Colectia de toamna - iarna 2005 (235)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

intru si eu sa urez LA MULTI ANI! ptr Matey de Roxi si Tudor de Dordia.Sa traiasca, sa-nfloresca, sa va faca mandre de ei.
ma doare spatele de mor
tocmai fuseram cu metroul
eu dictez david scrie
gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

wow, petrecere, aniversam doi cavaleri

La multi ani Tudor de Dordia si Matei de Roxi, sa cresteti mari si frumosi si sa fiti sanatosi!

Dordia, iti doresc sa gasesti repede alt job mai relaxat, pe aceiasi bani, ca sa te poti bucura de copilaria baietilor tai. Poate scapi de programul asta nenorocit.

Am vazut pozele lui Noki, tare semeata e Sarah cand pedaleaza, are si un zambet de satisfactie pe fata.

La restul pozelor nu am reusit sa ma uit, poate mai incolo, acum sunt tuflita ca nu am pila necesara ptr inscrierea la gradi. Iar la noi in cartier situatia este destul de tragica, de fapt cea mai grava din Bucuresti (dupa cum spune Mediafax).

INtrebare: cate dintre voi ati reusit sa-i inscrieti normal, fara interventii?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Feli, si noi am aflat azi ca nu avem atuuri care sa ne califice la gradi de stat din zona, la care speram. Am ajunge insa in capul listei daca am baga divort rapid sau daca am pleca unul dintre noi la capsuni . La noi e si mare nebunia cu grupele in limba germana - asta am prefera si noi, dar anul asta slabe sanse la gradi de stat, au prioritate copiii cu 4 ani impliniti
Offf, deja avem prima admitere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

va multumesc tuturor pentru gandurile bune, tortul a fost foarte apreciat..matei si alexia au fost fericiti fiind in atentia tuturor, o sa pun in curand poze.

diana, La multi anisori, micutului Tudor! sa fie sanatos, cu mult noroc si fericire.

noki, ti-e chiar iti place chestia aia numita martipan ? . a avut succes tortul, categoric mult mai bun ca cele de la ana pan care sunt si mai scumpe.wow!!! ce bine merge sarah pe bici..demential! chiar asa , ce ti-a venit sa pui mana pe uratenia aia verde?

maria, feli, sa stiti ca nu este musai sa cunoasteti pe cineva..mergeti pregatite cu ceva si nu in prima zi cand este omor, de preferat sa mearga barbatii care prind multtt mai bine la doamnele director aka"directoare" . mult succes, va tin pumnii!

anda, saru'mana! inca nu gandesc pana la perioada aia, cu personalitatea ei sigur v-om avea mult de furca .

lavi, in vacante tu rezervi camera dubla sau apartament? am gasit multe oferte unde se specifica ca in camera dubla nu se cazeaza decat 2 adulti+ 1 copil.

buluci din mesajul tau din contul comun deduc ca s-a intregit familia ta, ma bucur pentru tine , sper sa poti intra si aici sa ne mai dai vesti despre voi.

Mergi la inceput

alina, ce mai faci?

mima, tare frumos san francisco!!! Imi place ca voi va plimbati mult, tare fain trebuie sa fie.. Iar ati prins vant la plaja, in ce perioada se poate face plaja la voi?

cristina negara, ti-am admirat gospodina , se pare ca iti va mosteni talentul in ale gatitului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Roxi, Feli, Maria
Ce admitere, bre?! In ziua de azi se intra f usor la facultati, greu e se intra la gradi!
Roxi a pus punctul pe i! Barbatii au mult mai mare succes la inscrierea la gradi! Pe Silvia Virgil a inscris-o, nu stiu daca va amintiti cat ma stresam eu cu inscrierea la gradi pe cand eram gravida cu Nat. S-a dus Virgil in toamna de mai multe ori la dna directoare si pana la urma i s-a facut mila de el si a primit-o. Dupa ne-am dus si cu o "atentie" in semn de multumire.

Tot Roxi acum rezerv ori apartament ori camera dubla care are si canapea extensibila pe care dorm fetele. A doua cazare din Croatia e camera dubla + paturi suplimentare, or fi 4 paturi in camera, nu stiu, o sa vedem, dar tipa m-a asigurat ca incapem toti 4.

