Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

HRISTOS A INVIAT!Noi din seara asta incepem sa sarbatorim ca vine si tati al nostru acasa.Abia asteptam ca ne-am cam saturat de plimbari prin cartier, trotuarele sunt ocupate de masini parcate, pe strada trebuie sa ne strecuram tot printre masini, Elisa nu sta deloc in tricicleta , plangeeee(era de asteptat ca nici in carucior nu i-a placut, de manuta nu vrea sa mearga numai singura tare greu Locuri de joaca avem doua, unul din fiare ruginite si stricate plin de gunoaieeeee si Elisa pune mana pe toate si un loc mai nou de une deja au disparut leaganul iar toboganul e rasturnat, dar nu asta e problema cea mare ci faptul ca si-au facut loc de stat tiganii acolo si odata am vazut cum isi faceau nevoile sper ca pe masura ce se incalzeste sa apara mai multe mamici cu copilasi poate asa deranjam tiganii si pleaca(desi nu cred ca sunt in apropiere tomberoanele de unde traiesc ei).Asa imi trebuie daca nu am si eu carnettrebuie sa stam prin cartier.Elisa s-a facut taaare incapatanata, nu mai sta in scaunul de masa urlaaaa, cum ziceam si in trici la fel, nu mai suporta sa o schimb de pampers, numai in cada in timp ce curge apa asa ca am ajuns sa facem baie ff des tipa daca nu obtine ce vrea, Isabela a fost in vacanta o sapt si deja cica e stresata de sor-sa . De mancat Nici Elisa nu e prea mancacioasa dar cu cine sa semeneSi eu pot spune ca i-am scos mesele de noapte de ceva timp (cred ca mai mult de o luna, habar n-am) dar tot se trezeste cam din ora in ora asa ca de vreo sapt nu-i mai dau sa suga nici dimineata la trezire ci doar dupa ce mancam. Nici asta vad ca inca nu are efect, nu stiu poate s-a invatat plimbata in brate ca nu stiu ce vrea nu plange noaptea se trezeste brusc si coboara din patut(i-am taiat cateva gratii sa poata cobori singurica) si vine si trage de mine, nu se culca daca o pun langa mine, nici in patut cu mangaieri masaj, doar plimbata. Culmea e ca parca m-am obisnuit asa cu trezirile noaptea nu ma mai simt asa zombie decat uneoriMoooaaama cat am scris si mai aveam dar nu ma mai lasa nu ma suporta la laptop chiar daca sta cu sor-sa. Apropo de sor-sa astia la tv cica s-a terminat vacanta la ea cica nu asa ca sta acasa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Elisa mea a descoperit invartitul si desi ameteste si si-a facut cucui lovindu-se de mobila nu se lasa ii place si nu reusesc deloc sa-i distrag atentia cu altceva.Si mi-am adus aminte si de mame, adica bunici mai putin intelegatoare a mea mama daca am nevoie sa ma ajute cu ceva , ma ajuta dar numai in anumite conditii pe care eu nu le pot indeplini, ex. sa ma duc sa stau la ea (ceea ce e f complicat cu un copil de scoala si unul mic, ar trebui sa luam toata casa dupa noi) nu intelege ca suntem destul de ocupate si ca avem un orar destul de complicat, ea vrea sa ne vizitam la anumite ora si pacedaca schimb ora se supara, plus ca mi-a reprosat ca mai des vorbeste cu sor-mea care e in Egipt decat cu mine, (dar sor-mea sta singura toata ziua ca e al ei la munci) cica eu o sun rar, adica tradus nu in fiecare zi, desi ar putea ea sa sune, dar s-a suparat ca i-am zis sa nu sune intre orele 13-16 ca poate doarme Elisa si ar fi asa multe pe soacra nici macar nu ma mai chinui sa o inteleg...Ele chiar au uitat cum e sa ai grija de un copil mai ales de unul mai pretentios asa ca Elisa, dar nici nu vor sa stie, ele vor sa fie bunici care doar rasfata si se joaca cu nepotii asa cum au facut si cu Isabela.Hai ca m-am plans destul incerc sa o culc pe Elisa.O zi buna in continuareMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Citat:

Citat:

Eu cred ca o sa mai lucrez si altadata cand ceilalti stau acasa, ca uite ce de-a pupici primesc. Carpatino, tu?

Io' am alte orientari!

Si cu triunghiul special cum ramane?

Haoleuuuu.. tre' sa ne pupam in triunghiul asta?

Nu musai! Eu ma multumesc si cu cadouri.

Razi degeaba, ca tie-ti batea apropouri!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Hristos a inviat!

Ne-am intors si noi de la tara! A fost minunat chiar daca vremea afost cind insorita cind noroasa!
poze mai tirziu cind venim de la socri.

Am vazut poze cu Miruna. E minunata cu palaria cu fluturasi de la Next!!!
L-am vazut pe David ochiosul si goblenul cu piticei pupindu-se.

Vad ca iepurasul a fost super harnic si toata lumea s-a distrat pe cinste. Imi pare bine ca nu mai sunt nici bolnaviori!!!

Pupici si pe mai tirziu!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
Ceva emotii? Oricum, am eu pt. tine.
Cum e cu dormitul? S-a obisnuit? Mai dormi si tu pe saltea langa patul ei?

Multam de intrebare - facem bine in general. Emotii .. inca nu , chair daca deja am spalat toate hainutzele pt primele 2 luni lui bb2.

Mai stau seara pe saltea pana adorm fata, si dimineata cand se trezeste f devreme si eu nu ma pot tine pe picioare ma trantesc acolo .

Si a mea e tiptoare rau in ultiam vreme. Am descoperit ca ii iese si ultimul dinte de jos si mai avem cei 4 canini dupa aia.
Azi a urlat ca nu vrea pampers - am lasat-o doar in body si pantaloni, in 5 minute a facut pipi si a inceput sa urle ca era rece. La olita insa nu vrea sa stea . Ma cam depaseste situatia, ca nu stiu ce sa-i fac . Am incercat sa vb cu ea si sa-i explic ca ori aia, ori ailalta, dar nu intelege nimic, urla in continuare ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+

Mergi la inceput

Mari, eu sper sa treaca mai repede perioada asta tipatoare si sa ne intelegem mai bine, eu cred ca ei inteleg ce le explicam noi dar asa reactioneaza pur si simplu pana stiu cum sa se comporte, sa vorbeasca bine.La a mea ii place cand face pipi pe jos se joaca in el ii place si uda eu speram ca asa o determin sa faca la olitaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Eu cred ca o sa mai lucrez si altadata cand ceilalti stau acasa, ca uite ce de-a pupici primesc. Carpatino, tu?

Io' am alte orientari!

Si cu triunghiul special cum ramane?

Haoleuuuu.. tre' sa ne pupam in triunghiul asta?

Nu musai! Eu ma multumesc si cu cadouri.

Razi degeaba, ca tie-ti batea apropouri!

Nope! Eu mi-s gata sa pup triunghiul in stanga si-n dreapta, numa' nu ma mai puneti sa trimit cadouri, gogosi si alte alea ca iar o iau pe rumele alea...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
Mai stau seara pe saltea pana adorm fata, si dimineata cand se trezeste f devreme si eu nu ma pot tine pe picioare ma trantesc acolo .

Si a mea e tiptoare rau in ultiam vreme. Am descoperit ca ii iese si ultimul dinte de jos si mai avem cei 4 canini dupa aia.
Azi a urlat ca nu vrea pampers - am lasat-o doar in body si pantaloni, in 5 minute a facut pipi si a inceput sa urle ca era rece. La olita insa nu vrea sa stea . Ma cam depaseste situatia, ca nu stiu ce sa-i fac . Am incercat sa vb cu ea si sa-i explic ca ori aia, ori ailalta, dar nu intelege nimic, urla in continuare ...

Inseamna ca esti super bine, ca eu imi amintesc ca eram asa de mare la 30+, ca nu mai puteam sa ma ridic odata asezata la orizontala. Mai nasol era la control, ca ma intindea pe masa aia si nu era nimeni sa ma ridice. Uneori era pe faza asistenta si ma ajuta ea, alteori eram tare caraghioasa, ca un carabus esuat...

Si cu urlatul, daca nu e scutecul, e altceva. Eu cred ca adevarata problema e chestia asta noua cu independenta, cand vad ca au si ei un cuvant de spus...daca urla. Si cred ca si dintii mai au cate ceva a face cu asta...abia ii astept si eu pe ultimii 2 canini, dupa aia nu mai are scuze musiu!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
eu ma lupt cu Ebonee de 2 saptamani sa manance cate ceva toata ziua,e racita rau (acu si eu) nu vroia nimic in afara de lapte,i-am tot dat siropele ptr gatutz si dupa 2-3 zile si-a mai revenit.
chiar daca nu mai e asa racita ca inainte,tot o doare gatutzul,poate si la voi e aceeasi problema.

Sanatate, fetele! Aveti grija de voi 3!

Poze

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Hristos a inviat !

petrecuram ce petrecuram , kg in plus adunate (asta-i tragedie acum pentru mine) , de data asta fara peripetii ce lasa urme , acu' gata ...
Sebastian a luat oua si le-a aruncat peste el ....mai am doar 2intregi din care unu-i oul bataus.
Mi-a strigat ma , mam , mama , maaamma , mamaaaaaaaaaaaa, apoi ma-mi , mami mamiiiiiii. Nu stiu daca insa vorbea cu mine

acu' la slabit cu mine ca am doar 2 sapt sa intru in rochie - sunt nuntas pe 2 mai.

aoleuuuu , miiiiiii de scuze pentru intarziere
betty sanatate si impliniri!

Gabitz este adorabila Eliza - mowgli !Si ai si un baiat tare talentat !

Papanash , pupam cucuiul lui Ghighi!
Carpatina ,
dupa ce a facut primul lui cucui cand l-am pazit pana s-a trezit , acum am zis ca nu ma mai panichez ca nu mai are ce sa ma ia prin surprindere si cu toate astea ...iarasi panicata!Mai aveam un pic si plangeam eu in locul lui

Prisi , m-a dat gata domnisoara ta !
am zis totusi sa fac si eu oua in casa si le-am pus la fiert da' nu mi-a zis nimeni cat trebuie sa le fierb si le-am fiert si mama lor!

Danielle , ce-mi place numele ales pentru fetita ! Sanatate multa !

Erina , am intalnit-o eu pe greyeras si pe frumoasa cu ochii mari si albastrii Adelina . acum asteptam iar vremea buna sa plecam in cautarea lor !

Valentina , ce s-au distrat minunatii tai in parculet !

Mad alehiam , ai facut pana la urma salata din oua?

Piciulika , multi ani fericiti si de-acum inainte !

Betty , stiu exact despre ce vorbesti , nu te mai gandi ca nu de asta ai nevoie acum ! este un fel de santaj emotional , cunosc foarte bine , sigur mama ta nu este si mama mea? ( sper ca te-am facut macar sa zambesti )

Yaia vorbeste si cu a mea mama anticipat!

Roxana sa-ti fie de bine shopping-ul!

bernix petrecere frumoasa la istanbul !

ramonaiani iti admir rabdarea mai ales ca ai schimbat atatea culori ! este un goblen tare frumos . Nu stiu ce sa zic de tipete ca pe mine tot cu urletul ma educa

andreeaiosif zic si eu inca o posibilitate -cu coprocultura cum e?

pupam si cucuiul Elisei lui myral !

''triunghiul'' sunteti mortale fetele [;D]

Mergi la inceput