Colectia de toamna - iarna 2005 (235)
Raspunsuri - Pagina 16
dordia2000 spune:
Hallo fetelor!!

Tuturor sarbatoritilor cu numele de Gheorghe sau derivate, si scuze dar ieri chiar nu am fost in stare sa mai intru dupa un show monstruos avut la servici.
Bineinteles ca azi mi-am dat demisia...dar va tb sa satisfac un preaviz de 1 luna....sau cam asa ceva....dar poate scap mai repede. So...sunt in cautere de job...daca auziti ceva...sunt in preajma!
Felicia..ms mult si tine-mi pumnii sa imi gasesc repejor ceva...Cat despre un dr naturist...nu m-am gandit dar o sa incerc. Vad ca azi erau amandoi ok, fara mucisori.
Multumim mult pt urarile adresate lui Tudor; si el va pupa, desi nu e mare pupacios.
Mihaelutat,Lavi,Negaracristina multumesc mult de incurajari...si ...sa dea Domnul!
Joy Sanatate multa si ai grija ca nu e de gluma cu racelile astea! 
Cat despre gradi...si noi am fost si am vb cu educatoarea la grupa careia va fi Stefan, i-am dat o atentie de pasti...si astept cam pe 1 mai sa imi zica ce imi trebuie la dosar ca apoi sa ii duc dosarul sa il plaseze unde trebuie. Sper sa fie ok si sa nu ne faca vreo surpriza.
Acum va poop si sa avem bafta cu gradinitele!!!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
joy04 spune:
buna dimineata.
Tusesc pana-mi ies ochii din cap. Pana aseara era tuse seaca, de-mi faceu muschii abdomene de la tuse. Si intr-o criza de nu puteam sa adorm, am luat niste paxeladine. Doar ca azi dimineata m-am trezit cu o tuse de aia productiva, dar pana rupe tusesc de stau in genunchi ma ia cu ameteala.
O sa-mi iau pt inceput ceva sirop de patlagna, mugur de brad si apoi trec la medicamente.
Feli de unde ai luat mana ghidul ala? Ca suna super bine.
Maria_Alexia eu de aia o apreciez f mult pe Lavi. Ca a plecat mai peste tot cu copiii. Stiu ca de pinde si de copil, ai mei sunt dornici de exploatare exact unde nu trebuie.
Cad am fost sa vb la gradi si l-am luat pe Vlad cu mine, de cum am intrat in biroul directoarei, si-a facut de treba. Cotrobaia - adica punea mana sa vada - nu statea numai langa mine. Si de obicei cand merg cu el undeva in vizita, nu face asa.
M-a sunat soacramea ca Alex vomita si face febra. Bineinteles ca am avut prospectul ala de la Priorix si l-am pierdut. I-am facut ROR-ul pe 17.04 si exact la 7 zile a inceput febra.
ma duc sa dau o serchuila la google sa vaz care-i baiul.
mara95 spune:
salut!
sa ne mai vedeti:
http://picasaweb.google.com/flavi2005/Botez#slideshow/5328555722717043954
maria_alexia spune:
Wow, Dordia, esti tare! Dar de ce n-ai intrat in CIC, ca sa-ti cauti un job nou in liniste?
Mara, tare frumoase pozele voastre! Imi place mult cat de incantata se uita Flavia de fiecare data la fratior. Iar puiul mic e un mortal si jumatate, cu mutritele lui
Si ce dolofanutz s-a facut!!!
Si sa nu mai spun cat am salivat la tortul de Paste ![]()
La plecatul cu copiii am uitat sa mentionez circul de pe drum, Ana inca nu sta cuminte in masina la drumuri mai lungi. Si nici nu se lasa adormita, ca frate-sau. Oricum, si la Cristi asta a fost o perioada mai dificila, de-abia spre 2 ani incepuse sa-i placa in masina. Si sa ne intelegem cu el, sa n-o mai zbugheasca chiar peste tot necontrolat.
Aseara, printre postari
, citeam la greu din Anna Gavalda - Cea care alina. Nu mi se pare o lectura chiar placuta; daca va intereseaza revin cu cronicuta literara (desi am citit de-abia o treime, poate mai bine mai astept cu impresiile)...