Daca vrei la hotel, exista hoteluri care nu cazeaza 2 copii cu 2 adulti in camera, exista hoteluri care da (de ex in Bulgaria), dar tu avand unul < 2 ani te incadrezi la 2 adulti + 1 copil + 1 bb unde e mai cu largete treaba.

La hoteluri clasice vandute prin agentii e mai strict cu cazatul, nu stie agentia care-i situatia la fata locului (de exemplu la Nisipuri la Glarus agentia romana a zis ca nu ne poate caza cu 2 copii pe cand ag bulgareasca ne-a cazat). Si de-asta eu prefer acum vilele/pensiunile/mini-hotelurile unde discut direct cu proprietarul.

Mergi la inceput

lavi

ina, in sfarsit am reusit sa iti las mesaj pe pm.

kinderii mei sunt foarte ocupati cu un joc lego cu animale,iarba, trasura...vad ca are succes , matei ii imprastie piesele .

joy, ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza am aflat de tabara, este la Durau. Stii ceva amanunte, conditiile sunt bune? Poate au fost elevi de la voi anul trecut.

Roxi in concluzie discuta la concret cu agentiile care ofera hotelul respectiv (sau direct cu hotelul daca poti), expune situatia particulara (ca varste) a familionului propriu. Ti-am zis, daca o agentie zice ca nu se poate n-o lua ca litera de lege.
La Glarus practic erau in camera 2 paturi duble, o canapea extensibila, cam ingusta pt 2 adulti dar fetele au incaput fara pb, si ne pregatisera si un pat de bb pe care i-am rugat sa-l scoata. (Nati avea 1 an si 8 luni si nu-i mai placea patutul din fas). Si mai era loc sa si circuli prin camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hristos a inviat.
De cand nu am intrat vad ca piticoti colectiei nu mai sunt chiar piticoti, deci mame de flacai va uram sa fiti sanatosi cu toti si la punga grosi ca pe praful asta e nevoie.
Dordia iti doresc multa bafta la cautari si mai ales sa iti gasesti ce iti doresti.
Eu am avut sarbatori foarte obositoare ca a trebuit sa merg la ai mei si sa fac ce n-am facut decat foarte rar la mine acasa, mai alesi n ultima vreme, adica mancare si curatenie, ca mama e in convalescenta iar taica-miu e si el in convalescenta dupa ce mama a fost bolnava. Am concluzionat ca nu l-as fi suportat pe tata cei 30 de ani cat l-a suportata mama. Dintre toti el s-a plans cel mai mult a stat cocotat in varful patului de zici ca el a fost bolnav, vorba unei sef de-al meu "a avut program de lauza". Deci ma bucur ca am incept serviciul si am revenit in programul meu clasic.
Vad ca toata lumea cauta vacanta si gradinita, la ambele capitole sunt mult in urma, desi cu gradinita este foarte urgent. Fi-miu nu are rabdare 10 min. sa faca vreo activitate, trebuie sa il duc neaparat in colectivitate poate se mai disciplineaza ca nu se mai poate. O sa ma apuc serios sa imi intind antenele.
Gata fug la treaba.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Multumim de aprecierile la adresa pozelor!

Roxi, Anda- mie-mi plac toate vietuitoarele in principiu, cu exceptia gandacilor oribili - nu toti gandacii sunt oribili- si a sobolanilor si liliecilor.Nu sariti, ca azi e Ziua Pamantului si trebe sa fim ingaduitori.

Roxi- ma bucur ca v-a placut tortul. Martipanul de pe torturi e o umbra patetica a ceea ce este in mod normal martipanul: o combinatie de zahar cu migdale tocate. Pe cand la cofetarii pun doar tone de zahar si doar esenta de migdale, de aici si patetismul.Las' ca-ti aduc io odata "marfa" de incredere, sa vezi tu acolo diferenta.

Maria+Feli- nasol ca e asa de dificil de ajuns la o gradi buna si civilizata. Bafta in continuare, ca vorba aia, speranta moare ultima.

CristinaNEgara- foooarte gospodina fiica ai! Are talent, nu gluma! Ca sa nu mai vorbim de mamica vrednica. Imi venea sa musc din ecran la pozele cu cozonacii..

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput