Colectia de toamna - iarna 2005 (235)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Pe usa gradinitei vizate de noi apar ca si cap de lista si alte criterii de prioritate: copiii din familii monoparentale sau cu parinti plecati la munca in strainatate (de asta ziceam eu ca bagam un divort sau plecam la capsuni ), existenta fratilor in gradinita, apropierea de domiciliu sau de serviciu.
(Iar pentru grupa germana, altele: sa aiba 4 ani impliniti la 1 sept 2009, sa provina din familii germane sau mixte)

Ce fel de adeverinta se cere de la serviciu, ce trebuie sa scrie acolo? Eu, daca sunt in CIC, obtin asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani tuturor Getutelor!
Hai ca dau eu de baut in cinstea fiica-mii si a barbatului

Corapino,Ioana
Corapino asa cum am intrat in forta, tot asa si dispar ... pe motiv de boala
Cristina N sarut' mana mult de tot ptr site,daca eu nu am timp sa-mi tai un amarit de mar sau o leguma, sa stau cu calculatorul in mana nici atit

Raportez si eu ca ne-au napadit iar bolile, am copii muciosi, o rachelina cu febra mare, eu de abia ma tarasc printre ei. duminica trebuia sa mergem la un botez foarte mult asteptat asa iar o facem de oaie ca intotdeauna cind avem cite un eveniment social . ne imbolnavim subit

fug ca-mi vajaie capul de nu mai pot de la raceala si nopti albe

pup fetele si petrecere frumoasa ( Joyulet un ptr tine , getuto )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hristos a inviat!
Toate urarile noastre de bine va rog sa le primiti din suflet, chiar daca cu intarziere.
Sunt in urma rau cu cititul, n-am mai deschis de mult PC-ul, sunt acasa in medical cu piticii bolnavi. Nici n-am inceput bine serviciul si uite ca s-a intamplat ce n-as fi vrut.
Nici acum nu o sa stau, ca uite ca s-au trezit! Revin maine cu un mesaj mai lung.
Pupici pe toti obrajorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Maria copii din familii monoparentale sau plecati la munca in strainatate??? Nu stiu daca-s critterii cerute de Inspectorate sau asa vor gradinitele.
Eu am ramas un pic socata ca anul trecut fiecare gradinita cerea ce vroia muschiul directoarei la inscriere: un top de hartie xerox, o cutie de creioane normale, dosare cu sina de plastic - 2 la numar - sau "chilotei" "maieuri/maiouri" vreo 5...

O prietena de-a mea cand a inscris-o pe fiica-sa s-a certat urat ca directoarea i-a cerut sa-i fie trecut salariul net pe adeverinta. Bineinteles ca ea nu a fost de acord (lucreaza la Parchet) si s-a dus cu articolul din lege unde scrie ca salariul este confidential si ca nu are niciun drept sa-i ceara salariu.

In adeverinta trebuie sa scrie ca cutarica este angajat la societarea X. Nu stiu daca tu poti lua de la serviciu adeverinta fiind in CIC.
In acelasi timp, la gradinita soramii nu s-a cerut in niciun an nicio adeverinta. De fapt, a fost la 2 gradinite (ca s-au mutat) si la nici una nu i-a cerut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

La multi ani! de Sfantul Gheorghe, celor care-s serbeaza onomastica.
La multi ani! piticutilor care au implinit un anisor.
Multa sanatate la bolnavii mari si mici din partea noastra.

Adelina si Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Buna voua!
Sunt o mamica de baietel care se incadreaza in grupa voastra ;)
Sper ca ne primiti si pe noi la acest subiect.

Vrem in principal sa va uram pentru cateva sarbatori in urma si pentru o intreaga gasca de sarbatoriti din rastimp.

Am vazut ca se discuta despre gradinite, si aici sunt sforarii la gradinitele cu program prelungit, nici n-as vrea sa am de-a face cu figuri din acestea. Ca sunt listele complete pe 1-2 ani inainte.
Cazul meu a fost ca eu am mers direct sa vorbesc cu o educatoare, ea a zis ca nu sunt locuri dar ne ia ca face niste scamatorii cu dosare de copii inactivi. Nu i-am dat nimic si am aflat ca pe cineva inaintea mea a refuzat. Oi fi eu mai norocoasa. Dar e gradi cu program scurt.
Maria adeverinta de "salarizare" in CIC primesti de la Primarie. Dar intai intreaba daca e musai nevoie la dosar, ca altfel poate stai la Primarie degeaba la doua cozi in trei zile, la mine cel putin asa e.

Multa sanatate tuturor, noi acum bifam varicelele la strumfi.
La multi ani Ghe*, Ghi*, Ge* si Gi*!

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Proadelina ... doar atat??? Nu ne spui si noua ceva despre voi???
Sper ca sunteti bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Camelia - multumesc de intrebare. Suntem bine.
Sunt foarte ocupata, deoarece pregatesc sustinerea publica a tezei de doctorat, programata pe data de 8 mai. Apoi ma voi pregati din 11 mai, pentru ultima sesiune (fiind totodata studenta in utimul an la Constructii). De Albert, in timpul in care sunt la scoala sau am lucrari, vede mama mea. Dupa-masa il recuperez de la maica-mea si dimineata o luam de la capat.
La gradinita am reusit sa-l inscriu pentru toamna, dar aceiasi problema, nu la gradinita "de fitze" din cartierul nostru, ci la una care se afla in drumul spre servici a lui tati.

Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

buna tuturor....

La multi ani! ... celor care-si serbeaza onomastica.
La multi ani! puiutilor care au implinit un anisor.

Am admirat si eu cateva fotografii...noki,mems,ina,camelia ...farte frumoase fetele, mamicile...se vede treaba ca ne pregatim de alta etapa a copilariei si a vietii de mamici.

cu inscrierea la gradi...nu avem pb...Mateea a reinceput gradinita ... grupa mica la aceisi gradi si educatoareb..deci in toamna va fi la grupa mijlocie.Ii place si merge cu placere...
De inscris noi am inscris-o la gradi de stat cu un an inainte ... cam din sept-oct 2007. Am mers la gradi si am vb personal cu educatoarea de la grupa pregatitoare....ca ea urma sa ia grupa mica si avea si ea un cuvant de spus, mai ales ca Mateea nici nu implinise 3 anisori ...nu am dat atentii..,de avantajul lucrului in sistem

Multa sanatate la toti cei bolnaviori!!!

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ioi...lume noua...Proadelina si Alexandrina

Proadelina si la gradi aia tot cu ploconul ati mers?
Succes teze, examene si la invatatura.

Deja ma dezumflu si eu ca Feli. Eu as avea cere "cunostinte" "relatii" ceva mai indepartate, probabil ca din om in om as rezolva, dar deocamdata refuz sa dau spaga/mita ceruta.

Alexandrina sanatate strumfilor. Si eu stau cu gandu' sa-i vaccinez sau nu inainte de gradi. Mai vedem noi.

Gabitaco, eu cand aud ca "am fost cu un an inainte si am vb cu directoarea sau educatoarea" mi se urca piticii la creier. Pai la noi - vorba Mirelei - nici nu intri in gradi. Si cand am intrat, m-a luat omul de la paza in primire si mi-a zis ca trebuie sa ma zbat bine de tot si sa dau din coate ca sa fiu sigura de loc.

Mergi la inceput