PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara,
Am si eu o rugaminte la voi. Doniro mai scrie pe aici? Aveti cumva vreun contact de-al ei (bineinteles cu acordul ei)? N-am gasit-o pe PM si vroiam neaparat sa o intreb ceva referitor la indemnizatii.
Doniro, daca citesti pe aici da-mi un semn de viata te rog...

multumesc frumos

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

anasia, are voie Alessia la salina. Eu am auzit pareri si pareri. Unii spun ca nu prea ar fi bine inainte de 3-4 ani ca sunt plamanii mai sensibili. Tu ce stii? La salina la Praid am inteles ca e foarte frumos si gasesti si multe locuri de cazare acolo. Sunt multe pensiuni.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

larissa, multumesc, la Praid ma gandeam si eu; chiar nu stiam de varsta, dar vroiam s-o "calesc" inainte de gradinita, mai ales dupa ce a fost bolnava; acum,nu stiu ce sa zic, o sa intreb si pediatra;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele
vazand ca nici voi nu scieti m-am puturosit si eu
anasia vacanta placuta si voua...mai plecam in septembrie 2 sapt la greci abia astept
julax am fost la nessbar...e un loc unde mie imi place foarte mult

mai fetelor pe mine iar ma ia cu nostalgi...fac cupii nostri 3 ani...ce mari sunt

maine plecam la noi la mare ptr vikend ..va si un drum superb la dus si unul si mai superb la intors

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia ia baga un oki aici...se pare ca merge si cu pui mai mici dar stai mai putin in salina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138967

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Buli,daa,nici mie nu-mi vine sa cred ce mari sunt piersicutzele noastreDistractie placuta si trafic lejer!
Anasia,concediu placut si sa ne spui cum a fost la salina,m-ar interesa si pe mine
Am pus poze recenteaicipentru cine are timpIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

La multi ani piersicutzelor de iunie: Alexandru Cosmin, Luca Alexandru ,Alexandru Andrei, Raluca Ioana, Alexandra, Michael, Razvan Andrei!

julax,frumuseii!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Salutare livada!

(Cu viteza luminii) intru sa va salut, sa nu credeti ca v-am uitat, dar abia ce mi-am potolit dorul "de duca" si de "vacanto-trantoreala"...

Urez si eu din suflet, LA MULTI ANI piersicutelor de iunie si promit sa revin cu noutati.

PS:sunt abia la pagina 9 din acest capitol, spre sa nu sariti intr-o zi doua la capitol nou ...sa recuperez...

pupici pentru toata frunza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani piersicutzelor de iunie!!!!
Anasia,
Norocutza,te asteptam cu noutati,ai timp sa citesti,in ritmul in care scriem....Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

bulinuta, am citit;
norocuta, bine-ati revenit!m-am gandit ca va plimbati.....
azi este si ziua lui hannen, La multi ani!

o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput