Colectia de toamna - iarna 2005 (235)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki frumoase pozele voastre din parc!
Si tare dragute bicicleta si rochita Sarei de Pasti.
Pe Sarah n-o mai complimentez ca prea ma repet

Miri David scrie dupa dictare la comp?

Mitza atunci odihna placuta dupa Pasti iti doresc!

Dordia bafta la schimbat job!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Am vizionat si eu pozele Cristinei si ale Mimei !
Cristina, ce gospodina e Elise! (mamico, ai ajutor de nadejde, nu gluma!)
Meems, tare frumoase pozele din San Francisco si de la ocean ! Rianna se domnisoreste pe zi ce trece si e tare dulce!

Miri, ce face David?

Maria si Feli, stiu ce inseamna dificultatile in a ajunge la o gradi de stat decenta! ... ma plangeam si eu nu demult de aceasta "belea" ... imi vine sa las bunul simt deoparte si sa ma duc sa le iau de galci pe directoarele astea care isi baga toate pilele si mie imi raspund - in februarie, cand nici nu s-au facut inscrierile - ca "nu mai sunt locuri, ne pare rau!" O situatie de toata jena!

S-a deschis si la noi in Buzau o gradinita privata - Gragarita ii zice - si costul e de 200 E/ luna program scurt si 250 E/ luna program lung. Zic ei ca in banii astia intra , pe langa programul educational normal si ore de engleza, dans, muzica, pian, mancarica controlata de un medic pediatru ... Oricum, tariful e destul de maricel, dupa pererea mea! (daca se vrea si transport se adauga 35 E/ luna )

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Neatza,
La multi ani sarbatoritilor...deja au trecut de 1 an bebe/ii ..Doamne ce trece timpul asta...parca numai zilele trecute se anunta cate un bb2 si acum deja sunt si ei copilasi maricei.
N/am mai putut intra ca ni s/a dat peste cap Windows/ul la calc de acasa,la servici nu mai merg..acum imi astept si eu bebelusul care sper sa mai stea la caldurica vreo 2-3 saptamani .
De Paste a fost frumos,cu exceptia faptului ca Andreea a intrat iar intr/o criza de nemancat...de vreo 2 saptamani traieste doar cu lapte si eventual cate un mar sau kiwi si 2-3 muscaturi de sunca...Sper sa/si revina ca altfel intram noi iar in depresii pe langa ea...daca i/as dat toata ziua pufuleti ar fi cea mai fericita...dar decat sa/i dau mai bine nu primeste nimic(bineinteles ca cedez si eu si tot vede o punga asa la cateva zile).
Acum parca resimt lipsa serviciului,dar pe de alta parte am mai mult timp de petrecut cu Andreea,repetam la germana,coloram...ceea ce inainte nu prea aveam cum.

O sa intru acum sa citesc capitolul trecut ca nu am apucat inca..

Coraliadpn 01.06.2009; si Andreea(14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Lavi, Roxi multam de pont, se va duce si tati joi-vineri sa vedem ce va rezolva.

Roxi mama, dar ce organizata esti! Din pacate eu trebuie musai sa am 8 ore de somn, altfel se acumuleaza oboseala. Iar dimineata nu pot face mare lucru, imi ia o ora sa ma trezesc Ce mai, nu as putea rezista la programul tau

Mihaelutat multa sanatate parintilor!

Camelia wow, dar ce tarife se practica si in Bz, deja bat spre cele din capitala Succes cu inscrierea, sa fie cum vrei tu

Dordia nu stiu ce ai mai putea sa mai dai ptr imunitate, eu am fost la homeopat, i-au facut o fisa, iar schema s-a adaptat dupa senibilitatile ei. Sunt sute de produse, cred ca cel mai bine te-ar sfatui un dr naturist.

Coralia si Ilinca nu a mancat f.bine zilele trecute, eu m-am chinuit sa-i fac chiftele din piept de pui pe gratar (au iesit super). Ea s-a strambat si mancat ceva piure. A doua zi i-a facut soacra-mea mancare si ea iarasi a refuzat. Dar am tinut-o nemancata pana seara - cu exceptia unor fructe - iar atunci a balotat la greu.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata! hristos a inviat! la multi ani! pentru pitici de dordia, roxi! un salut special pt inuta-finuta, care a revenit in forta!

noi am fost la tzara - relaxare totala = nesimtire totala - n-am vb cu nimeni, n-am dat niciun telefon, niciun sms, nimic n-am urat, n-am facut nicio poza. am trimis vreo 3 felicitari din hartie si de-acum asa o sa fac, ca-i fain si inseamna ceva (smsu' trimis la toata agenda nu inseamna nimic, dupa parerea mea)
o zi ne-am batut capul sa le instalam piticilor un tobogan (cred ca o naveta spatiala era mai usor de asamblat), in rest ne-am plimbat prin padure si ne-am jucat pe-afara. am stat 100% cu copiii, au vopsit si oua - cate 2 fiecare.
copiii au ramas la tzara 1 saptamana, azi se duce si gigi-bona (avea liber sapt asta, dar mi-a dat telefon ca ii e dor de ei), asa ca pana vineri garantat stau acolo.
duminica seara ne-am plimbat singurei prin cismigiu - am admirat pe viu florile din pozele nokioarei. (dap, aceleasi flori si in hera, si in cismi - dar asta e flora in perioada asta)
ah am vazut o gramada de poze, mai puti ale meemsuliciului , ca n-am reusit. frumosi copii avem

ieri am fost la cel mai groaznic si plicticos film pe care l-am vazut in ultimii 5 ani, deja dupa 15 minute ma plictisisem de-mi venea sa ies, cand credeam ca se termina m-am uitat si mai era 1 ora, l-am boscorodit pe gabi toata seara. partea buna a fost ca am trimis o gramada de sms-uri la 858, ca ma plictiseam. macar o fapta buna am facut si eu de sarbatoarea asta.

dimineata m-am trezit cu ploaie deasupra patului - i s-a spart teava de la calorifer vecinului de deasupra , mereu mi se intampla ceva de genul asta de sarbatori. noroc ca era acasa!

a... miri, daca vrei iti imprumut eu cartea/cartile.

o zi buna si-o aluna
si-o din partea mea

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

margelute noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Hristos a-nviat!
Stefania de gandacel, Matei de roxi, Tudor de dordia, La multi ani fericiti si impliniti.

Noki, roxi, lavi, E drept ca fara ajutorul ei nu stiu ce m-as fi facut
felicia, noi am inscris-o pe Elise fara pile, dar nu cred ca se pune ca nu suntem din Buc
miri, ati avut noroc ca a mers metroul de Pasti
dordia, spor la cautari! Sa dea DD sa gasesti repede ceva ce te-ar multumi.
Ina, nu stiu ce sa-ti zic despre sfatul pe care ni l-ai cerut... Eu cred ca depinde si de locul unde vei depozita cutiile. (ferite de caldura si umezeala eu cred ca e ok). Despre slabeala, daca ai timp studiaza aici: http://calorii.oneden.com/ Iti calculezi necesarul zilnic de calorii si incerci sa te incadrezi. Dezavantaj: necesita mult timp calcularea caloriilor consumate.
anda, asteptam poze.
mandy, te-ai angajat?
camy, pt mess.
lavi, aoleo, dar nu ti s-a parut cutia prea grea pentru a fi aruncata?
felicia, chiti . Cine a instruit-o?

Acum, program de studiat poze multe si frumoase.
Bine ati (am) revenit in campul muncii.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Adevarat a Inviat!

multumesc de mesajele de Paste fetelor.

Copii lasati la tara de luni, noi intors acasa si bolim. Cristi are o raceala - sau ce dracu o fi - de 10 zile, acum l-am bagat pe antibiotic si flamexin ca nu scapa nicicum de durerea de cap/nas/urechi/maxilar...Si cum banuiam o sinuzita i-am dat si lui tratamentul ce l-am luat eu. Nu s-a desfundat la nas dar biorinilul sade frumos pe masa....
Eu sunt varza, stau la 4 ore cu nurofen "raceala si gripa" zi si noapte. Mai bag si cate o aspirina bayer...dar degeaba. Cand mi-e frig, cand mi-e cald, ma doare tot corpul, nu dorm...mananc de frica durerilor de stomac din cauza medicamentelor...Sunt varza.

