Colectia de toamna - iarna 2005 (235)
Raspunsuri - Pagina 9
mara95 spune:
salut!
am vazut toate pozele din cont:SUPER!!m-am delectat ieri cu ele, cand il culcam pe andrei.Am constatat ca ai nostri copilasi cresc, si cresc...si ca trasaturi incep din ce in ce mai mult sa semene cu parintii, adic sa li se contureze trasaturile mult mai bine.
joy, sanatate multa,multa!
coralia, nastere usoara, ce putin mai ai!
noi inca nu am scapat complet de muci, flavi e mult mai bine, andrei muceste la greu.totusi , viroza asta, sau ce-a fost, a fost ok, ca nu am avut complicatii, iar copilasii nu au suferit prea mult, dar parca dureaza prea mult, se fac 10 zile de cand stam mai mult in casa si m-am saturaaaaaaaaaaaaaaaaat!
mihaelutat, bun (re)venit in campul muncii!
lavi, nasoala chestia cu pantofii, chiar daca i-ai inlocuit
.din pacate, eu nu sunt asa organizata ca tine si tin pantofii in cutii care nu sunt ale lor, sunt ale altor pantofi.
joy04 spune:
Feli dau eu de baut dar doar un ceai caldut....![]()
ei...hai bine, uite am niste bere in frigider ce ma asteapta de o saptamana asa ca o dau ca acum oricum nu-mi mai arde de ea.
Vroiam sa te intreb: de ce esti asa de ingrijorata de gradi? Ca tin minte ca erai relaxata acum ceva vreme cand ziceai ca s-a dus socru tau sa intrebe.
Nu de alta dar cand te-am vazut si pe tine relaxata asa atunci parca prinsesem si eu curaj.
Parca Corap nu a dat nimic la gradi cand l-a dus pe Andrei. Sau cel putin nu a dat inainte.
Ca de ex la mine in cartier nicio directoare nu ia nimic de la cine nu cunoaste. Stiu mamici care s-au dus si cu 200 euro dar nu au fost primite - de fapt au fost primite cu repulsie vezi Doamne, "cum credeti doamna ca ma pretez la asa ceva??". Dar cand au facut rost de o pila in gradi au putut inainta plicul...

Eu una recunosc ca ma ia cu transpiratii si-mi creste tensiunea cand ma gandesc ca-mi raman pe dinafara gradinitei copiii. Pt ca asta inseamna ca voi fi nevoita sa-i tin pe la tara mai mult.....
Dar in acelasi timp inca pastrez o speranta ca din cate gradi sunt o-i gasi loc in una.
Voi stit ceva ca nu ai voie sa depui cereri/dosare decat la o gradinita? Ca Ela asa mi-a zis ca a citit in nu stiu ce ziar, ca va fi un sistem computerizat si ca nu ai voie sa depui decat intr-un singur loc dosarul.
joy04 spune:
Fetelor, pana cand trebuiesc depuse fisele fiscale de catre angajati? Ca stiu sigur ca cel ce si-a schimbat locul de munca intr-un an trebuie sa depuna FF, mai ales ca la noul loc de munca Cristi are venituri "suplimentare" din drepturi de autor (asta ca sa evite angajatorul contributiile la stat)
coralia76 spune:
La multi ani Georgiana,George,Gheorghe si alte derivate !!!
Eu il am pe unchiul meu cu numele asta,in rest pe la servici colegi...
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
coralia76 spune:
Joy din cate stiu eu fisele fiscale se depun pana in 15 mai.
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
felicia74 spune:
Joy ca sa fac o gluma, pe tine oricum te ia cu transpiratii ca ai febra
Sanatate multa!
Pai bine, mai, aveam si eu o pila UNDEVA pe lumea asta, ca toata viata m-am descurcat singura, fara interventii, dar mai bine zis nu m-am descurcat, nu am pile nicaieri, nici la doctori, nici la primarie, nicaieri, am ajuns la 35 de ani fara relatii. Nah, ca-mi zic toti prietenii sa nu mai fiu sociopata![]()
Acum, lasand gluma la o parte, eu voiam la ACEA gradinita deoarece e foarte aproape de casa. O duce bunicul lejer, in 10 minute sunt acolo, ca Ilinca se opreste din drum ca sa vada toata gazele, frunzele, florile, penele de porumbel etc. Ar mai fi una la o statie de masina, dar bunicul ar duce-o cu masina, ca cica e prea departe, iar daca l-ati vedea cum conduce... vai si amar!
Gradi mea preferata e si renovata anul trecut, mai sunt acolo si alti prieteni de-ai Ilincai, deci nu s-ar simti chiar straina cu totul.
Ma rog, mie cand nu-mi iese ceva, ma cam "prea" tuflesc, sper sa-mi treaca repede.
De inscris la mai multe gradi nu stiu nimic, asta voiam si noi sa facem, dar ma gandeam ca poate fi ilegal.
Dar stiti cumva daca trebuie adeverinta de salariat de la ambii parinti? Sau e de ajuns de la unul singur?
Ripley, nu mai zici nimic?
felicia74 spune:
a, si mai e ceva: sa nu cumva sa dormiti pe la usa gradinitei in ziua de inscrieri, ca e vax principiul asta. Nu se iau cererile in ordinea depunerii. Stiu ca cea care a fost nr 1 anul trecut la gradinita pe care o vizez, nu a primit un raspuns favorabil.
Sunt alte criterii fixate de inspectorat, dar nu bag mana in foc, ca se vor aplica. Parerea mea e ca tot pe relatii se va merge.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
roxisialexia spune:
La multi ani, celor sabatorti azi!
joy, La multi ani! 
uite raspuns: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_14743/Depunerea-fiselor-fiscale-ale-salariatilor-pana-la-2-martie.html
feli, da, ambele sunt obligatorii. Si inca odata te aprob( prima fiind cea cu imbulzeala din prima zi este vreme pierduta), relatiile sunt miezul problemei..ca de altfel mai mereu in viata.
Noi am avut noroc ca din scara intram in gradinita, si l-am trimis pe mihai pentru ca are lipici la femei si prezenta de spirit si s-a dovedit un real succes.
incearca sa gasesti o legtura cu una din educatoare..asteapta dupa program, gaseste o mamica si afla un nr de telefon ceva.
e foarte frustranta perioada asta stiu ce am patit si eu anul trecut, o mie de ganduri negre imi faceam.
criteriile sunt: varsta, adresa- sa fie langa gradi adresa de domiciliu sau unde lucreaza parintii, parintii sa fie salariati
camelia_daniela spune:
Doamne, se ridica parul pe mine de nervi cand aud discutii d-astea despre gradinite!
Mai ales ca si eu ma confrunt cu probleme d-astea! M-as cam duce cu jalba-n protap la Inspectorat !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
joy04 spune:
Multumesc de urari dragelor.
Roxi
. M-am lamurit cu depunerea FF-urilor.
Acum trebuie sa trag de Cristi, eventual sa ma duc eu sa-i depun fisa
si tot de acolo iau si formularul pt impozitul de 2%, nu?
Criteriile dupa care se fac inscrierile conform Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti la gradinita sunt:
1. existenta fratilor/surorilor in gradinita
2. domiciliul copiilor in circumscriptia scolara arondata gradinitei
3. locul de munca al parintilor sau apartinatorilor legali in apropierea gradinitei.
Tu cum stai asa aproapre de gradinita, Feli as sta relaxata. Te duci frumusel la Inspectorat daca-ti face figuri si TREBUIE sa-ti dea loc. Am mai spus, asa a facut o mamica din parculet si a primit loc. Asta si pt ca s-a dus cu ploconul la directoare dar nu i la primit si apoi a aflat ca-s f multi copii din Popesti-Leordeni in gradinita aia. Si mi se pare normal sa-ti sara dracii cand stii ca-s copii din alta parte si copilul tau nu "are loc".
Nu mi se pare ilegal sa depun dosare la mai multe gradinite atata vreme cat nu-mi garanteaza nimeni ca il primeste la o singura gradinita. Inscrierea nu este doar o formalitate.
Soramea s-a dus la gradinita unde o are pe fata cea mare si i-a zis directoarea ca in septembrie sa depuna dosar pt fetitza cea mica - care are 4 luni acum - sa o inscrie la cresa.
edit:Roxi tu ai dat ceva INAINTE directoarei? sau dupa? printr-o cunostinta, sau doar asa....