Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

E tare liniste pe aici, chiar asa pe pagina 2????????

Am vazut pozele lui Robert, Mad ai un super baiat, fotogenic nu gluma.

Adi, m-a uimit Lisa cu cate face in parc,o adevarata tarzanica, pe mine m-a surprins Cristi cand a incercat panza de paianjen, dar mi-a fost frica sa-l las....data viitoare o sa-l incurajez si eu

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Seara buna si de la Deva!!!

Mey fetele, boierie curata aici!!! Dorm de amiaza, mancare nu fac, cu Sara se plimba mult bunicii si Lara si Alessia se intrec care sa se joaca cu ea! Sara e tare fericita, le pupasi le imbratiseaza continuu! Chiuie si le striga mereu, invata lucruri noi si incearca sa spuna tot mai multe cuvinte! Categoric, progresele cele mai mari se vad asa, in joaca cu alti copii! In plus adora sa stea afara, se joaca mereu la nisip, cu cainele, se plimba in iarba desculta, se da cu trotineta, tricileta, in plus camera fetelor e ticsita cu jocuri si jucarii! Un adevarat paradis pt ea! Realizez ce mult a crescut, injtelege absolut orice, e foarte independenta, stie sa se imbrace si sa se incalte singura, in afara bluzelor, nu mai plnge dupa mine...gata, nu mai are mama bebe!!! Prima oara cand si-a incaltat singura sandalutelea durat ceva, dar a venit asa fericita sa imi arate, ca am papat-o toata! E foarte fericita cand o laudam, nu-si mai incape in piele si avem toate motivele sa o facem! Cra-cra-cra... Aici e asa frumos, nu e praf deloc, multaverdeata, un vis! Daca ar fi si tati ar fi perfect! Dar merita sa mai stam ca prea ii prieste Sarei! S-a si bronzat deja!
Ne-am distrat de sarbatori cum ciocnea ea ouale, le arunca pe jos si juca fotbal cu ele!
Hai ca m-am intins cat o zi de post! In orice caz, am hotarat sa vin mai des acasa, cel putin acum ca s-a facut frumos afara, ca dupa ce voi incepe serviciul nu voi mai avea ocazia!

Altfel, am vazut poze minunate si copii deliciosi! Mi-era tare dor de voi!!!

Danuta, sa stii ca si eu m-am tuns si tot scurt!Sunt incantata,o sa pun poze cand pot!Tie iti sta minunat!

Piciulika, la cat mai multi si fericiti ani, draga mea!

Ana, voi sunteti bine???

Va pup cu tot dragul! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata,

Iaca am reusit si eu sa-mi fac timp sa citesc si sa scriu.
Ca tot plangeau si-si trimiteau pupici Yaia si CArpatina io n-am avut liber delocCa astia nu au Paste in religie(decat o chestie asemanatoare in august) pe mine cine ma pupa?

Noi,adica eu cu Erika ne-am pricopsit cu o raceala...eu cel putin ama vut o noapte minunata...cu trezit din ora in ora,bine macar ca Erika si-a facut somnul.

Am vazut pozici peste pozici.Nici eu nu nominalizez ca sigur uit pe cineva.

Betty felicitari pentru nu kg in plus.Eu azi fac 20 sapt si-am luat pana acum 5 kg...cu Erika in aceeasi perioada luasem doar 2Dar zic eu ca tot e bine.
Ramonaiani wow mai aveti o aruncatura de batz.

Adi gene lungi ce cucui ti-ai tras...cred ca de la Erika ai invatat sau invers.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

'Neata!

pentru toata lumea!
Ce vremuri cand faceam un capitol pe zi! Acum abia va dibuiesc pe la pagina 2. Am si uitat cum se face capitol nou! Imi permit luxul sa citesc tot, sa va salut mai intai, apoi sa merg inapoi sa mai si raspund.
Hai, fetelor, lasati chefuiala si veniti la povesti! Nu ma faceti sa strig catalogul! (nu de alta, dar ce ma fac daca nu o sa raspunda nimeni)

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla
Ramonaiani wow mai aveti o aruncatura de batz.

Asa este, mai e nitelus. Azi ma intalnesc cu o mamica si puiul ei - de fapt colega mea de salon din spital cand am nascut. Baiatul ei e cu o zi mai mare decat Eliza. Am revazut pozele de cand s-a nascut Eliza .. vai, ce mica era ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Am pus un filmulet cu Puppi, sa va aratam ca e si vrednicuta, ca nazbatii stiti ca face, acelea sunt fara numar: cocotat pe masa, luat scaunul si cocotat pe pervazul de la geam, catarat pe toate alea, stricat aparatoarea de la aragaz, desenat pe pereti si pe laminat, imprastiat hainele, spart ouale (nu alea de Paste), impins mobila prin casa, spart cani+farfurii, muscat, zgariat, palmuit, tras de par, urlat.....nu mai enumerez ca va plictisim, dar suntem convinsi ca si bbeii vostri fac multe dintre ele.

Puppiiiii, te asteapt si la mine in baie!
Duamna Maruntescu, imi datorati o adresa!

fetele! Stiti voi de ce!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, ia spune drept cand ne inviti si perioada de valabilitate a ofertei, ca aici vad ca trebuie sa fim exacti.

Sunteti bineveniti oricand suntem noi in Finlanda. Noi plecam pe 20 iunie in tara si stam vreo 3 saptamani si apoi avem oaspeti pana la sfarsitul lui iulie, deci cam aglomerat. Dar in rest, oricand sunteti bineveniti. Va asteptam cu drag!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

'Neata!

pentru toata lumea!
Ce vremuri cand faceam un capitol pe zi! Acum abia va dibuiesc pe la pagina 2. Am si uitat cum se face capitol nou!

Pai mai pune ceva pe langa cafeaua aia - un croissant ceva.. ca poate or aparea mai multe capete de dupa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Am rezolvat cu filmuletele, sunt pe mailul comun si am mai pus poze in album

Cecilico, ia trimite mataluta poza asta la concursul ala cu ratusca!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Duamna Maruntescu, imi datorati o adresa!

expeditorul nu-si trecuse adresa pe plicul pe care l-ai primit?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput