PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!
Raspunsuri - Pagina 18
monicabo spune:
Buna seara,
Am si eu o rugaminte la voi. Doniro mai scrie pe aici? Aveti cumva vreun contact de-al ei (bineinteles cu acordul ei)? N-am gasit-o pe PM si vroiam neaparat sa o intreb ceva referitor la indemnizatii.
Doniro, daca citesti pe aici da-mi un semn de viata te rog...
multumesc frumos
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
larissa_79 spune:
anasia, are voie Alessia la salina. Eu am auzit pareri si pareri. Unii spun ca nu prea ar fi bine inainte de 3-4 ani ca sunt plamanii mai sensibili. Tu ce stii? La salina la Praid am inteles ca e foarte frumos si gasesti si multe locuri de cazare acolo. Sunt multe pensiuni.
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
anasia spune:
larissa, multumesc
, la Praid ma gandeam si eu; chiar nu stiam de varsta, dar vroiam s-o "calesc" inainte de gradinita, mai ales dupa ce a fost bolnava; acum,nu stiu ce sa zic, o sa intreb si pediatra;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
bulinuta27 spune:
pup fetele
vazand ca nici voi nu scieti m-am puturosit si eu ![]()
anasia vacanta placuta si voua...mai plecam in septembrie 2 sapt la greci abia astept ![]()
julax am fost la nessbar...e un loc unde mie imi place foarte mult 
mai fetelor pe mine iar ma ia cu nostalgi...fac cupii nostri 3 ani...ce mari sunt ![]()
maine plecam la noi la mare ptr vikend
..va si un drum superb la dus si unul si mai superb la intors 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
anasia ia baga un oki aici...se pare ca merge si cu pui mai mici dar stai mai putin in salina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138967
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
julax spune:
Buli,daa,nici mie nu-mi vine sa cred ce mari sunt piersicutzele noastre
Distractie placuta si trafic lejer!
Anasia,concediu placut si sa ne spui cum a fost la salina,m-ar interesa si pe mine
Am pus poze recenteaicipentru cine are timp
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
La multi ani piersicutzelor de iunie: Alexandru Cosmin, Luca Alexandru ,Alexandru Andrei, Raluca Ioana, Alexandra, Michael, Razvan Andrei!

julax,
frumuseii!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
norocuta spune:
Salutare livada
!
(Cu viteza luminii) intru sa va salut, sa nu credeti ca v-am uitat, dar abia ce mi-am potolit dorul "de duca" si de "vacanto-trantoreala"
...
Urez si eu din suflet, LA MULTI ANI piersicutelor de iunie si promit sa revin cu noutati.
PS:sunt abia la pagina 9 din acest capitol, spre sa nu sariti intr-o zi doua la capitol nou ...sa recuperez...
pupici pentru toata frunza
julax spune:
La multi ani piersicutzelor de iunie!!!!
Anasia,
Norocutza,te asteptam cu noutati,ai timp sa citesti,in ritmul in care scriem....
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
anasia spune:
bulinuta,
am citit;
norocuta, bine-ati revenit!
m-am gandit ca va plimbati.....
azi este si ziua lui hannen, La multi ani!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani