Dansez pentru tine, sezonul 7. *2*
Raspunsuri - Pagina 4
Alinutzaa spune:
Buna seara
Hop si eu
Mie mi-a placut asa si asa dansul MOnicai si al lui Darius.
Despre Oana si Piticu' nu stiu ce sa zic ca l-am vazut doar cu un ochi. Mai faceam si altceva in acelasi timp si neuronu' n-a facut fata.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
catutza spune:
Nina , si eu am facut pasca, a iesit foarte buna dar nu am apucat sa fac poze inainte sa o tai
mie mi-a placut rock'roll- ul lui Oana cu Piticu dar notele vad ca nu au fost prea mari
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
mihutza11 spune:
buna seara! si eu pe aici.. normal!
nici eu nu am prea vazut rock'n'roll-ul Piticului..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
catutza spune:
MadameBovary , bine ai venit in normal ca te primim
Alina , bine ai revenit cum a iesit pasca?
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Madame Bovary bine ai venit
Cata pasca a iesit un deliciu. Super super super buna. Ne-a placut tare tare. Acum incerc sa descarc niste poze din aparat si imediat ce reusesc vin sa ma si laud
Un pici pe nume Tudor
Anina_n spune:
Madame si Mihaela, bine ati venit !
Intr-adevar, cam intepenita, Monica. Iar Oana si Piticu' mi s-au parut prea lenti pt. un rock'n roll si s-au incurcat, dupa cum au spus si cei din juriu.
Alina, asteptam pozele !
Pasca mea a iesit cam moale chiar la fundul tavii, unde nu ma asteptam. Probabil unde branza de vaci a fost prea moale. Puteam sa o tin mai mult de 70 de min. la cuptor. Data viitoare asa voi face. Dar la gust a fost delicioasa ! Sigur am sa mai repet reteta.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
catutza spune:
Nina , spre rusinea mea eu am trisat putin si am pus 3 linguri rase de gris ca mi sa parut prea moale compozitia. Nu am mai avut inca un plic de budinca in casa.
Am vazut pozele voastre si mi-au placut foarte mult , ai o fetitza foarte dragalasa si talentata rau! foarte frumoase ouale pictate de ea!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
frumos duelul coregrafilor
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Nu vrea laptopul sa imi citeasca cardul aparatului. Cand reusesc, vin si ma laud.
A fost duelul. Mda. Nimic deosebit. Kitty se pare ca nu a lucrat deloc la partea cu picioarele. La hip hop sau ce-o fi fost ala, a fost total dizgratioasa. Picioare indoite...cracanata....vraiste.
Un pici pe nume Tudor
mihutza11 spune:
super super coreografii!!
m-am indragostit de Bursuc .. sssttt.. nu ma parati la sot!
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mihutza11 spune:
Nina arata f bine pasca! am vazut si eu gospodina mica!
duelul concurentilor nu mi-a placut deloc deloc.. Kitty da tot cracanata, dar nici Alin cu Roxana nu au stralucit!
Pozici
Povestea americancei