Si iar era sa uit sa ma laud
: ieri am reusit o intalnire cu Tania si Coralia !!! Dintre pui au fost prezenti doar Ana mea si nazdravanul din burtica Coraliei, cei mari erau ocupati cu gradi resp cu somnul de frumusete
.
mara95 spune:
maria, mersi
;flavia il iubeste f mult pe andrei, motiv pentru care nu mai putem s-o ex-patriem singura la bunica,caci nu vrea sa mai stea fara fratior.ieri,in absenta noastra, il pupa de mama focului pe gura, iar andrei se innrosise tot
.
proadelina spune:
Fetelor, multumesc mult de incurajari! 
Domeniul de doctorat este Mine, Petrol si Gaze, dar cum mineritul este aproape de faliment am vrut sa ma reprofilez, asa ca am dat si la constructii. Pana acum am facut alegeri foarte tari!
Parca vad ca am sa termin scolile si am sa-mi pun diplomele in cui, sa ma uit la ele, ca nu voi avea de lucru.
Adelina
Gandacel spune:
Buna!
Am reusit sa citesc destul de multicel din urma, insa nu am cum sa raspund punctual, am sa ma straduiesc sa acopar doar cateva subiecte.
Cel mai important, am intrat aici de Sf. Gheorghe si am uitat sa urez tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor La multi ani cu sanatate si fericire! Scuze...
Apoi, in ordinea importantei, inscrierea la gradinita: noi deja am depus cererea pt reinscriere la Bogdan, am inteles ca inscrierile urmeaza sa aiba loc. DIn experienta mea, este bine ca mamica sa se prezinte si sa fie cunoscuta ca figura, nume si situatie inca inainte de perioada inscrierilor, iar cand depune dosarul sa-l depuna personal directoarei, ca sa-i aminteasca cine este... nu sa-l lase acolo cui se nimereste. Atentiile nu se primesc inainte de depunerea dosarului, cand tatonezi, insa fac mai mult decat bine la depunerea dosarului... Nu trebuie cine stie ce, oricum nu cred ca saracim de 2-3 ori/an daca dam un cadouas mic. Eu deja am discutat pt Stefania, am profitat de intalnirile pe care le-am avut cu diferitele ocazii alaturi de Bogdan, asa ca sper ca e totul aranjat ca sa mi-o primeasca in toamna la 2 ani si 5 luni. Scutece nu mai are de 2 luni jumate... de mancat mananca singura de un an si ceva, de imbracat/dezbracat de cateva luni... de vorbit vorbeste fraze lungi, perfect inteligibile, pana in toamna cred ca va avea logoree mai ceva decat Bogdan! N-are nici un motiv sa nu mi-o accepte, in afara de Lege!
Insa i-am explicat si a fost de acord, copiii vor intra la scoala la 6 ani si ceva, nu-mi doresc pt nimic in lume sa intre in clasa intai trecuti de 7 ani, asa ca am nevoie de anii de gradinita exact asa cum ii solicit. Directoarea e o femeie si jumatate, aici la noi, intelegatoare, spirt, plina de energie, initiative, exact cum imi place mie. Si chiar daca nici mie nu imi place sa imping lucrurile de la spate si am primit cateva refuzuri la care nu m-am suparat pana acum, ne intelegem minunat acum. Sunt convinsa ca, daca eram mai insistenta (pisaloaga) ori daca faceam scandal, nu imi era atat de bine acum, probabil nici lui Bogdan ori Stefaniei. Asa, stiind sa zic "nu-i nici o problema" si "multumesc" la momentele cheie, am obtinut ce am vrut si, cred eu, chiar mai mult decat atat, adica ceva simpatie si respect din partea lor, eu cel putin asa percep.
Locurile disponibile... la grupa lui Bogdan au fost acceptati initial (lista publica) 41 de copii!!!!! Apoi in timp s-a tras linie si s-a vazut ca in fapt erau 26 de copii in grupa, multi au fost inscrisi probabil si prin alte parti, altii poate au renuntat din alte motive, cine stie care au fost motivele? Fapt este ca au acceptat atat de multi stiind din capul locului ca nu vor veni atatia. Deci nu va faceti probleme ca nu veti fi acceptate, daca chiar doriti sa va inscrieti copilul.
