Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Hristos a inviat!

Betty la multi ani cu intarziere!Sarcina usoara in continuare!

Noi am petrecut sarbatorile cu parintii, socrii rudele si cu soara mea si nepotii di Frata. Antonia s-a jucat foarte frumos cu "Maie" si "Mar"(c) si acum sunt la plimbare in parc, eu la servici.

Am admirat foarte multe poze cu papanasi si dulceturi deliciosi, carlionatul Tudor de Yaia, Mirunica frumusica cu palarie de Prisi, gingasul Gheo de Sabina si chipesul David de Adreea.

Yaia, si la noi s-a mai declat masa de seara, inainte manca la 19, acum pe la 19.30-20 serveste masa caci stam mai mult pe afara.

Andreea, nu te ingrijora cu masa lui David,incercati eventual sa luati masa toti 3, si puneti farfurii doar pt parinti, sigur o sa vrea si el sa guste. Important e sa ai rabdare si sa nu te stresezi.

Bernix, petrecere frumoasa!A fost o prietena acum o saptamana la Istanbul, si mi-a trimis poze, foarte frumos,e ra plin de flori

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeaiosif

Hristos a Inviat!

Fetelor, vreau sa va rog sa imi dati si mie un sfat. David este bine, a crescut, are 90cm si 12,5 kg.
El nu a fost niciodata un mare mancacios, dar se invatase sa manance cam din toate (piure, pui la ciptor, peste cu broccoli)... De la o vreme insa nu mai vrea nimic sa manance decat lapte. Dupa o raceala - perioada cand i-am facut pe plac si i-am dat lapte - acum nu mai vrea, tipa intruna "apti", adica lapte si nu mai vrea sa accepte nici un fel de alta mancare. Ce sa fac???
Mananca si noaptea, un biberon mare... Ai vostri mai beau lapte noaptea?

Multumesc,
Andreea

Aveti mai jos poze noi cu David

http://picasaweb.google.com/andreeai2007/Pastele2009#

Andreea si David (31 aug 2007)

andreea,vezi sa nu aibe rosu in gat daca zici ca a fost racit.eu ma lupt cu Ebonee de 2 saptamani sa manance cate ceva toata ziua,e racita rau (acu si eu) nu vroia nimic in afara de lapte,i-am tot dat siropele ptr gatutz si dupa 2-3 zile si-a mai revenit.
chiar daca nu mai e asa racita ca inainte,tot o doare gatutzul,poate si la voi e aceeasi problema.
frumosul David

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata!
Prisi ,bine ai revenit acasa, in cuibusorul vostru. Servici cat mai usor astazi.
Carpatina, multumim de aprecieri. Si mie imi place foarte mult cum ii sta.Cat despre ajutor,este binevenit. Singurica cere sa fie lasata sa faca una alta,iar eu ii indeplinesc dorinta.Mai spala o ligurita, un castronel, pune tacamurile, servetelele,aduce painea.Eu nu pot decat sa ma bucur ca se formeaza inca de pe acum,sa-mi creasca inimioara si sa-i trec mai usor cu vederea micile nazdravanii.
Bernix, drum bun si vacanta placuta! Nu-ti mai face griji, pitica ramane pe maine bune acasa.
Mariana, dulce foc opera ta. Imi inchipui ca ai muncit nu gluma, trebuie sa ai multa rabdare. Tu cum te mai simti?
Andreeaiosif, sanatate lui David. Andrei inca mai bea laptic nopatea, cam 200-250 ml. Am patit si eu cu Andrei asa, pe cand era mai mititel, dupa o bronsita urata nu mai accepta decat laptic si iaurtel. Cu astea a trait in jur de 2 saptamani, apoi am inceput sa-i dau cate o lingura, doua de ciorba, o grisina inmuitata in mancarica, plus niste vitamine. Incet i-a revenit pofta de mancare, am inceput cu portioare mici, crescand cantitatea la 2 zile,pana am ajuns la portia cu care era obisnuit. Ti-am admirat si frumusetea de baiat, mi-au placut foarte mult ochisorii lui. Sa-ti traiasca si sa treceti cu bine peste perioada asta.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Hristos a inviat!!!!
Numai sanatate si bine va dorim!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Eu cred ca o sa mai lucrez si altadata cand ceilalti stau acasa, ca uite ce de-a pupici primesc. Carpatino, tu?

Io' am alte orientari!

Si cu triunghiul special cum ramane?

Haoleuuuu.. tre' sa ne pupam in triunghiul asta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Plantatia pe receptie! Nu pentru mult timp ca ies la masa. In oras! Sic!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Eu cred ca o sa mai lucrez si altadata cand ceilalti stau acasa, ca uite ce de-a pupici primesc. Carpatino, tu?

Io' am alte orientari!

=====================

Nu musai! Eu ma multumesc si cu cadouri.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
Am admirat foarte multe poze cu papanasi si dulceturi deliciosi, carlionatul Tudor de Yaia,...
Yaia, si la noi s-a mai declat masa de seara, inainte manca la 19, acum pe la 19.30-20 serveste masa caci stam mai mult pe afara.

Multumim!
In löegatura cu masa de seara, pe mine m-a uimit ce brusc s-a intamplat totul si ce greu i-am dat de capat. Adica totul a fost normal pana duminica seara cand brusc nu a vrut sa manance. De ce oare? Ei, bine ca i-am dat de capat!
Sa va fie de bine distractia!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
eu ma lupt cu Ebonee de 2 saptamani sa manance cate ceva toata ziua,e racita rau (acu si eu) nu vroia nimic in afara de lapte,i-am tot dat siropele ptr gatutz si dupa 2-3 zile si-a mai revenit.
chiar daca nu mai e asa racita ca inainte,tot o doare gatutzul,poate si la voi e aceeasi problema.

Sanatate, fetele! Aveti grija de voi 3!

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Io' am alte orientari!

=====================

Nu musai! Eu ma multumesc si cu cadouri.

Poze

Mergi la inceput