Dansez pentru tine, sezonul 7. *2*
Raspunsuri - Pagina 5
MadameBovary spune:
Pe mine ma enerveaza Beatrice! Sunt singura?? Dupa ce ca arata de zici ca deja e imbalsamata (DE CE sa te machiezi asa ca sa pari cu 15 ani mai batrana), nici nu scoate vreun cuvant... e mai intepenita ca Monica la primul dans
multumesc pentru primire , da' nu mai vorbiti de mancaruri d-astea de Paste ca iar dau iama in frigider si nu-i de bine pentru cura mea
Alinutzaa spune:
Cred ca in seara asta Beatrice Rancea da nota secreta, de asta nu scoate nici un sunet. Nu arata nota si nu face nici un comentariu.
Eu o iert pentru felul in care se machiaza, pentru ca e o tipa super competenta in domeniu si care chiar stie ce zice. Pe cand Emilia Popescu....mai am putin si fac o petitie sa o scoata din juriul de la Dansez pentru tine
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
MadameBovary spune:
Eu n-am nimic cu ea ca si artist, am vazut spectacole de-ale ei si mi-au placut. Nu ii contest talentul... doar machiajul !! Si ca poate sa spuna si ea o vorba
mihutza11 spune:
da Beatrice e cu nota secreta..
imi aduc aminte prima data cand a venit in juriu si am vazut-o mi-a dat impresia de Morticia Adams (parca asa o chema).. dar acum sunt ok.. pe mine ma enerveaza mai mult Cornel Patrichi..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Alinutzaa spune:
Nina, tare dulce Cristina ta. Sa iti traiasca!
Ma uit cu jind la pasca ta si rod de zor la un mar. Zici ca-s iepure. Ca si io-s la cura.
Un pici pe nume Tudor
MadameBovary spune:
A iesit ok rock'n'roll-ul lor. Nu stiu daca a fost chiar de 9.5, dar mi s-a parut bunicel . Si mi-au placut chiloteii Monicai
catutza spune:
note cam mari pentru Monica si partenerul ei.
ma ia somnul cu reclamele astea multe
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Anina_n spune:
Multumesc, fetelor ! Scuze, Madame si Alina, dar trebuia sa-i arat lui Cata, produsul finit, ca ea mi-a dat ideea.
Eu am pus 2 plicuri de budinca, dar numai la gust s-au simtit. Oricum, e delicioasa si foarte usor de preparat.
Rock'n roll-ul Monicai, mi-a placut si mie !
Duelul a fost slabutz, dar Kitty cu al ei partener au fost mai buni, intr-adevar.
Madame, cine da nota secreta nu are voie sa scoata nici un cuvant.
Sa vedem ce o mai fi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Anina_n spune:
Tare imi mai plac coregrafiile lui Edi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Alinutzaa spune:
Foarte interesant dansul Piticu si Oana. S-au desincronizat ei la un moment dat dar...
Un pici pe nume Tudor