Colectia de toamna - iarna 2005 (235)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

wow, stiti cate locuri are gradi APACA? 600!!! Stiam ca e cea mai mare din Bucuresti, ar totusi, ce aglomeratie

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am aflat azi de la 'spionul gradinitesc' Alexia: Nati nu a cazut de pe tobogan, a cazut in timp ce alerga prin curte si s-a julit in pietris. Alexia e spion de incredere, face 7 ani saptamana viitoare.

Cu educatoarea care a fost ieri de dimineata nu am vorbit, a fost si azi de dimineata si pe Nati a dus-o Virgil.

Joy apoi fa bine si nu te enerva, nu te scarbi si mobilizeaza-te pt inscrierea la gradi.
Normal ca la grupa mijlocie!
Bafta, sa reusesti sa-i inscrii pe amandoi!

catutza sincer mie mi se pare mai fain unde mergeti voi ca mancati la terase, unde aveti chef, mancarea bulgareasca e buna, exceptand Nisipuri& co e si ieftina... Preturile la distractii gen gonflabile nu cred ca sunt f mari... In concluzie concediu placut!

Copiii nostri la adolescenta - ce pot sa zic e ca-mi pastrez optimismul. Si cred ca sansele de a ne intelege cu ei atunci cand cresc daca suntem apropiati de ei in copilarie.
Psihologii spun ca totul se formeaza in primii 6 ani.
Acu' ce sa zic, Doamne ajuta! Sa fim optimisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , am uitat iarasi sa-ti spun (nu ma pot aduna deloc inca ) la Durau au construit o locatie noua, deci totul va fi nou acolo, am inteles ca este langa manastire ca sa nu mai deranjeze copii cu galatia lor maicutele. Cica este si mai frumos acum acolo. Daca-mi mai aduci aminte luni o intreb mai multe pe o invatatoare care a fost acolo in ultimi 3 ani si va merge si anul acesta fara elevii ei, merge doar cu familia cu un alt grup din scoala-asta pentru ca ii place foarte mult la Durau.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Am aflat azi de la 'spionul gradinitesc' Alexia: Nati nu a cazut de pe tobogan, a cazut in timp ce alerga prin curte si s-a julit in pietris. Alexia e spion de incredere, face 7 ani saptamana viitoare.

Super treaba cu spionii astia de la gradi!
Pupici ptr Nati, sa treaca buba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Am citit cam pe nemestecate ultimele pagini, sa vedem ce mai retin.

Odata, super subiectul descoperit de Mara , si eu sunt posesoare de neuron singuratic in cel mai bun caz

Apoi... ma dezgusta in ultimul hal povestile pe care le aud despre admiterea la gradinite. In naivitatea-mi, chiar cred ca pe la noi coruptia e infinit mai mica. Om vedea.

Si... lume noua!!!
Alexandrina, bine ai revenit! Multumesc de info, tocmai ce mi-a dat prin cap ca faptul ca sunt in CIC nu ma ajuta deloc la inscrierea la gradi, asta inseamna ca stau acasa si pot avea grija de copil, nu??? Or eu din toamna chiar as vrea sa reincep serviciul, deja e mult prea mare pauza.

Proadelina, wow, doctorat! In ce domeniu? Tinem pumnii!

Am pus link la poze primavaratice in contul comun

Mergi la inceput

maria nope. Pe copil il inscrii la gradi ca e proces de invatamant, nu bona. Si e la varsta la care are nevoie, uite, in Olanda ii zice scoala si e obligatorie.

Si eu cand am inscris-o pe Silvia eram gravida cu Nati, apoi in CIC si care-i problema? Ca doar nu esti in CIC cu el, esti cu Ana!

Nu-l duci tot la mama ta la gradi?

catutza mersi frumos! Te bat eu la cap luni, stai linistita.

feli chiar ca
O intreb acum pe Nati: "ce faceai cand ai cazut, alergai sau te dadeai pe tobogan?" Raspuns: "Alergam si ma dadeam pe tobogan".

Cred ca Nati se refera la modul general, ca ieri dimineata se dadea pe tobogan, nu chiar in clipa cand a cazut.

Mergi la inceput

N-as mai vrea sa-l duc la gradinita unde e maica-mea educatoare caci ne e cam departe, trebuie musai dus-adus cu masina. Plus ca ea va avea grupa mare, deci nu va mai putea merge oricum cu ei mai departe.

Din cate am inteles eu, incepand cu anul scolar urmator nu se va mai face impartirea pe grupa mica- mijlocie- mare- pregatitoare, ci doar pe doua nivele: 3-5 ani si 5-7 ani. Asta la nivel de programa. Practic, e posibil sa se imparta grupele de micuti in doua: de 3-4 ani si de 4-5. E la decizia fiecarei gradinite.

Mergi la inceput

maria mi-au zis si mie educatoarele ca in fiecare an in ultima vreme se schimba programa, de schimba metoda, ca la balamuc.
Si eu as vrea sa o mut la anul pe Nati la grupa mijlocie, sa fie totusi in rand cu cei de varsta ei. Sa vedem si in fct de educatoare.

Ce-ati mai facut cu concediul? Eu pe post de

Mergi la inceput

Asa e, balamuc mare in invatamant . Sper macar sa se mai stabilizeze pana ajung ai nostri prin gimnaziu

Cu concediul, am facut bine ca ne-am documentat cat de cat . Ramanem asa pana cand o sa clarificam si perioada de concediu, care deocamdata nu se prea arata, si probabil o sa ne hotaram pe ultima suta de metri la ceva.
Am mai experimentat in ultima vreme diverse iesiri cu copiii, inclusiv pe la restaurant. Dezastru in toata regula, ne obosesc in ultimul hal. Asa ca si cheful nostru de concediu s-a mai moderat

Mergi la inceput

Maria cu kinderii
Eu la ora asta ma documentez pt iesirea la Veliko Tarnovo de 1 mai ce ar fi de vazut. Orasul vechi pare fain in poze si la fel Arbanassi unde o sa dormim.

Mergi la inceput