PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Buna ziua livada!

Wow suntem deja in iulie...incep petrecerile piersicutelor!

La multi ani piersicutelor ce au serbat deja 3 anisori

Noi suntem pe ultima suta de metrii, asteptam sa vina bb2 si pentru ca nu stiu cand mai apuc sa intru uram de acum:

Petreceri frumoase piersicutelor si La multi ani!

38+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

julax vazut poze cu puii sunt moratli
norocuta hai cu poze si cu impresii din vacanta
nicolica iti tin pumnii sa mearga totul bine si sa fiti sanatosi..nastere usoara

eu am o stare de tristete asa care se tot accentueaza incepand de vineri ..si tot citesc/vad interviuri vechii cu MJ si ma intristez si mai tare...ma simt mai batrana de cand a murit el

pup fetele si hai sa fim un pic mai active acum in lunile astea cu aniversari

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

La Multi Ani RIANA!!!

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Cine sparge azi sampania? RIANAAAA !!!! La multi ani si multe cadouri!

Fetelor m-am culcat la 3.00 dimineata, dar am apucat sa vad cateva albume cu poze SUPERBE!!!

Michella78 ti-am admirat si eu mica printesa "de la punga"
nicolica am trait si eu cu voi un pic de gust de vacanta...iar tu arati extraordinar cu burtica, radiezi...
Apropos cand sa scoatem majoretele la interval caci banuiesc ca tu ai trecut la numaratoarea inversa, iar BB2 se pregateste de marea intalnire
bulinuta27arata bine de tot Nassebar..iar voi niste dulcici (ca sa nu mai zic ca sunt pe jos cand povestesti perlutele lui LALI ). Ma intrebam daca si Voronetul nostru arata asa fain pe timp de noapte?
julax sunteti o familie foarte reusita, Alex cu gropitele lui va face ravagii, pregateste-te sa fii soacra de tanara iar Ioana are niste obrajori (am vazut si secretul ei, inca se mai razfata cu lapte de la mami)...Apoi tie trebuie sa iti multumesc ca "m-ai plimbat" gratis"...pe Liotralul nostru...nu am fost acolo de ani buni, dar am simtit ceva ceva vazand pozele voastre.

Citind am remarcat ca mada_mxm si oanalex au pomenit ceva de albume postate, dar probabil ca au fost retrase...na' daca m-am trezit tarziu ...Oricum sper ca acum , pe timp de vara, mai multe mamici din livada ne vor rasfata cu albumele de vacanta .

Madyn, Oanaalex m-am bucurat sa citesc cum BB2 si-au facut aparitia....va salut si eu si va astept sa povestiti ce mai faceti. Cum actioneaza piersicutele?

Imi cer scuze ca nu am mai facut corectura in Blogul vechi, caci daca tot lucrez la asta nou, am tot sperat ca ii voi da drumul. Sper ca zilele ce vin sa finalizez.

Map mamica ambitioasa , da-mi si mie putin curaj, ca sotul se roaga sa imi dea masina si eu...tot caut scuze ...mi-e fricaaaa
Cum mai face Luca? Pregatesti tortuletul asa-i? Ii zic de acum La multi ani, sa fiu sigura (ca maine nu stiu daca mai intru, avem zi de plimbareala...)
Multa sanatate si un set de pupici baietilor

mada_mxm ati revenit din vacanta? Si tu pregatesti tortulet pentru poimaine, asa-i? La multi ani de pe acum Amirei

M-am lungit...sunt in recuperari, sper sa mi se ierte...sigur am uitat pe cineva...dar atat m-a tinut memoria...revin daca e cazul..trebuia sa imi notez...

Va pup si va doresc o zi de vara speciala, oriunde va aflati!

PS: trebuie sa caut si eu o poza cu Nour pentru Album, dar am intrat in contul comun si nu am gasit decat pozici de la doua mamici.

Mergi la inceput

Bulinuta27 legat de impresii si poze...offf, o sa ma adun zilele astea si voi pune cateva. Ideea e ca nu am iesit din Egipt, anul asta nu mergem in Ro, insa vom merge la mare, l-am dat pe cel mare la tenis (cu sot cu tot), iesim mult mai mult decat in timpul scolii.

Nour este mult schimbat: daca va amintiti cand ma plangeam ca stalipit de mine...Acum e invers: daca e taicasu' in zona, vrea totul de la el, inclusiv mancare (lui nu ii refuza mai nimic).
Acum ma simt si eu libera, mai pot iesi la shppinguiala fara dureri de cap si alergaturi pe dupa rafturi...ca e un titirez de copil, nu ar sta o clipa.

De Pampers am scapat, dar nu 100%...si la noi e numai pentru KK 9cred ca suntem ultimii). Te-am auzit si pe tine de faza asta...daca ai idei...facem schimb ...nu stiu ce sa mai inventez, sa-l conving.
Se poate controla foarte bine (a refuzat olita total),peste noapte nu a facut niciodata in pat... dar cu pasi mici vom trece si peste faza asta.
Totul e dupa el, a venit o zi cand s-a schimbat si Gata...din acel moment ii sclipesc ochii de bucurie cand mergem la "toa(l)eta" si isi spune singur "b(r)avooo, baiat ma(r)ee", "by, by pipi".

