Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)
Raspunsuri - Pagina 14
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Se pare ca m-am facut si cu o invitatie la Yaia, ca doar nu las minorul sa se duca singur. |
Poate-l invita la majorat soro..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bebeka spune:
Cristos a inviat!
Ieri la 13 am revenit si noi de la tara de la parintii nasei.A fost f frumos si ne-am simtit super.Dar cel mai bine cred ca s-a simtit Rebeca ;in fiecare dimineata cum se trezea ,trecea la inspectat cocosul,gastele si cacanu(curcanul),saluta pisicile etc.
Pt ca nu aveai unde sa te plimbi cu carutul(doar pe sosea),am luat in schimbul acestuia scaunul de masa.Vreau sa zic ca s-au crucit toti cati au fost cand au vazut-o ca se duce singura la scaun si cere papa si cum manca toate mesele singura si la fel ca se duce la patut si zice nani si se culca singura(inca cu suzi).
In rest a avut o movila de nisip in curte ,pe care bineinteles ca-l cara in camera cu pantofii ,pantalonii de zici ca eram la mare,la plaja.
Si alergatura toata ziua(mai venea cate unul care o mai lua de langa mine ca sa mananc etc.)si cand reveneau ii vedeam cam gafaind...
Eu tot stateam dupa asta mica sa o sterg pe maini(ii mai dadeam cate o bucata de mar) si ea in secunda 2 era plina de nisip astfel incat la un moment dat am lasat-o si eu asa-chiar nu se putea s-o tin curata pt ca s-a tavalit pe jos peste tot..
Miruna,Daria,Andrei,Alexandra,Ghighi-va pupa mama de frumosi(daca am sarit pe careva il(ii)pup si pe acela(aceia)!

carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Aaa, sa nu uit. Carpatina, asadar pe papanash il pupi ca e la categorie privilegiata, dar pe mine gogoasa umflata ma ignori? |
1. Pe Andrei il pup si pentru ca este la categorie privilegiata...
2. De gogosi se ocupa Yaia
3. Dupa cum vezi nu te ignor.. te "taxez" sistematic
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danuta36 spune:
Hello!
Am vazut numai copilasi frumosi:Miruna de Prisi,puii Valentinei,ai Roxanei,Daria-Cosanzeana de Erina,Adi-Ghighi de papanash,ii pupam pe toti 
Erina tu ti-ai schimbat culoarea,eu m-am tuns scurt,bob..aici e www.postimage.org/image.php?v=aV2z0gHJ" target="_blank">dovada ![]()
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Daca faceai constructiile scapai de meetinguri asa lungi |
Bai, eu cred ca astia dein vest adora meetingurile. Cum nu au nimic mai bun de facut, cum trag un meeting.
PS In ciuda studiilor, tot ingineria ma mananca
PPS Hi-hi, credeati ca ati scapat de mine pana maine, dar nuuuu...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Poate-l invita la majorat soro.. |
Capsuni dupa 1 an, miere dupa 2 ani, televizor dupa 3 ani...gogosi dupa 18?!? (emoticon ce se ia cu mainile de cap)
Poze
cecilia L spune:
Asa cum am promis am pus cateva poze, cu Cristi distrandu-se la tara
incerc si 2 filulete, ca sa va amuzati si voi putin.....
primul filmulet
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8974001
urmatorul![]()
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8973973![]()
![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bebeka se duce la patut si zice nani si se culca singura |
Ca uitasem sa ma laud si mi-am amintit citind mesajul de mai sus: de vreo saptamana, Tudor adoarme singur si seara si la pranz. Cred ca a invatat de la gradinita. Dupa alintul de 1 minut pe pieptul meu, il simt linistit si il pun la el in patut, il invelesc si stau cu el inca 2-3 mainute pana adoarme. Uneori mai tresare si ii zic 'mami e aici, culca-te' si el pune capul jos si adoarme. Nu credeam ca o sa ajungem si la faza asta, dar uita-ne: am baiat mare. Si unde mai pui ca a spart si caninul nr. 3, dar nu e ala pe care-l suspectam eu. Mai avem unul si gata cu durerile de dinti...sper!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danuta36 aici e www.postimage.org/image.php?v=aV2z0gHJ" target="_blank">dovada |
Doua elegante!

Poze
Yaia spune:
Cecilico, desi neclare pozele, tot ne-am dat seama ca l-ai tuns pe Cristi! Bine ca s-a distrat la tara, ca parca il duci si-l lasi acolo o perioada, nu?
Poze