Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)
Raspunsuri - Pagina 13
prisi spune:
Carpatina
nu ne-ai speriat doamna, eu de dimineata calculez kilometri pentru un contract si vad numai cifre,
mai intru pe DC cate putin sa-mi clatesc ochii ![]()
dar de maine pana luni sunt libera , asa ca bag la greu sa termin sa nu sune maine telefonul
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
Erina
, am vazut-o pe frumoasa Daria cu Matei la tara, cred ca s-a simtit ff bine.
Roxana, super copilasii tai, iar Andrei s-a facut un baiat super frumos si expresiv.
O sa pun si eu poze mai tarziu, putine, facute cu telefonul, am uitat aparatul acasa....si o sa va povestesc de peripetiile lui Cristi la
tara....s-a distrat super....dar asta cand o sa adoarma....acest mesaj e inceput la 9.....si mai am un capitol de citit![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Am vazut-o si pe Mirunica de mami Prisi si pe frumuseii Valentinei, ii sta fff bine tunsa asa printesei tale, o adevarat domnisoara...abia astept sa ne vedem....nu prea ai raspuns la tel in ziua de Paste
.
mai am multe poze de vazut.....nu va suparati daca nu am apucat sa vizualizez tot
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
hello
am vazut pozele frumoase, Andrei si Alex de Roxana, copii mari si frumosi, din categoria "motiv pentru 2".
Daria cea pretioasa, care s-a distrat si ozonat la munte cu prietenii.
si eu am remarcat frumoasa tunsoare a printesei de Valentina, dar nu mai stiu daca am spus-o. Parca Sofia a fost tunsa asa la un moment dat. Dar Valentina, ai o adevarata domnisoara acasa, pozeaza ca pt revista si chiar ca arata super.
ca sa nu-l uitati pe Andreiul meu, pun si eu 3 www.flickr.com/photos/23756759@N04/3464559343/in/photostream/" target="_blank"> poze recente ( de aseara). Nu-i asa ca am baiat mare ? Il intreb 'cine-i cel mai frumos baiat din lume'si el zice "Adiiii" ( asa zice ca-l cheama, peste tot se recomanda Adi
)
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, nu merit o gogoasa? |
Cum nu? Ca esti simpatic nevoie mare! Dar iti dau cand vii in vizita la mine, sa fie calda!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
prisi spune:
| citat din mesajul lui papanash hello am vazut pozele frumoase, Andrei si Alex de Roxana, copii mari si frumosi, din categoria "motiv pentru 2". Daria cea pretioasa, care s-a distrat si ozonat la munte cu prietenii. si eu am remarcat frumoasa tunsoare a printesei de Valentina, dar nu mai stiu daca am spus-o. Parca Sofia a fost tunsa asa la un moment dat. Dar Valentina, ai o adevarata domnisoara acasa, pozeaza ca pt revista si chiar ca arata super. ca sa nu-l uitati pe Andreiul meu, pun si eu 3 www.flickr.com/photos/23756759@N04/3464559343/in/photostream/" target="_blank"> poze recente ( de aseara). Nu-i asa ca am baiat mare ? Il intreb 'cine-i cel mai frumos baiat din lume'si el zice "Adiiii" ( asa zice ca-l cheama, peste tot se recomanda Adi ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
frumos baiatu' tare, dar www.flickr.com/photos/23756759@N04/3464559579/in/photostream/" target="_blank">opera de arta de pe perete m-a lasat fara cuvinte
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
Repede sa scriu ca am un meeting de la 1: vazut copii frumosi in poze, Alex si Andrei, Daria si Matei, Ghighi si Rata.
tuturor frumosilor!
Pe maine, ca nu pot foruma in timpul meetingului si e pana la 4!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Repede sa scriu ca am un meeting de la 1: Pe maine, ca nu pot foruma in timpul meetingului si e pana la 4! ![]() |
Daca faceai constructiile scapai de meetinguri asa lungi
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Multumim de aprecieri, va pupam tare pe toate.
Se pare ca m-am facut si cu o invitatie la Yaia, ca doar nu las minorul sa se duca singur. ![]()
Papanash,
cucuiatul scump!
Ma duc la munca.
Aaa, sa nu uit. Carpatina, asadar pe papanash il pupi ca e la categorie privilegiata, dar pe mine gogoasa umflata ma ignori? ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi