Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Aaa, sa nu uitam! Miru, te astept la distractie!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Roxana, am vazut pozele. Ai updatat toate albumele. CE frumos si vesel e Andrei!!! De mama care face baloane sau Alex biciclista, cataratoarea, frumoasa pe role si mincatoarea de pufuleti din mers ce sa mai zic...

Cu parul nu stiu daca mai pun poze pina la urmatoarea vopsire...glumesc...o sa pun dupa Viena dar oricum astept nerabdatoare sa ii mai fac ceva....

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Hristos a inviat!

Am intrat sa va multumesc sa nu m-ati uitat cu ziua de nastere si v-ati gandit la mine. Nu precizez pe nimeni, de frica s anu uit pe cineva.

Noi am petrecut cel de-al 2-lea Paste in familie la ai mei parinti. A fost ok, dar cum sunt suparata pe mama parca nu m-am simtit tocmai in largul meu, mai ales ca eram toti 3 raciti. V-am tot promis ca o sa updatez poze, dar din pacate inca nu am avut timp....o sa incerc sa le pun cat de curand.
Am vazut in schimb o groaza de poze cu papanasi si dulcetele, unul mai dulcic decat altul.

Cu sarcina ma simt bine, doar ca am niste greturi din cand in cand nasoale rau, cu greutatea pana acum pot sa ma laud ca nu am luat 1 gram, fata de 5.5 kg in sarcina precedenta pana la aceeasi varsta. In schimb am o burta de luna a 4 spre a 5-a

Ramonaiani dragutza ce repede zboara timpul...nici nu imi vine sa cred ca mai ai putin si iti aduci mandra acasa. Sa ai o sarcina fara probleme in continuare, o nastere usoara si o fetitza sanatoasa

Ceamica chiar ca m-ai facut sa zambesc

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Inseamna ca esti super bine, ca eu imi amintesc ca eram asa de mare la 30+, ca nu mai puteam sa ma ridic odata asezata la orizontala. Mai nasol era la control, ca ma intindea pe masa aia si nu era nimeni sa ma ridice. Uneori era pe faza asistenta si ma ajuta ea, alteori eram tare caraghioasa, ca un carabus esuat...

Si cu urlatul, daca nu e scutecul, e altceva. Eu cred ca adevarata problema e chestia asta noua cu independenta, cand vad ca au si ei un cuvant de spus...daca urla. Si cred ca si dintii mai au cate ceva a face cu asta...abia ii astept si eu pe ultimii 2 canini, dupa aia nu mai are scuze musiu!

Mai, luai pana acum vreo 10 kile. Problema e ca nu mai incap in pantalonii aia vechi (pupicei prietenei care ma ajuta la ananghie ). Burta e mai mare - pana si Eliza se trezeste din cand in cand, uitandu-se la mine, sa puna si ea mana pe burtica ei, semn ca e acolo ceva iesit din comun .

Cu urlatul .. noi mai avem 4 canini. Nici nu stiu ce sa fac, mai ales ca mai sunt mai putin de 2 luni pana vine bb, si mai toate amicele - mamici de bb2 mi-au zis ca la Momentul X, copilul 1 se comporta total ciudat si regreseaza in toate cele. Asa ca ... de ce sa ma chinui acum degeaba?
Oricum, vin ai mei cand oi naste - stau vreo luna pe-aici, eu la ei am baza ca o sa faca copilul sa vorbeasca cu cuvinte, ca o sa faca la olitza, ca ... sunt optimisa nevoie mare, nu-i asa? (Dovada c-a trecut depresia ).
Pupicei tuturor si multam pt sustinere.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Ramonaiani dragutza ce repede zboara timpul...nici nu imi vine sa cred ca mai ai putin si iti aduci mandra acasa. Sa ai o sarcina fara probleme in continuare, o nastere usoara si o fetitza sanatoasa

Sarutmana de urari, da' eu sper sa n-aduc acasa o fetita sanatoasa, ci un BAIETEL sanatos (nu de alta, da' sa nu-l dezamagim pe domnu' sotz, care asa se bucura ca i se duce numele mai departe ).

Sanatate multa si tie, sarcina usoara si sa aveti grija de voi .

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Sarutmana de urari, da' eu sper sa n-aduc acasa o fetita sanatoasa, ci un BAIETEL sanatos (nu de alta, da' sa nu-l dezamagim pe domnu' sotz, care asa se bucura ca i se duce numele mai departe ).

Sanatate multa si tie, sarcina usoara si sa aveti grija de voi .

30+

scuze....eu eram sigura ca ai spus undeva ca este fetitza....atunci BAIETEL si sorry de incurcatura

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

la toata lumea!
O zi usoara la job sau spor mult in orice ati face!!!

Valentina, am reusit sa vad pozele cu fetita harnica tunsa minunat si cu Andrei ochiosul dulce!!! Cite oua au reusit sa sparga cu ciocnitul???

Cam atit pentru acum, o zi frumoasa va doresc!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata

dau la toata lumea

Erina ce frumoase sunt pozele, de la tara in inima muntilor , Daria e o frumoasa , iar Matei un dulce

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Aaa, sa nu uitam! Miru, te astept la distractie!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

multumim , tare haios e Andrei cu ochelari , iar poza asta e super tare , ai niste copii superbi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Carpatina, nici mie nu imi dai pupici?

Cum sa nu-ti dau mai Andrei? Tocmai tie? Basca ca esti si in categoria mea privilegiata - dulceturi si papanasi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput