Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Fetelor, fug la sedinta de prezentare/deschidere a cresei de la firma, pe care o pitroceam acum aproape 2 ani, cu burta mare si cu contractzii! Si incurajata de voi.

...ce ne-am mai luptat pentru ea!! Si uite-o ca deschide portzile si deja au multzi bebei inregistratzi.

(Eu nu-l iau pe Michael de la Tagesmutter, ca taaare bine ii merge cu ea. Dar ma bucur enorm ca altzi parintzi nu se mai chinuie ca noi astialaltzi sa gaseasca o cresa, o bona... La capitolul asta se sta fff prost aici.)

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Ah, my absolut favourite :
DAVID aici: http://picasaweb.google.com/andreeai2007/Pastele2009#5326479820350243538

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutari si de la noi.
am vazut poze mistoace, nu mai zic ale cui ca sa nu uit ( am scapari mari de memorie, de-o vreme uit de la mana pan-la gura).
m-a dat pe spate si frumosul goblen, opera de arta facuta cu migala de frumoasa Ramonaiani ( a trecut depresia ? eu zic ca ai motive s-o impingi spre altcineva, la noi aici e leapsa pe ouate, o dam de la una la alta ).

ei, eu in scurtul timp liber pe care mi-l acorda frumosul si vorbaretul copchil din dotare, m-am adancit in studiat oferte de gradi. Acum sunt mai bulversata si mai nauca decat eram cand am inceput studiul, drept urmare o sa convoc o sedinta cu consoarta si propun sa dam cu banu, sa vedem unde-l trimitem spre aprofundarea studiilor pe junior.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Hristos a inviat!

Sper ca ati fost cuminti si a trecut iepurasul pe la voi, macar cu multa sanatate.....pe la noi a trecut si a fost tare darnic, mai ales pentru un baietei nazdravan

Am ajuns si noi acasa, nu am apucat sa citesc nimic din urma, pana ma pun la zi cu vestile de la voi,vreau sa va multumesc pentru mesaje abia azi le-am primit, lipsa de semnal.................ma solicita cineva,revin

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Ca sa vedeti ce cuminte am fost, am incarcat si poze noi. Ca poate ne-ati uitat! Inca e in progress operatiunea, dar sper sa le termin in seara asta. Explicatiile raman pe maine.

Noapte buna si linistita!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!
De la socri am venit mult mai devreme acum vin de la coafor. Mi-am descchis iar parul...sper sa imi mai placa si dimineata...

Piciulika, felicitari pentru inaugurare.

Ceamica, ai vazut ce frumoase sunt amindoua? Si noi abia asteptam sa ne vedem cu ele!!!

Pun link la pozele de la tara.

O veti vedea pe iubitica mea oferindu-mi o floricea, jucinduse cu Matei sau la plimbare in padure. S-a simtit excelent mai putin ca au enervat-o tare toate furnicile, mustele si alte ginganii. Cum vedea una se punea pe zis nu-nu-nu si se tragea inapoi cu teama...

L-am aniversat si pe Matei iar seara au avut copiii program de desene animate la proiector.

In rest am mincat o gramada, am stat la povesti si ne-am bucurat de aerul curat!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, asteptam link la poze.

Cecilia bine ai revenit!

Ma mai invirt pe aici dar va spun de pe acum noapte buna!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Am vazut micuta exploratoare si pe verisorul ei, astept sa vad noua culoare a Erinei!

Gata pozele si la noi, le gasiti la semnatura. Sunt de toate de peste tot, destul de multe.

Cele mai multe de pe afara din curte. Nu va luati dupa aparente, nu sunt serios ci ma deranjeaza soarele. Uite aici ca stiu sa si rad , chiar si cand cad .

Cam asta ar fi. Andrei e in vesnica miscare, alearga peste tot, singur, dupa Alex sau dupa alti copii.

Mai sunt poze din Herastrau de ieri, si cateva de pe acasa (inclusiv cele cu ochelarii de soare). O mai vedeti pe Alex la serbarea de 8 Martie. Aaa, si rana de la mana nu e de la bicicleta cea noua, ci s-a taiat pur si simplu in gard. Mare poveste si cu asta, insa dupa experienta din Turcia de anul trecut m-am imunizat eu si nu m-am panicat prea tare.

Pupici.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Carpatina, nici mie nu imi dai pupici?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Yaia, nu merit o gogoasa?

Rox , mamica