Sambata mergem la scoala unde il avem pe Ali sa vedem daca il putem inscrie pe Nour la preschool. In primavara Directoarea KG mi-a zis ca il vrea, dar era o discutie in curte, schimb de impresii de complezenta, nimic oficial.

Anasia (tocmai pe tine te uitasem) noi am fost in vara anului trecut la Salinele Prahova si am fost impresionata de cati copilasi erau acolo, la tratament.
In afara de liftul ala din 1900 toamna noua ne-a placut.

Mergi la inceput

La Multi Ani!!!
Rares Andrei, baietelul lui Amabella
Petra, fetita lui codritu
Daria, fetita lui doniro
Rares Cristian, baietelul lui veragvm

La Multi ANi!!!
Maya Alexandra, fetita lui Pumpkin
David Andrei, baietelul lui Cosmmyr
Maria Ioana, fetita lui July25

La Multi ANi!!!

Aina Mihaela, fetita lui Pika-Pika
Philip, baietelul lui nicolica
Ioanna, fetita lui Ralucaspm

Sa fiti sanatosi si fericiti si numai bucurii sa le aduceti parintilor!!!
Pup si mamicutele de pui sarbatoriti!

PS..io ma adancesc din ce in ce mai rau in boracnu cu tristete..parca nu sunt eu

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nicolica, asteptam vesti sa scoatem majoretele la atac....
norocuta, ;
bulinuta, iti dau bataitza, iesi din butoi....
ce-mi spune fiica in seara asta; vrea la un moment data kk, dupa ce cu cateva minute inainte a vrut pishu; o ciupesc de bucisori si imi zice, lasa-ma, si-asa ma doare "cuculetzul"....sa-mi inghit limba, nu alta....ii zci ca baietii au cuculetz, fetitzele pasarica...nu si nu, ea are cuculetz....

La multi ani piersicutzelor care isi serbeaza ziua!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

La multi ani piersicutzelor de iulie!
Dupa cum va povesteam cu 2 saptamani inainte, au fost fetele mele in vizita la noi. Tare frumos a fostBine cu exceptia faptului ca a cazut in mall pe la mijlocul sederii si s-a lovit rau la fata( hematom la ochisor, buza sparta), am fost la upu si la bmf, dar nu a necesitat sutura. A plecat Busra acasa ca un dalmatian( un ochi negru). Problema cu ea este ca are prea multa energie si nu poate sta locului- daca o tii de mana nu-i convine, cum ii dai drumul o ia la fuga si se duce unde are ea chef.
Cand se supara si nu e de acord cu noi ne da replica: "nu e corect" sau "ce n'est pas possible"( a doua preluata de la bunic cand nu ii da voie sa faca ceva).
Si poze actualizate cu ea: www.totsites.com/tot/busra

Mergi la inceput

3 Iulie
Rares Andrei (mami Amabella),
Petra (mami codritu),
Daria (mami doniro),
Rares Cristian (mami veragvm),

4 Iulie
Maya Alexandra (mami Pumpkin),
David Andrei (mami Cosmmy,
Maria Ioana (mami July25),

5 Iulie
Aina Mihaela (mami Pika-Pika),
Philip (mami nicolica),
Ioanna (mami Ralucaspm),

La multi ani dragele mele piersicute si numai bine mamicilor

Bysco am admirat-o de ieri pe Busra, pe siteul dat.
E o dulcica toata si are o privire care "vorbeste", pur si simplu, despre energia din dotare .
Mai povesteste, ca mie imi place...mi-a placut mult faza cu franceza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Bulinuta, norocutza, anasia, Dpn e 18 iulie dar eu as vrea sa nasc mai repede, nu mai am rabdare sunt tare curioasa cum arata bb Marc.

Cu Philip am asteptat 10 zile peste termen cand mi-au provocat contractiile, acum as vrea sa vina de la sine. Eu tot sper desi colul este inca tare si nici urma de contractii.

Norocuta , multumesc pentru compliment, pozele erau din aprilie, sa ma vezi acum ce burtoi am, de ma intreaba cunoscutii daca nu am gemeni cumva! Pun mai tarziu ceva poze cu noi si Philip de la ziua lui. A fost Monica(map) cu familia ieri la noi si tare frumos a fost. Nestiind cum ma voi simti, nu am facut invitatii pentru ziua lui Philip dar m-am bucurat enorm ca Monica a putut veni asa spontan la noi si Philip a avut parte de Robert si Luca. A fost frumos, s-au distrat copiii.

Multumin tuturor pentru urari si va dorim o zi frumoasa...aici ploua!

Nico cu burtoiul

38+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput