Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Iar v-am "speriat" pe toate?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Carpatina nu ne-ai speriat doamna, eu de dimineata calculez kilometri pentru un contract si vad numai cifre,
mai intru pe DC cate putin sa-mi clatesc ochii
dar de maine pana luni sunt libera , asa ca bag la greu sa termin sa nu sune maine telefonul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Erina, am vazut-o pe frumoasa Daria cu Matei la tara, cred ca s-a simtit ff bine.

Roxana, super copilasii tai, iar Andrei s-a facut un baiat super frumos si expresiv.

O sa pun si eu poze mai tarziu, putine, facute cu telefonul, am uitat aparatul acasa....si o sa va povestesc de peripetiile lui Cristi la
tara....s-a distrat super....dar asta cand o sa adoarma....acest mesaj e inceput la 9.....si mai am un capitol de citit

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut-o si pe Mirunica de mami Prisi si pe frumuseii Valentinei, ii sta fff bine tunsa asa printesei tale, o adevarat domnisoara...abia astept sa ne vedem....nu prea ai raspuns la tel in ziua de Paste.

mai am multe poze de vazut.....nu va suparati daca nu am apucat sa vizualizez tot

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello
am vazut pozele frumoase, Andrei si Alex de Roxana, copii mari si frumosi, din categoria "motiv pentru 2".
Daria cea pretioasa, care s-a distrat si ozonat la munte cu prietenii.
si eu am remarcat frumoasa tunsoare a printesei de Valentina, dar nu mai stiu daca am spus-o. Parca Sofia a fost tunsa asa la un moment dat. Dar Valentina, ai o adevarata domnisoara acasa, pozeaza ca pt revista si chiar ca arata super.

ca sa nu-l uitati pe Andreiul meu, pun si eu 3 www.flickr.com/photos/23756759@N04/3464559343/in/photostream/" target="_blank"> poze recente ( de aseara). Nu-i asa ca am baiat mare ? Il intreb 'cine-i cel mai frumos baiat din lume'si el zice "Adiiii" ( asa zice ca-l cheama, peste tot se recomanda Adi )

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, nu merit o gogoasa?

Cum nu? Ca esti simpatic nevoie mare! Dar iti dau cand vii in vizita la mine, sa fie calda!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

hello
am vazut pozele frumoase, Andrei si Alex de Roxana, copii mari si frumosi, din categoria "motiv pentru 2".
Daria cea pretioasa, care s-a distrat si ozonat la munte cu prietenii.
si eu am remarcat frumoasa tunsoare a printesei de Valentina, dar nu mai stiu daca am spus-o. Parca Sofia a fost tunsa asa la un moment dat. Dar Valentina, ai o adevarata domnisoara acasa, pozeaza ca pt revista si chiar ca arata super.

ca sa nu-l uitati pe Andreiul meu, pun si eu 3 www.flickr.com/photos/23756759@N04/3464559343/in/photostream/" target="_blank"> poze recente ( de aseara). Nu-i asa ca am baiat mare ? Il intreb 'cine-i cel mai frumos baiat din lume'si el zice "Adiiii" ( asa zice ca-l cheama, peste tot se recomanda Adi )

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

frumos baiatu' tare, dar www.flickr.com/photos/23756759@N04/3464559579/in/photostream/" target="_blank">opera de arta de pe perete m-a lasat fara cuvinte

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Repede sa scriu ca am un meeting de la 1: vazut copii frumosi in poze, Alex si Andrei, Daria si Matei, Ghighi si Rata.
tuturor frumosilor!

Pe maine, ca nu pot foruma in timpul meetingului si e pana la 4!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Repede sa scriu ca am un meeting de la 1:

Pe maine, ca nu pot foruma in timpul meetingului si e pana la 4!

Daca faceai constructiile scapai de meetinguri asa lungi

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumim de aprecieri, va pupam tare pe toate.

Se pare ca m-am facut si cu o invitatie la Yaia, ca doar nu las minorul sa se duca singur.

Papanash, cucuiatul scump!

Ma duc la munca.

Aaa, sa nu uit. Carpatina, asadar pe papanash il pupi ca e la categorie privilegiata, dar pe mine gogoasa umflata ma ignori?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput