Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

si o zi buna

eu ma pregatesc de job , revin mai tarziu

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix
Maine plecam la Istanbul singuri, ca 2 porumbei.

Bernixo, sa te distrezi, ca meriti! Sa aveti vreme buna si chef de distractie (asta din urma cred ca nu va lipseste deloc )!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

'Neata!

Multumim de tratatie, Prisi!

Mai, dar ce liniste pe-aici! Chefuiti, nu gluma!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

'Mneatza.

Bernix - distractie placuta.

Am terminat si eu in sfarsit minunatia de www.flickr.com/photos/21231089@N02/3461276265/" target="_blank"> goblen .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
Am terminat si eu in sfarsit minunatia de www.flickr.com/photos/21231089@N02/3461276265/" target="_blank"> goblen .

30+

Uaaaa...super!
Si 30+...deja?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

Hristos a Inviat!

Fetelor, vreau sa va rog sa imi dati si mie un sfat. David este bine, a crescut, are 90cm si 12,5 kg.
El nu a fost niciodata un mare mancacios, dar se invatase sa manance cam din toate (piure, pui la ciptor, peste cu broccoli)... De la o vreme insa nu mai vrea nimic sa manance decat lapte. Dupa o raceala - perioada cand i-am facut pe plac si i-am dat lapte - acum nu mai vrea, tipa intruna "apti", adica lapte si nu mai vrea sa accepte nici un fel de alta mancare. Ce sa fac???
Mananca si noaptea, un biberon mare... Ai vostri mai beau lapte noaptea?

Multumesc,
Andreea

Aveti mai jos poze noi cu David

http://picasaweb.google.com/andreeai2007/Pastele2009#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Uaaaa...super!
Si 30+...deja?

Danke. deja 30+ !

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreeaiosif

Din pacate DA . Tot asa e si a mea - sclifosita rau la mancare (ciuguleste de ici nitel, de colo nitel), si pe la 4 dimineatza i se face foame si cere lapte (nu merge apa sau ceai, aia-i otrava pura ).

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreeaiosif

Hristos a Inviat!

Fetelor, vreau sa va rog sa imi dati si mie un sfat. David este bine, a crescut, are 90cm si 12,5 kg.
El nu a fost niciodata un mare mancacios, dar se invatase sa manance cam din toate (piure, pui la ciptor, peste cu broccoli)... De la o vreme insa nu mai vrea nimic sa manance decat lapte. Dupa o raceala - perioada cand i-am facut pe plac si i-am dat lapte - acum nu mai vrea, tipa intruna "apti", adica lapte si nu mai vrea sa accepte nici un fel de alta mancare. Ce sa fac???

Multumesc,
Andreea

Aveti mai jos poze noi cu David

http://picasaweb.google.com/andreeai2007/Pastele2009#

Adevarat a-nviat, Andreea!
In primul rand, David e un dulce, un barbatel in toata regula si are o culoare a ochilor...
In ceea ce priveste problema ta, eu pot sa-ti povestesc patania noastra. Duminica trecuta, brusc si fara nimic prevestitor, Tudor a refuzat masa de seara. Si a tinut-o asa pana acum vreo 2 seri, de ma disperase. La pranz manca ok, dar seara nu voia si pace. L-am lasat cu 3-4 lingurite demancare vreo 2-3 seri, dar ma enerva ca nu imi explicam de ce asa, brusc, nu mai vrea cina. Imi aminteam si cum de pe la 1 an brusc nu a mai vrut micul dejun cu fructele, dar atunci nu m-am ingrijorat pt. ca bea biberonul cu lapte dimineata si l-am dus la gradinita sa serveasca acolo micul dejun, poate se 'lua' cu ceilalti copii si manca, ceea ce s-a si intamplat. Dar cina nu era lucru de lasat pentru ca dupa cateva zile de greva solidelor la cina, ajunsese sa planga cand isi termina biberonul de lapte. Am incercat de toate, ii pregateam cate 2-3 feluri diferite de mancare, l-am lasat si singur, ii dadeam la ora lui obisnuita (in jur de 7), il scotea afara la joaca si il incercam mai tarziu...nimic nu a mers. De vreo 2 zile a revenit la normal, cat de cat, cu singura diferenta ca mananca mai tarziu cu o ora, in jur de 8. Probabil faptul ca aici ziua se mareste foarte mult si se intuneca mai tarziu l-a dat peste cap putin.
Ideea e ca am mai discutat noi pe aici, e timpul sa nu mai manance noaptea, deci ar fi bine sa-i scoti biberonul de noapte. Asta presupune inima de fier, nervi de otel si renuntarea la cateva nopti de somn, cum iti poate spune si Carpatina din proprie experienta. Mai mult, noua medicul ne-a recomandat sa incepem sa scoatem biberonul de tot. Imi amintesc eu ca si Capraru spunea ca de la 1 an nu ar mai fi nevoie de biberon, dar ca multi il folosesc pana spre 2 ani. Nu spune nimic de perioada de dupa 2 ani, semn ca ar trebui ca noi sa-i pregatim sa renunte la biberon si sa-i trecem la cana cu cioc si ulterior la cana normala. Eu am decis sa astept sa-i iasa si ultimii 2 canini si apoi sa incep operatiunea 'bibe out'.

Concluzie: incearca sa-i scoti biberonul de noapte. Pt. a manca solide, incearca sa-i oferi chestii diferite, poate s-a plictisit de cele vechi. Incearca sa-l lasi sa manance singur, poate vrea independenta. Incearca sa-l lasi sa decida el cand e ora mesei, poate e ca fii-miu, 'nature dependent'.
Succes!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Uaaaa...super!
Si 30+...deja?

Danke. deja 30+ !

Ceva emotii? Oricum, am eu pt. tine.
Cum e cu dormitul? S-a obisnuit? Mai dormi si tu pe saltea langa patul ei?

Poze

Mergi la inceput