Copiii sunt "bine". Alex o trage pe soacra-mea de mana si ii zice "haide" si soacra-mea il intreaba "unde sa mergem mamaie?" "a mami mea, a tati tau". Pana azi dimineata Vlad nu a vrut sa vb cu mine, i-a zis soacra-mii ca este suparat si sa i-a batu' sa ne bata - pe mine si pe Cristi - ca am plecat si i-am lasat acolo. Asa i-a zis soacra-mea ca o sa ne traga ea o mama de bataie ca am plecat si nu am luat si baietii cu noi... Dar de azi cica roseste si el ochii dupa mine. Si noi vroiam sa-i lasam 2 saptamani....
Stiu ca este greu pt ei, dar trebuie sa se invete acolo ca eu incep munca - sper - si nu am cum sa-i tin aici in vacante. Asta daca reusesc sa-i inscriu la gradi/cresa.
Toata lumea imi zice sa-l las pe Alex la soacra-mea si sa-l dau la anu' la gradi, dar nu ma incanta ideea de a-l tine departe de noi.

Vreau sa ma duc si eu zilele astea la gradi sa vad ce si cum. Si apoi fac un drum pe la Inspectorat sa vad de care gradinita sunt arondata si numai fac nazuri care-mi place si care nu, doar sa mi-l primeasca.

Am vazut pozele, frumoase florile dar mai ales copiii....am vazut ca avem un mesaj de la Bulucel, sper sa-ti fie bine si mai da-ne un semn de la voi.

Ma duc sa vad de ce naiba treaba ma pot apuca ca in starea in care sunt nu-mi arde de nimic, dar copiii au ramas la tara tocmai ca sa aranjez si eu casa. Si nu la modul de dat cu aspiratorul si sters praful ci de scos covoare la batut, de spalat mochetele din bucatarie, de tras sifonierele, paturile si scos tonele de praf de pe acolo...

Va pup. Imi cer scuze ca nu raspund fiecareia - cum de fapt as vrea - dar sunt 3 ore de la ultimul nurofen si iara mi-e rau, rau, ma duc sa mai iau unul si sa zac nitel pana-si face efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Joy, sanatate multa si tie si lui Cristi! Va asteptam cu vesti bune ! Spor la treaba ... dupa ce va puneti pe picioare!

Dariuca mea cred ca a racit la burtica ca a stat mai mult pe jos (si pe la munte si acasa in ultima perioada) a facut pishu doar cate putin si de azi dimineatza zice ca o ustura !
Nu stiu ce sa zic ... nu cred ca e cazul de urocultura deocamdata. Ma gandeam sa ii fac niste baiu calde cu ceai de pelin / sau apa calda, eventual cu bicarbonat sau cateva picaturi de albastru de metil.
Voi ce ziceti? Mai cunoasteti ceva "leacuri"?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cami, tinem pumnii sa nu fie nimic grav. Eu una as face insa urocultura, pentru linistea proprie. Intre timp, asteptam pozele montane.

Joy, sanatate multa si reparare grabnica! Da-o-n pleazna de curatenie generala, mai e pana la Craciun. Stai si odihneste-te si tu nitel!

Catutza, poze noi nu vede si ocelul nostru? Poza de pe mess e dementiala.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Cami baga totusi si fa o urocultura. macar stii cum sa o iei si de i-o trebui antibiotic, stii din prima care-i merge.
Baile caldute si ce-ai mai zis tu este ok, nu stiu ceaiuri daca merg la copiii asa mici, mai bine suni la dr.

Noki pai nici la Craciunul trecut nu am facut curatenie de-asta mare. deocamdata ieri si azi doar am dat toalele din sifoniere cu susu-n jos si le-am aranjat nitel.

Mergi la inceput