Dansez pentru tine, sezonul 7. *2*
Raspunsuri - Pagina 3
catutza spune:
Nina , ma bucur ca-ti place reteta, eu maine dimineata ma apuc sa o fac , dara daca o faci tu inainte sa-mi spui cum a iesit
Alina , maaa tu ma faci sa ma apuc de copt cozonaci maine g;umesc normal dar sigur saptamana viitoare incerc reteta ca am salvat-o , merci
cine pica la duel? eu nu am tinut socoteala
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Cata, lasa ca nici cu pasca ta fara aluat nu mi-e rusine. Am salvat reteta si o fac cu prima ocazie. Ar fi mers de minune sa o fac acum, pentru ca am avut branza de tara, de la bunicuta mea, si s-ar fi pretat super bine la reteta asta.
Nici eu n-am tinut socoteala. N-am nici o idee cine ar putea sa intre la duel.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
catutza spune:
la duel intra Cristina cu si Alin cu Roxana.
fetelor va urez sarbatori fericite pline de lumina si bucurii iar iepurasul sa va aduca tot ce va doriti
Bucatareala
Anina_n spune:
N-am tinut nici eu socoteala.
Vad ca au intrat la duel, Kitty cu al ei partener si din nou Alin cu Roxana.
Monica si partenerul ei a fost pe primul loc, de data asta, datorita tangoul-ui foarte reusit, dupa cum a zis Mihai.
Voi face poza cu pasca si ti-o voi arata, Cata !
Pe saptamana viitoare, fetelor !
Paste luminat, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Alinutzaa spune:
Cristina &Dan si Alin&Roxana la duel.
Au zis cumva ce stiluri vor fi saptamana viitoare? Ca eu parca n-am auzit.
Duminica seara dansam din nou. Editie speciala. Cred ca va fi frumos.
Ma duc sa imi curat bucataria ca parca a trecut Dunarea pe acolo.
Paste fericit tuturor. Sa aveti parte de sanatate multa si de multa lumina in suflete. Si nu in ultimul rand de un iepuras darnic.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
mihutza11 spune:
va urez si eu un fericit!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
catutza spune:
Nina , ai facut pasca? eu am facut si a iesit super buna doar ca nu am mai avut hartie de copt si sa ars putin de tot pe fundul tavi
Bucatareala
catutza spune:
hello!
pregatite de dans fetelor ?
ce stiluri dansam in seara asta ca nu stiu
Bucatareala
Anina_n spune:
Buna seara, dansatoarelor !
Aici sunt si eu, gata de o seara incendiara. Avem, salsa, rock'roll si electric dance.
Cata, am facut pasca. Revin cu poza, imediat, numai sa ma ocup de dulcineea mea.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
MadameBovary spune:
sunt si eu pe felie, poate ma primiti printre voi ... din lipsa de activitate ma abonez si eu la ultimele editii...
cam intepenita mi s-a parut Monica la primul dans, nu prea a curs cum trebuie...