PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (94)-LMA!
Raspunsuri - Pagina 17
julax spune:
Bysko,La multi ani!!!!Sanatate multa si fericire cat cuprinde!

Scuze pentru intarziere
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Bysko spune:
Mersi pentru urari! 
Saptamana asta vine mama cu Busra la cluj. De-abia astept!Mi se rupe sufletul cand o aud la telefon si ma intreaba cand mergem acasa. Zilele trecute am sunat-o de dimineata si imi povestea ca ne-a visat ca eram cu ea. E tare haioasa cand povesteste de vise ca la noi "vis" se rosteste identic cu "dinte" si isi arata si dintii
. Mi-a cantat la multi ani la telefon de am inceput sa
.
Pup piersicutzele bolnavioare si le doresc insanatosire grabnica
!
Imi fac totusi griji pentru drumul fetelor, ca este tare lung.O sa plece din constanta la pranz si ajunga aici la 5 dimineata. Vor calatori in vagon de dormit, dar Busra nu are stare nici in casa, d-apoi pe tren!
Si nu imi vine sa cred ce repede trece timpul. acum trei ani pe vremea asta eram ditai burtoasa![]()
Va pup!
julax spune:
Bysko,daca e cu trenul e ok,mai ales ca poate si dormi,ai sa vezi ca va fi neasteptat de bine
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
map spune:
Bysko la multi ani pentru ieri, sa fii fericita, voiaoasa, iubita si sa ai numai bucurii! Cel mai frumos cadou se pare ca l-ai primit deja, un cantecel de la puiuta ta! te inteleg cum trebuie sa-ti fie sa fii departe de ea, pe mine numai gandul asta ma face sa izbucnesc in plans. Dar va trece asta si veti avea curand si alte zile aproape!
anasia spune:
Bysko, cu mare intarziere, La multi ani!!!!

fetele, incepem sa sarbatorim piersicutele noastre...
La multi ani, Sofia, Petra, Marc Adrian, sa fiti sanatosi !!!
La multi ani Alexander! pt maine, ca nu stiu daca o sa pot intra;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
crissa71 spune:
Fetelor,
Cu mare intarziere spunem si noi "La multi ani" tuturor!
Va pupam si va dorim sanatate multa, liniste si multe bucurii!
Promit ca intru mult mai des....
Va sarutam cu drag pe toti, de la mic la mare!
map spune:
La multi ani piersicutelor sarbatorite, sanatate si numai bucurii! Sa aveti parte de-o viata frumoasa si plina de lucruri bune!
Noi suntem bine, sanatosi toti de data aceasta. Eu merg in jos cu kg, am inceput sa conduc si sg mai mult. Cu terapia lui Luca sunt intr-o faza destul de buna. Deja s-a pus sg in fundulet de cateva ori. Joi am primit un exercitiu nou pe care-l pot executa destul de bine zic eu si la care Luca lucreaza bine. Mai plange dar nu exagerat de rau. Robert ma intreaba mereu: "mami ce faci cu Luca, din aia care pange?"
Lucram acum cam care 6-7 minute si pot spune ca deja prca se cunoaste ca are ceva mai multi muschi la burtica. Cel putin eu asa vad sau deja am dat in paranoia ![]()
Fug sa ne mai jucam cu copialasii ca a venit si tati acasa! Pupici tuturor!
bulinuta27 spune:
pup fetele
vreau sa urez LA MULTI ANI! puiutilor care au implinit 3 anisori !!!
4 Iunie
Marc Adrian, baietelul lui Mikiion,
11 Iunie
Petra, fetita lui Amiss_zip,
17 Iunie
Sofia, fetita lui Kehleyr,
18 Iunie
Alexander, baietelul lui Monicuta_bb,
20 Iunie
Alexandru Cosmin, baietelul lui Miti2004,
21 Iunie
Luca Alexandru, baietelul lui Cristina-Ioana
a fost super la mare..pacat ca s-a terminat atat de repede 
o sa pun si pozici
hai fetele cum sarbatorim puii???
nu schimbam si noi titlul?
hai un pic de agitatie aici ca acum 3 ani pe vremea asta mama mama ce emotii aveam toate..ca imi dau si lacrimile acu 
bulinuta mamica de bulinel dragutel 
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
anasia spune:
La multi ani, Alexandru si Luca!
bulinuta, schimbam titlul la urmatorul capitol
si nu mai mergeti la mare? noi vrem sa mergem undeva la salina cu fata, sa vedem unde este mai organizat;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
La multi ani si de la noi sarbatoritilor de luna aceasta!
Ne-am intors si noi de la mare,a fost frumos,putin vant la inceput,dar apoi super.Apa rece,dar macar nu a fost canicula si copiii s-au simtit bine.Ioana a facut febra din ziua in care am plecat,dar a reactionat la antitarmice si a fost ok.Acum e pe antibiotic,ca are rosu in gat .Nu mai are nici febra ,sper sa fie totul ok.Pun si eu poze zilele astea.
Buli,unde ati fost la mare?
Map,felicitari pentru progresele pe toate planurile
Anasia,Crissa
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete