Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cucu si de la noi!

am ajuns si noi de la Breaza pe la 10 si my darling girl a dormit tot drumul de la munte pana acasa...si cum am pus o in pat a inceput distractia.Imi canta si imi baga cu da da da sau cu mdaaa.Cum o mai adorm eu ca nu vrea neam sa si intorca capul catre tzatza mama sa adoarma odata sa imbuce si ma-sa ceva pe limba.

AVEM SI NOI 2 VESTI FOARTE IMPORTANTE DE RELATAT!!!

1. AZI KARINA S-A INTALNIT CU IUBITUL EI EDWIN DE DENISA!!!MARE DRAGOSTE NU VRETI SA STITI!!!VA RELATEZ MAINE MAI MULTE SI VIN CU POZE DOVADA!!!

2. SI NOI SUNTEM UN MINI SINGLE IEPUREL ADIKA UN DINTZOCUTZ SI CU UN PUNCT ALB LANGA GINGIA VECINA

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

minihoo si eu sunt balena ucigasa in persoana( peste 10kg in plus) dar nu voi tzine nici un regim atata timp cat voi alapta.eu o viatza intreaga am tinut mii de regimuri de slabit deci ne cunoastem bine. asa ca le fentez acum si astept dupa ce voi termina cu lapticul sa bag niste cure de alea draconice.

Mergi la inceput

cd gata te muti in cartierul francez???

Mergi la inceput

bai ce fac un monolog aici???Nici o cucuvea, nici o albinutza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nikolici, bine ati revenit si felicitari pt dintisor si punctulet!!

CD, deci de la Ganeasa ati luat-o stanga, in loc sa o luati la dreapta....spre Dragasani...nu?

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna seara si de la noi!

Si ... Hristos a Inviat! si da, Adevarat a Inviat!

Si noi am fost in deplasare, la bunicile si matusile din provincie, care s-au inghesuit care mai de care la (intre)tinut/pupat/vorbit cu Gruia, de era saracul disperat dupa cateva ore de stat in preajma lor, dar se linistea ca prin farmec cand ramaneam numai noi cu el.
Diversificarea am pus-o in cui 4 zile, ca nu ma tineau nervii sa fac show-uri pe acolo, doar l-am testat cu ceva ananas si branzica, nu a fost nimic nou, tot reject Oricum, alimente care nu curg bine din lingurita nu suporta neam, scoate limbuta de un metru din gurita incercand sa scape de ele , la voi mai fac copilasii asa? In schimb cat era cu noi la masa a prins o ceapa verde si a molfait-o bine de tot, era foarte incantat, asa incat i-am mai servit inca una si inca una! Incredibil! Daca ar fi avut dintisori o facea ferfelita!
Din seara asta ne-am revenit la programul obisnuit si tare bine e!
Eu am avut laptic din plin zilele astea, trag concluzia ca de la mancare, pana acum tinusem un fel de dieta care a insemnat renuntat la grasimi, dulciuri, paine, etc. si am observat ca laptele a scazut simtitor, asa incat ma voi mai suporta cu cele 4+2 kg in plus inca ceva vreme, ca oricum si cu regimul acela nu am dat mai mult de jumatate de kg jos.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Miruna, ce consistenta avea ce i-ai dat tu ultima oara lui Alexei si i-a placut? Si cat a papat? Noi nu depasim 50-60ml de supica cu carne in zilele bune ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, danucu si kllemi!! sa fiti sanatoase si sa va bucurati de comorile voastre!!
La multe lunite: Vlad, Vladut, Vladimir , Eric, Daria si Elena! sa cresteti mari si sanatosi!

Neata si o cafea din partea mea!
sa aveti o zi buna!

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Adevarat A Inviat!!

Nerantula cred ca ultima data ti-am zis ca am mancat/baut mar cu morcov dar la blender cu putina apa, consistenta semilichida.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Adevarat A Inviat!!

Nerantula cred ca ultima data ti-am zis ca am mancat/baut mar cu morcov dar la blender cu putina apa, consistenta semilichida.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Da, da, asta ai zis .. si cam cat a mancat/baut?
Eu am incercat sa-i pun niste branzica azi dimineata pe limba, numai cu limba scoasa a stat pana a reusit sa o impinga pe toata afara

Hypnotic Parade

Mergi la inceput