Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)
Raspunsuri - Pagina 10
CD27 spune:
Hrtistos a inviat!
La multe lunite Izabela de Lidia , Sergiu de Lucutta
Noi am petrecut ziua de Paste in masina, 6 ore pe drum, am fost la bunica sotului, undeva departeeee, am trecut prin Pitesti, Rm Valcea, Caracal, m-am gandit la Alina, Ramo, Claudinna, poate le vad sa ciocnim cate un ou
Mikul a fost super linistit in aceste conditii, la bunica am stat numai in curte ca era foarte frumos afara, nu s-a omorat acolo cu papatul, mai ales ca am uitat lingurita acasa si a trebuit sa pape cu o lingurita de inox, cam mare pentru guriota lui. Pe drumul de intoarcere i s-a facut foameeee si a balotat omu' cu lingurita de inox cu tot
Astazi am fost la bunicii mei, un drum mai scurt, dar cam aglomerat la intoarcere, cand evident i s-a facut foameeee de lup si nu eram pregatita decat cu jumatate de borcanas, care s-a evaporat rapid, la fel si un iaurt cremoso, nu dati cu rosii,ajunsi acasa a mai bagat si supa de legume cu carne
Pe langa toate astea, de 2 seri nu dormim nici noi, nici baiatul, care plange tare mult noaptea, motivul=caloriferele care fac un zgomot infernal, nu exagerez, nu se poate sta in dormitor, dar nici in sufragerie nu ok daca se intampla iar in seara asta.... are cineva un pat si pentru noi? venim cu oua rosii,, cozonac si cioco facuta de mine
Felicitari pentru papaciosii de ou (noi am introdus de ceva vreme, dar n-am avansat, tot la jumatate de galbenus suntem, din vina mea, am zis sa nu ii dau prea mult)
Razvi felicitari pentru dintzoc
Falkone acrobat mic ce esti
Avem si noi un dintzoc mic si pitic e doar o liniuta
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
babytza spune:
Roxule daca e ceva ma suni Iar parola de la usa e cioco Bine ati venit acasa
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
alexa si mami spune:
Roxana. Se face clipul? L-am vazut pe Davidut, te topesti in ochisorii lui:) Si Razvi e simpatic foc:)
alexa, cipri si mami
claudinna spune:
multumim!!!
mai, dar eu nu va zisai de dimi ca de fapt avem doi dinti??
AVEM 2 DINTI!!!hihihihi
CD, unde e "tara" asta departe?? de ce n-ai dat un semn de viata??? va opreati un pic, va trageati sufletul...
alta data sa ma anunti!
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anamona spune:
La multi ani Iza si sergiu!
nausica - am retinut - o sa cumpar maine - m-am uitat si www.kellymom.com/health/meds/anesthetics.html" target="_blank">aici si vad ca Lidocaina e ok, mai ales ca nu o inghit.
am inceput sa le verific, mai ales ca pe prospectul de Nurofen Baby scrie ca nu e recomandat mamelor ce alapteaza deoarece ibuprofenul trece in lapte!!!! (pe de alta parte daca bebe e racit e numa' bine sa ia mama)
Alexasimami - mergem maine la pediatra theiei, dar e ok
maseaua doare in limite suportabile, nu mai iau niciun paracetamol
scarbiciul e de miercuri, maine vine socrela sa stea cu noi...deci thea va avea amandoua bunicile sa aiba grija de ea, sa vedem ce va iesi, cu mama e mai prietena dar in caz de nevoie va veni sotzul acasa repede (in 15 minute)....eu fac o ora pana acasa....
cum se obisnuieste cu ele, ne mutam la mama sa fiu si eu aproape de servici...
CD27 spune:
Alina, sa-l vezi pe David de babytza in realitate, la lumina zilei, are niste ochi superbiiii, vazusem multe pozici cu el, dar cand l-am vazut in parc m-am topit
Roxule sa stii ca cioco e bunaa pentru prima incercare, dar uitat sa pun nuca, asa ca am presarat doar deasupra, papi si asa, nu?!
Thea si mami, multa sanatate la amandoua
Scufita rosie
Laura, ce face Alexia, cum mai e cu gatutzul? a ciocnit si ea ou?
anamona spune:
claudinna si eu stiu ca pastrav ok
CD multumim
voi cand va mutati?
Alina, subscriu la aprecierile despre David....si sa iti mai zic ceva...are exact ochii Babytzei
danadumitru spune:
Buna seara, fetelor, Hristos a Inviat! si speram ca ati sarbatorit asa cum v-ati dorit.
Cat despre noi, sa va spunem ca avem doi dintisori si sa o iertati pe mami ca nu v-a anuntat acum doua saptamani cand a aparut primul l-am observat chiar in ziua cand implinea Riana 6 lunite.
Subiectul, papica, la noi sta cam asa: papam numai fructe, legumele nu le vrem in meniu.
Intrebare: cum ma puteti sfatui sa ii introduc si legumele? am incercat si cu un pic de lapte dar tot nu vrea...
tuturor fetelor
CD27 spune:
Claudinna nici n-am stiut pe unde o sa ajungem, am gresit si drumul, sotzul nu mai fusese (a vrut sa o ia pe drum scurt scurt care s-a dovedit mai lung cu 30 km), deci, 'tara' e la 10 km departare de dragasani
Si zici ca aveti 2 dintzoci, ce dintzoci cuminti aveti voi, care vin asa pe shest fara scandal, frumos
anamona, noi ar trebui sa incepem sa ducem bagajul spre sfarsitul saptamanii, pe 30 trebuie sa eliberam aici, dar eu as pleca si maine, trebuie sa facem insa o mica curatenie si unde ne mutam, e facut de o tanti platita, dar nu imi place, nu se vede ca e facut curatenie, d-asta nici nu prea apelez la ajutor platit
pentru masea ai mai putea incerca si tantum verde spray, noi o sa incercam pentru copii, am auzit ca e bun si banuiesc ca exista si pentru adulti
claudinna spune:
multumesc pt raspunsurile cu pestele!!
danadumitru, felicitari pt dintisori si pt cele 6 lunite trecute deja!
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)