PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Multumim mult pt urari si le dorim si noi piersicutelor :

LA MULTI ANI !
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti o copilarie fericita, sa va bucurati parintii si sa le aduceti zambetul pe buze in fiecare zi !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Haideti ca suntem la ultima pagina si terminam si noi, in sfarsit , capitolul asta.
Sa va mai scriu ce mai face Ioanna ca sa se umple pagina mai repede

Au fost parintii mei si nepotelul meu la noi si s-au dus la plaja in fiecare zi cu copiii. Ioannei ii place f mult apa si se balaceste ca un pestisor. Asta ma bucura pt ca acum aproape o luna am observat ca nu mai auzea ce ii spun si am fost la dr. si are lichid in spatele timpanelor. Cica i-ar face bine apa marii.

Din perlele Ioannei:
Intr-o zi cand ne intorceam de la plaja ii vine Ioannei sa faca (pardon) kk. Oprim masina, ne dam jos si face. O intreaba nepotelul meu ce a facut la care ea ii raspunde :
"-Am facut trei cacatei cuplati"
"-Cum adica cuplati ?!"
"-Adica lipiti. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Salutare mamicute si piersicutze. La multi ani tuturor sarbatoritilor si numai lucruri bune sa li se intample. Noi venim cu o veste, sunt embarasada din nou si tot familionu se pregateste de bebe 2 inclusiv Maria. Deocamdata bebe e mic 8 saptamani dar creste el mare repede. La prima eco am fost cu Maria care a vrut sa il vada si ea pe bebe. A fost foarte incantata desi bebe nu prea se vedea ca aveam doar 5 sapt dar la urmatoarea eco trebuie sa o iau din nou obligatoriu. Imi pupa burta in fiecare dimineata ma mangaie si zice ca asteapta sa creasca bebe sa il scoata doamna doctor din burtica. In concluzie suntem foarte fericiti. Deocamdata eu am decis ca nu vreau sa stiu ce va fi da sa vad daca rezist pana la capat. M-am inscris si la odisee da nu stiu cand o sa ajung sa cunosc toate fetele. probabil ca pana in februarie anul viitor o sa reusesc. va pup pe toate.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Felicitari, Iulenca !!!
Sarcina usoara si bebe sanatos !!!

Nu stiu ce se intampla ca de ieri tot aflu de burtici. Tu esti a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

wow, Iulenca felicitari!!! Iti dorim o sarcina usoara

Am pus cateva www.dropshots.com/nicolica#" target="_blank">poze de ieri

va pupam

38+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Ralu, copiii nostri sunt nascuti in aceeasi zi.

La multi ani Ioannei pentru ieri!

38+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Da, Nico, copiii nostri sunt nascuti in aceeasi zi.

Ce mare pare Philip si ce frumusel e si burtica e haioasa si mamica e frumoasa !!! Ptiu, ptiu , ptiu !!!

Si tortul e...

Initial ne gandisem sa-i serbam si noi ziua Ioannei dar la noi au fost amandoi copiii bolnavi , cu febra de 40.3 si 40.4 imi era teama sa nu ajung in spital cu Iorgos.
Pana la urma am comandat si noi un tort mai mic si am serbat in casa, in familie, numai noi cu nepotelul meu si cu parintii mei.

Poate reusesc sa pun si eu niste poze cu copiii, dar e lipsa de timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

iulenca, bravo, felicitari! sa cresteti mari si frumosi!
nicolica foarte frumos tort, si ce mari sunt cavalerii!

[La multi ani, Cristian, Nour, Mircea Luca!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Cateva poze de la ziua Ioannei:

http://family.webshots.com/album/573382570JPgapH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Poftiti la capitol nou 95

Mergi la inceput