Colectia de toamna - iarna 2005 (235)
Raspunsuri - Pagina 11
alexandrina spune:
Pai, Joy, daca tu nu poti sa intri, schimba tactica ca aia musai trebuie sa iasa si abordeaza-i la usa. Intereseaza-te cu cine trebuie sa vorbesti, de preferinta o educatoare cu renume de "indragita", si opreste-o pe strada. Daca o castigi, poate iti explica ea cum sa castigii directiunea.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
gabitaco spune:
miribuite un link de la agentia cu care a mers noki la Duni ...
http://www.familytravel.ro/Oferte-Vacante_Strainatate_LITORAL_2009_BULGARIA_DUNI_ROYAL_RESORT-521.html
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
catutza spune:
Joy , si la inscrierea la scoala se cere tot asa un dosar cu sina, 5 "chilotzei" , asta pentru ca fiecare copil are dosarul sau , si in dosar se pun : certificatul de nastere-copie, copii dupa C.I a parinilor, adeverinta de la medicul pediatru, cererea pentru inscrierea la scoala si acordul de parteneriat, deci banuiesc ca asa se face si la gradi normal. Sa stii ca scolile/gradinitele nu au fonduri , eu nu numai odata am dus de acasa toc de hartie xerox, pixuri sau dosare.Asta pentru ca nu ni se aproba si chiar avem nevoie de ele.
La multi ani celor care-si serbeaza astazi ziua onomastica

Gabi , ma bucur ca Mateea merge iarasi la gradi si e bine acum

Camy , cand vedem poze de la Moeciu? sau ai pus si nu am vazut eu ?
Joy , eu zic sa mergi la gradinita la care esti arondata, sa vezi cate grupe se fac si incearca sa te lipesti de cineva
Mada , la ce loc de joaca ati fost ieri? ca as vrea sa merg si eu cu Bia undeva aproape de noi, dar nu stiu unde
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
catutza spune:
Lavi , ma intrebai de Durau dar am uitat sa raspund
am vorbit cu fetele de la scoala si mi-au spus ca si cei de la noi merg an de an acolo si ca e foarte frumos, au mai multe locatii unde fac diverse activitati. Mai ales cei mici sunt foarte incantati.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
miri__b spune:
hai ca acu am ceva timp, cat ruleaza Thomas.Ale .... s-a facut 50 lei o saracie de aia mica
LA mai multe onomastici ptr sarbatoritii/sarbatoritele zilei.am mancat si eu prajituri azi la job
.
Gabitaco merci mult de link, eu voiam sa vad, de fapt al meu barbat, pozele facute de Noki in vacanta de anul trecut.
D. a sarit ieri de pe masa de ping-pong si azi merge schiopatat, pe varful piciorului drept. spune ca nu-l doare, cand alearga calca normal, nu stiu dc sa-l duc la dr.
si daca-l duc, unde? mi-e groaza de tipetele lui la vederea doctorilor, de virusii care ne ataca cand stam in sala de asteptare, si asa am scapat usurel cu bolile iarna asta.
proadelina spune:
Joy - nu am mers cu ploconul niciunde. Eu sunt mai de "neam prost", cred in oameni care-s fac datoria.
Poate de aia nu am reusit sa-l inscriu pe Albert la gradi, de prima data. Dar nu am dovezi, nu acuz. Mi s-a spus ca s-au ocupat deja locurile si cu toata placerea ne asteapta la anul in februarie, pentru la anul in septembrie. Am zis "multumesc frumos" si am plecat.
Adelina
Noki_Lara spune:
Miri, prezenta la datorie: Poze Duni 2008
Proadelina, bafta mare de tot la sustinere! Yuuuhuuu, nu sunt singura nebuna tocilara!![]()
alexandrina- varicela? Aoleu...sanatate multa de tot!
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Bic spune:
La Multi Ani urez si eu cu intirziere piticilor cei mici Tudor si Matei. Nu-mi vine sa cred!
Si am observat ca mai avem inca o surioara de sarbatorit, Lia a lui Monet!
Tuturor multe 

SI inteleg ca e Sf. Gheorghe azi. La Multi Ani celor care se sarbatoresc!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &