reactie Voi cum sunteti ?
Angelyna felicitari pentru statul in fundulet Bravoooooos !!! Si al meu e un terorist , numai in brate vrea , stie el ce stie...acolo e cel mai bine Si ma bucur ca nu mai are febra
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby_boy Dar un remediu sa nu te enervezi repede, stiti? |
Numeri oi....sau Gusfrabaaaaaaa
alexa si mami spune:
saluti gagici! M-ati zapacit cu papica piticilor, retete, combinatii... am de unde invata, abia astept sa incepem si noi. Am petrecut si noi Sfintele Sarbatori in liniste cu parintii si sor'mea. Ce repede a trecut, de maine reintram in normal. Anamona, multa sanatate Theei si tie eruptie usoara! Cand mergi la scarbici?
alexa, cipri si mami
babytza spune:
Am uitat sa va spun ca am primit de la iepuras o carte de bucate pt pitici. Si la fiecare reteta scrie si varsta de la care se poate da , e super misto. O sa pun din ele in mail-ul comun.
Alina pupici
Preety imi pare rau ca printesa nu savureaza carnita si ousorul...dar se face ea mare si sa vezi ce bine o sa pape
Edit : Eu va pup si fug la nani