Programul scurt le face bine si nu prea, sunt mai relaxati la programul normal, cel putin asa a fost Bogdan. Dimineata fac doar "lectii", programul de somn ii apropie mai mult de partea umana a gradinitei, ii invata chestii de igiena, imbracatul/dezbracatul corect, sa respecte somnul celorlalti copii, apoi dupa-amiaza mai repeta cate ceva din ce au facut dimineata, doar ca mai lejer, se joaca foarte mult pana ii iau parintii, e un program "de voie" care ii ajuta pe copii sa se simta bine la gradinita si sa-si faca prieteni. Caminul (nu mai stiu cine zicea de el) nu este acelasi lucru cu programul normal, la camin inseamna sa-ti lasi copilul luni dimineata si sa-l iei vineri seara! Sunt parinti care au nevoie si de asta...
Mie greu imi va fi la toamna cu Stefania, ca ea acum, de Pasti voia mereu la gradinita, ii place tare mult acolo unde este, nu stiu cum o s-o mut dincoace in toamna. Daca as fi plina de bani, as fi chiar inclinata sa-i duc pe amandoi la gradi Stefaniei, pt ca am facut unele comparatii legate de educatia copiilor, familiile din care provin si am comparat serbarile de Pasti, care pur si simplu pareau de pe planete diferite. Copii plini de zambete si voie buna, energie, cantau, dansau, recitau de parca erau actori, nu alta, cu o placere de nedescris, serbarea a durat mai mult de doua ore minunate. La Bogdan cateva poezele spune cu mare stres, cu plansete, doua cantecele aiurite, la mama in brate (de data asta jumate din copii au fost lipiti de mame si plangaciosi!), totul cu stres... Sunt f multi copii in grupa, copii cu apucaturi de golanasi de cartier, greu de strunit, probabil nu totul decurge lin ca atunci cand sunt 12 copii in grupa. Dar efortul financiar e prea mare pt doi. Pentru unul, cine gaseste o gradi particulara buna, e mult mai castigat.
Cam asta despre gradinite.
Despre noi... eu sunt in continuare ok, n-am luat raceala de data asta, copiii insa sunt tot mai tusitori, nu vreau deloc sa le dau antibiotic... deci mai trag asa inca si saptamana urmatoare, daca nu cumva se inrautateste situatia. Voi vedea. N-au facut febra, asa ca am curaj sa-i las sa mai tuseasca si sa muceasca. Sunt curioasa daca ii vor primi la gradi.
Cat despre grija fata de viitor, eu am o grija fata de prezent: comportamentul meu, al sotului si relatia dintre noi doi si fata de copii. Eu consider ca daca totul merge bine intre noi doi, iar fiecare in parte este un exemplu bun (plus anturajul f apropiat) totul va fi ok. In plus, daca stim sa construim o relatie de prietenie si respect cu copiii nostri, iar totul e ok. Aici am eu problemele majore, adica noi suntem departe de a fi perfecti, separat ori impreuna. Aici ne straduim sa imbunatatim situatia, pt ca aici trebuie! E greu cu doi atat de mici si atat de "la fel", la noi e o perioada dificila de formare a personalitatii lor, copiii ne solicita la maxim, fizic si psihic... e atat de usor sa clacam! SI o facem, din pacate. Imi doresc din suflet sa nu mai urlu ca si ei, ca se simt incurajati si indreptatiti s-o faca in continuare... sa nu-i mai bat, ca fac la fel si ei... sa nu-i mai amenint, as vrea sa invat sa-i incurajez, sa-i recompensez, sa le promit mici cadouri in loc de amenintari, dar cumva totul se destrama in cruda realitate. Parca traiesc intr-un film prost. Asta e principala mea preocupare: sa fim parinti mai buni, ca sa avem copii buni. Ei ne idolatrizeaza, chiar daca ii scoatem din sarite, daca reusim sa ni-i facem prieteni, vor vrea sa fie ca noi. Daca ii indepartam, vor vrea sa ne sfideze si sa faca pe dos. Deci, cheia e la noi!!!!!
Va sarut pe toate si multa sanatate pana ne mai auzim!
Gandacel spune:
Haaa, haaaa, imi cer scuze pt mesajul atat de lung. Cand umbla degetele pe tastatura nu prea imi dau seama cum trece timpul! Ele (degetele) scriu cam tot cat de repede gandesc eu.
madau spune:
Simtirati cutremurul?

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
gabitaco spune:
OOOHOOOO...cutremur in toata regula la etajul 9....
....
Oare vor fi replici in seara asta?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...