Colectia de toamna - iarna 2005 (235)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy sanatate multa, luati si ceva pt cresterea imunitatii ca des va imbolnaviti, mai ales tu!

cami daca se mai plange ca o ustura votez urocultura si pana iese rezultatul tratamente naturiste. Sa bea cat mai multa apa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai fetelor, rau ma simt, acum a inceput urat de tot gatul, nici macar nu pot deschide gura mare, cred ca-mi sunt amigdalele varza.
Insa nu fac febra, doar frisoane. As baga niste antibiotic pt gatul asta ca nici sa casc nu pot de durere.

Lavi da, ai dreptate, anul asta mi-a mers rau dpdv al sanatatii. Oricum, eu asa sunt cu gatul, acum cativa ani am fost la un pas de scoatere a amigdalelor.
Si tu ai fost rapusa in ultimul timp...si Noki, Gandacel....Corap...

In schimb ma ingrijorez mai mult pt Cristi ca el nu a fost bolnav cu anii si acum este pe punctul de al 2-lea condediu medical in 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

joy, sanatate maxima. Dar anul asta au si fost viroze extrem de rezistente. Si noi am tras-o greu de tot, atat eu cat si George, ce sa mi zic de saracii copii.

meems, super pozele. Mi-au placut indeosebi cele de la ocean. Atat s-a invartit tati cu Rianna prin apa pana a udat-o, saraca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc de sfaturi!
Ii voi face maine urocultura - trebuie primul shushu de dimineata, nu?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

da Cami primul shushu de dimineata, in recipient steril, primul jet il lasi si recoltezi de la "mijloc" shushu-lui. Dar tu ai mai facut urocultura Dariei, nu?

Ioana chiar dupa ce am trimis mesajul, m-am gandit la tine, la Ripley...cam toate am avut cel putin o raceala care ne-a tinut muuult si naspa. vorbesc numa de cele de pe meleagurile noastre romanesti.

Fetelor, ce draq de antibiotic sa bag pt gatul asta? Ca i-as da ceva, poate ii trebuie.
Ca daca ma duc la dr maine, 99% imi va da antibiotic si cred ca Lekoklar ca vad ca s-a axat pe el.
Nu de alta, dar ma injunghie urechile acum, ma doare si cand inghit saliva...sau sa mai rabd poate-mi trece cu niste strepsils, homeovox, am luat dr. mom....si sa bag ceaiuri calde si gargara??
Am in continuare frisoane, nu fac febra - sau poate oi avea vreo stare subfebrila, nu mi-am pus termometrul.

edit: bineinteles ca am "febra". Doar 37.9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Joy, nu sunt de acord cu tratamentele cu ce-a luat vecinul si i-a facut bine, dar daca insisti... Noi la ultima raceala am primit tot familionul, de la 3 medici diferiti , amoxicilina (ospamox).
Sanatate multa!

Eu am ramas tot la subiectul Paste :
Feli, si sora-mea a vopsit oua de prepelita, in foi de ceapa. A prins si au iesit tare simpatice, cum sunt ele deja cu model...
Ceea ce-mi aduse aminte: anul asta am vopsit si eu ouale cu vopsea, dupa multi ani in care tot cu foi de ceapa le facusem, din motive naturiste. Ziceam ca poate au aparut vopsele mai bune intre timp, plus ca ma bazaia Cristi ca el vrea musai ou verde de Paste . Mare dezamagire: au iesit rapid si frumoase, dar vopseaua aia (non-toxica, coloranti alimentari, etc etc.) s-a luat pe maini, de unde pe haine, pe oua... . Nu mai incerc prea curand tehnica, mai ales ca ne ieseau asa de frumos cu ceapa, legate in prealabil cu frunzulite...
Si tot la tema: am facut cozonaci. Din cei adevarati, copti in tava. O bunatate!! E drept ca masina de paine i-a framantat Reteta era de pe un blog.
Si n-am gatit nimica, dar am dus-o de minune, din vizita in vizita. Chestie pe care o s-o mai repet si de urmatoarele sarbatori, ca tot sunt bunicile pasionate de gatit in stil mare de sarbatori si apoi se plang ca n-are cine mananca atata mancare

De-abia acum am inceput descarcatul pozelor, vad ca nici timp sa le vizionez nu prea am. Sper sa reusesc o selectie, sa ne mai vedeti si voi

Mergi la inceput

Maria eu nu am luat medicamente decat cele prescrise de dr. Ca s-a mai intamplat sa am o raceala si sa o tratez cu paracetamol, aspirina, pastilute pt gat - cele homeopate - sau sa mai iau cate un antiinflamator cand ma doare f rau spatelele/oasele...da, recunosc ca nu am mers la dr.

Doar ca acum sunt 99% sigura ca dr mea imi da antibiotic si-mi da lekoklar. De ce crezi ca am in casa 28 pastile de lekoklar? ca mi-a dat si mie si lui Cristi pt o simpla raceala antibiotic. Si noi nu le-am luat ca stiam ca-i sigur o viroza - de fapt asa a zis si dr, dar a zis ca mia bine sa fin siguri ca nu se complica, hai sa bagam un antibiotic.
Cristi o ducea deja de 8 zile raceala si cum nu cedau durerile de cap si era clar ca-i sinuzita...si cum el nu merge la dr...i-am dat.
Deja nu-l mai doare capul, dar este infundat la nas si urechi.

Cu vopsitul oualelor....bunica mea facea cu sfecla rosie si cu coji de ceapa. De cozonac nici numai zic ca nu se compara cu unul cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy, i-am mai facut anul trecut parca, dar i-am facut si eu cum am putut! Nici acum nu sunt sigura ca va sta sa faca in recipientul in cauza!(are o problema cand vede borcanelul si nu mai vrea sa faca deloc)

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Telegrafic ca plecam cu maimuta la un loc de joaca

Vazut poze...copii frumosi, mamici si tatici idem. Roxi mi-a placut tare mult de Lexi . Pozele lui Meems nu reusesc sa le vad, tre sa-mi fac cont acolo sa ma loghez?

Joy eu nu-s de acord cu antibioticul, ai facut febra mare? Ca vad ca acum nu ai febra. Da-i cu Tantum Verde spray, cu Hexoral spray, iar in ultima instanta pt gat stiu ca se ia Ospamox. Dar fa-ti un exudat mai inainte. Limonada cu multa lamaie si miere...

Cami eu aplic urmatoarea schema pt recoltat urina, ca nici Miru nu face cand vede borcanasul. Sculat copilul de dimineata si bagat in cada, dat drumul usor la apa calduta, cum simte apa la picioare face imediat

Gata, fug

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele noastre, multumesc de aprecieri. Celor care nu le-ati putut viziona... va logati cu username-ul si parola de la contul comun.
Roxi, la plaja aia mai mareu e vant, dar e cea mai apropiata de noi. Acolo nu prea poti face plaja cam nicicand, doar un pic mai in sud, pe unde sta Bic. In golful San Francisco e cam tot timpul briza.

Ce-mi place ca incepe iar activitatea pe forum! Si ma bucur sa aflu ca lumea a petrecut frumos de Paste.

Cami, cred ca si Rianna s-a racit la burta, i se trage de la nisipul ud si rece de pe plaja, si plimbatul ei cu taica-sau, desculti. I-am dat suc de afine, e ft bun pt asa ceva; deja dupa doua zile imi spune ca n-o mai ustura si are alta dispozitie.

Joy, sanatate multa, multa! Zic si eu ca Noki: mai bine relaxeaza-te decat sa te stresezi cu treaba prin casa. Macar pana te pui pe picioare.

Mergi la inceput