Colectia de toamna - iarna 2005 (235)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Pai, Joy, daca tu nu poti sa intri, schimba tactica ca aia musai trebuie sa iasa si abordeaza-i la usa. Intereseaza-te cu cine trebuie sa vorbesti, de preferinta o educatoare cu renume de "indragita", si opreste-o pe strada. Daca o castigi, poate iti explica ea cum sa castigii directiunea.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Noki vreau si eu link cu pozele de la Duni Resort, te rooog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

miribuite un link de la agentia cu care a mers noki la Duni ...

http://www.familytravel.ro/Oferte-Vacante_Strainatate_LITORAL_2009_BULGARIA_DUNI_ROYAL_RESORT-521.html

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui joy04

Eu am ramas un pic socata ca anul trecut fiecare gradinita cerea ce vroia muschiul directoarei la inscriere: un top de hartie xerox, o cutie de creioane normale, dosare cu sina de plastic - 2 la numar - sau "chilotei" "maieuri/maiouri" vreo 5...

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Joy , si la inscrierea la scoala se cere tot asa un dosar cu sina, 5 "chilotzei" , asta pentru ca fiecare copil are dosarul sau , si in dosar se pun : certificatul de nastere-copie, copii dupa C.I a parinilor, adeverinta de la medicul pediatru, cererea pentru inscrierea la scoala si acordul de parteneriat, deci banuiesc ca asa se face si la gradi normal. Sa stii ca scolile/gradinitele nu au fonduri , eu nu numai odata am dus de acasa toc de hartie xerox, pixuri sau dosare.Asta pentru ca nu ni se aproba si chiar avem nevoie de ele.

La multi ani celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica

Gabi , ma bucur ca Mateea merge iarasi la gradi si e bine acum

Camy , cand vedem poze de la Moeciu? sau ai pus si nu am vazut eu ?

Joy , eu zic sa mergi la gradinita la care esti arondata, sa vezi cate grupe se fac si incearca sa te lipesti de cineva eu am ajuns in noiembrie si am intrat prin cineva normal.

Mada , la ce loc de joaca ati fost ieri? ca as vrea sa merg si eu cu Bia undeva aproape de noi, dar nu stiu unde

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , ma intrebai de Durau dar am uitat sa raspund am vorbit cu fetele de la scoala si mi-au spus ca si cei de la noi merg an de an acolo si ca e foarte frumos, au mai multe locatii unde fac diverse activitati. Mai ales cei mici sunt foarte incantati.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hai ca acu am ceva timp, cat ruleaza Thomas.Ale .... s-a facut 50 lei o saracie de aia mica
LA mai multe onomastici ptr sarbatoritii/sarbatoritele zilei.am mancat si eu prajituri azi la job .
Gabitaco merci mult de link, eu voiam sa vad, de fapt al meu barbat, pozele facute de Noki in vacanta de anul trecut.

D. a sarit ieri de pe masa de ping-pong si azi merge schiopatat, pe varful piciorului drept. spune ca nu-l doare, cand alearga calca normal, nu stiu dc sa-l duc la dr.
si daca-l duc, unde? mi-e groaza de tipetele lui la vederea doctorilor, de virusii care ne ataca cand stam in sala de asteptare, si asa am scapat usurel cu bolile iarna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

http://life.hotnews.ro/stiri-fun-5600037-clipul-zilei-viata-bebe.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Joy - nu am mers cu ploconul niciunde. Eu sunt mai de "neam prost", cred in oameni care-s fac datoria. Poate de aia nu am reusit sa-l inscriu pe Albert la gradi, de prima data. Dar nu am dovezi, nu acuz. Mi s-a spus ca s-au ocupat deja locurile si cu toata placerea ne asteapta la anul in februarie, pentru la anul in septembrie. Am zis "multumesc frumos" si am plecat.

Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Miri, prezenta la datorie: Poze Duni 2008

Proadelina, bafta mare de tot la sustinere! Yuuuhuuu, nu sunt singura nebuna tocilara!

alexandrina- varicela? Aoleu...sanatate multa de tot!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La Multi Ani urez si eu cu intirziere piticilor cei mici Tudor si Matei. Nu-mi vine sa cred!

Si am observat ca mai avem inca o surioara de sarbatorit, Lia a lui Monet!
Tuturor multe

SI inteleg ca e Sf. Gheorghe azi. La Multi Ani celor care se sarbatoresc!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput