Colectia de toamna - iarna 2005 (235)
Raspunsuri - Pagina 8
miri__b spune:
unu scurt, ca n-am citit decat putin-putin.
David scrie dupa dictarea literelor si ii spun cand sa apese space, enter.unele cuvinte deja stie cum se scriu, la altele pot sa-i dictez silabe.Ma surprinde ca stie sa desparta cuvinte in silabe, unele chiar grele
si eu intind antenele ptr gradi.nici nu poti intra in curtea gradinitei ptr. info.
camelia_daniela spune:
Meems, merci de pont !
Deja nu se mai plange dar o tin sub observatie!
Miri... super tare David! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
lavi02 spune:
'neata,
Miri bravo lui David!
Joy asa e si eu am cam tras iarna asta cu un lant de raceli, am mai zis aici, pana la urma mi-am dres imunitatea cu echinaceea.
Sanatate multa!
Daca da in sinuzita si otita eu as lua antibioticul. Daca ai frisoane pun pariu ca ai si febra, chiar daca nu ti se pare. Intr-o noapte aveam frisoane si mi se parea ca-s cam calduta, cand colo: 39.5 
Pe de alta parte sora-mea a avut si ea sinuzita iarna asta si pana la urma organismul a luptat si i-a trecut fara antibiotic, dar a cam tras 2-3 saptamani.
Cami bafta multa sa nu fie pb! Uneori astia mici ne mai si induc in eroare. da-i multe lichide, ajuta. Si ceai de coji de cirese, daca ai.
maria
bravo pt cozonaci!
joy04 spune:
Buna dimineata.
La multi ani George, Georgeta, Georgiana, Gheorghe....sanatate si numai impliniri in viata!!!
Miri SUPER TARE David. Bravo lui !
Lavi poate am avut temperatura ca nu mi-am pus termometru. Iari cam la o ora dupa nurofen "raceala si gripa" aveam 37.9. probabil aam avut si mai mare, dar cum simteam ca ma i-a starea de rau cum bagam ori aspirina ori nurofen. Dar nu cred ca am avut 39-40.
Acum, ma doare ff rau capul la radacina nasului, deasupra ochilor si cu urechile si la ceafa. Am inceput sa expectorez din nas/gat numai secretii galben-verzui si sa ma infund in nas.
Am luat la 07:00 un paracetamol sinus si acum ma duc sa iau un nurofen. Mai stau azi si maine si de nu m alasa ma duc pe vreo camera de garda - cred ca la spitalul ORL.
Deja Cristi dupa 3 zile de antibiotic este muuult mai bine, nu-l mai doare capul, i s-au mai desfundat urechile, cu nasul mai are de tras dar nici nu-si pune picaturi, biorinil, decat cand ma ratoiesc eu la el.
Madau noroc cu tine ca mi-ai amintit de tantum verde ca aveam in casa dar uitasem de el. Si parca m-a uns pe gat, asa bine mi-a facut.
Ma duc sa ma groghez cu niste nurofen....
ioana_77 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi! sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cei dragi!
Miri, eu am zis ca faci misto zicand ca David scrie. Bravo lui!
Noki_Lara spune:
Mneatza de sarbatoare! La multi ani sarbatoritilor zilei, mamici si copilasi!
Joy, sanatate multa in contiunare! Baga un tort si-n Nurofen!![]()
Miri- cool, David al tau! 
Maria- vreau si io cozonac de-al tau...![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
camelia_daniela spune:
Neatza!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI! 

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si de realizari!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
coralia76 spune:
Neatza,
Eu tot cu programul de trezire de cand plecam la servici am ramas,ma trezesc la 6:30..maxim 7 si incep sa trebaluiesc prin bucatarie(mai bine zis imi fac de lucru),apoi pregatesc maimutica de gradi si iar imi gasesc cate ceva de facut desi ar cam trebui sa stau locului daca vreau sa apuc 37 de sapt...
Miri super david cu scrisul!Andreea la calculator de vreo luna si ceva imi umbla ,schimba fisiere,ascunde desenele dintr-o parte in alta,nu-mi ramane decat sa parolez anumite chestii ca altfel imi face o varza generala prin el..
Joycu virozele te inteleg perfect,iarna asta (poate si din cauza sarcinii) am fost virusata cat in 10 ani adunati la un loc...
Am scapat fara febra,dar nas infundat si tuse la greu..tot la 3-4 saptamani culegeam cate ceva si ma tinea alte 2 sapt.ultima forma a fost urata rau,ne-a pus la pat si pe mine si pe maica-mea si ultima care a luat a fost Andreea...dar am scapat fara antibiotic.
Acum Andreea a ramas cu fixul de ce nu mai ciocnim oua rosii...cand mai vin Pastile sa mai ciocnim ouale si tot asa...Cel mai mult i-a placut asta de sarbatorile astea
...si bineinteles ca a primit mai mult ciocolata ca de obicei
,desi va trebui sa gasesc o modalitate sa o reduc sau chiar sa o elimin ca la cat e de agitata e nu ne mai trebuie energie in plus
.
Coralia
dpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)
corap spune:
la multi ani !
pentru toti si toate derivatele lui
gheorghe 

c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
margelute noi
felicia74 spune:
Hei, hei, la multi ani de Sfantul Gheorghe! Tot sarbatoritii sa aiba parte de viata frumoasa si de sanatate!
PS: cine ne da si noua de baut?![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!