Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)
Raspunsuri - Pagina 15
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Cecilico, desi neclare pozele, tot ne-am dat seama ca l-ai tuns pe Cristi! Bine ca s-a distrat la tara, ca parca il duci si-l lasi acolo o perioada, nu? ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
da, sunt neclare, sunt facute cu telefonul.....il duc la tara din mai
....s-a obisnuit cu tataia si mamaia si bitu, dar am tare mari emotii, sper sa accepte fara mari greutati despartirea de mine, sunt constienta ca o sa planga,
sper sa nu fie mai rau.Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Marunzika spune:
Adevarat a inviat!
La multi ani cu intarziere sarbatoritilor din ultimele saptamani!
Noi am ramas fara net si telef de cca 2sapt, ieri trebuia sa vina sa repare defectul, insa nu s-au tinut de cuvant. Internetul se deschide pt cateva min, apoi iar cade.....
Am pus un filmulet cu Puppi, sa va aratam ca e si vrednicuta, ca nazbatii stiti ca face, acelea sunt fara numar: cocotat pe masa, luat scaunul si cocotat pe pervazul de la geam, catarat pe toate alea, stricat aparatoarea de la aragaz, desenat pe pereti si pe laminat, imprastiat hainele, spart ouale (nu alea de Paste), impins mobila prin casa, spart cani+farfurii, muscat, zgariat, palmuit, tras de par, urlat.....nu mai enumerez ca va plictisim, dar suntem convinsi ca si bbeii vostri fac multe dintre ele.
Incerc sa trimit si sper sa si ajunga mesajul.
Va pupam pe toti de la mic la mare!
Yannisa Milena
24.08.2007
carpatina spune:
Cecilicoooo... pentru vazut filmele imi cere sa fac login... ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
| .. te "taxez" sistematic |
Nici o problema, taxele sunt specialitatea mea, inclusiv evitarea lor.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Yaia, ia spune drept cand ne inviti si perioada de valabilitate a ofertei, ca aici vad ca trebuie sa fim exacti. 
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Eu am clacat de atata treaba, dar am terminat destule de dimineata. Acuma trasez sarcini colegilor mei ca ei mai au de terminat cate ceva si depind de ei.
Si daca tot vorbim de birou, poftim ascultati www.youtube.com/watch?v=u-9vyUtCh4U" target="_blank"> atitudine de munca. ![]()
Rox , mamica
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Am pus un filmulet cu Puppi, sa va aratam ca e si vrednicuta, |
Foooaaarrrtteee vrednica! Bravo ei! Norocul tau, de-acum are cine sa presteze la sapalat WC-ul, nu mai trebuie sa o faci tu!
Si acum telefonul functioneaza?
fetele cochetele=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
Am rezolvat cu filmuletele, sunt pe mailul comun si am mai pus poze in album
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Erina spune:
Am vazut-o pe Puppi harnicuta in baia ei cu pestisori albastri si pe Cristi prieten cu animalele!!! Amindoi foarte dulciii!!!

Eu am intrat pentru ca vreau sa o strig pe Luy.Chiar nici un mesaj cit de micut? Ce mai face Maria? Ne e dor de ea si de mesajele tale care mergeau tuturor la inima.
Orice faceti sper ca sunteti bine. o imbratisare mare si numai bine.
Elena
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
aeperju spune:
Hristos a inviat!
Ce faceti? Toate bune da?
Noi zi de zi am fost la aer curat de dimineata pana seara asa ca ne-am simtit minunat (bineinteles mereu in alta parte deci papica din belsug
).
Andrei cumintel foc asa ca ne-am simtit tare bine.
va pupam!
Emma si Andrei (21.09.2007)