Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (295)
Raspunsuri - Pagina 17
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aeperju Ce faceti? Toate bune da? Noi zi de zi am fost la aer curat de dimineata pana seara asa ca ne-am simtit minunat (bineinteles mereu in alta parte deci papica din belsug Andrei cumintel foc asa ca ne-am simtit tare bine. |
Bune, bune, mai rau e ca nu am ce citi intre 'munci'...Sa va fie de bine 'iesirile'!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Bune, bune, mai rau e ca nu am ce citi intre 'munci'...Sa va fie de bine 'iesirile'! |
Nenea sefu lu' Yaiaaaaaaa, va rog sa-i dati Yaiei mai mult de munca.. din cauza ca nu mai are activitate pentru pauzele atat de lungi!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Incerc sa nu raspund provocarii si tentatiei cu croissant-ul,dar la o
ma bag si io!
So,am scos capul de dupa
!![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
carpatina spune:
Lol.. Sara se incalta si se imbraca singura... Bravo ei! 
Ce mandru era Cristi calare pe magar... Bravo curajosule! 
=====================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Seara buna si de la Deva!!! Mey fetele, boierie curata aici!!! Dorm de amiaza, mancare nu fac, cu Sara se plimba mult bunicii si Lara si Alessia se intrec care sa se joaca cu ea! Sara e tare fericita, le pupasi le imbratiseaza continuu! Chiuie si le striga mereu, invata lucruri noi si incearca sa spuna tot mai multe cuvinte! Categoric, progresele cele mai mari se vad asa, in joaca cu alti copii! In plus adora sa stea afara, se joaca mereu la nisip, cu cainele, se plimba in iarba desculta, se da cu trotineta, tricileta, in plus camera fetelor e ticsita cu jocuri si jucarii! Un adevarat paradis pt ea! Realizez ce mult a crescut, injtelege absolut orice, e foarte independenta, stie sa se imbrace si sa se incalte singura, in afara bluzelor, nu mai plnge dupa mine...gata, nu mai are mama bebe!!! Prima oara cand si-a incaltat singura sandalutelea durat ceva, dar a venit asa fericita sa imi arate, ca am papat-o toata! E foarte fericita cand o laudam, nu-si mai incape in piele si avem toate motivele sa o facem! Cra-cra-cra... Aici e asa frumos, nu e praf deloc, multaverdeata, un vis! Daca ar fi si tati ar fi perfect! Dar merita sa mai stam ca prea ii prieste Sarei! S-a si bronzat deja! Ne-am distrat de sarbatori cum ciocnea ea ouale, le arunca pe jos si juca fotbal cu ele! Hai ca m-am intins cat o zi de post! In orice caz, am hotarat sa vin mai des acasa, cel putin acum ca s-a facut frumos afara, ca dupa ce voi incepe serviciul nu voi mai avea ocazia! |
Stati acolo la rasfat cat de mult puteti! Bravo, fetele!
Si nu o uita pe Maria cu reteta de dobos... (De fapt si eu astept cu nerabdare reteta, sotul meu e innebunit dupa dobos...ardelenii astia!
Poze

tuturor sfintelor si sfintilor Gheorghe de azi!!!!!!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
Multa sanatate bolnavioarelor Devylla, Erika, danielle si Ebonee!
Am admirat pozele cu Cristi de Cecilia la tara ,Miruna de Danuta si mamica Danuta tare sic, Ghighi scump, si Pupi haricuta!
Noi suntem bine, de sambata o sa trimit fata la mamaie cateva zile, caci am un training sambata si poate reusim procesul intarcatului.Cred ca neam hotarat si pentru o gradinita din toamna program scurt, la care mai merg 3 prieteni de-ai Antoiei din parc si care este foarte aproape si de noi si de parc.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Fac o mare cinste,e ziua sor'mi!!!!!!!!

Edit:implineste 26 ani
si mai e si Georgiana!!!!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii![]()
carpatina spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora So,am scos capul de dupa ! |
Daca n-ai pus inca pozele de mult promise... zic sa te ascunzi la loc
Cuscra-ta era si ea pe acolo?
=====================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui devylla Ca tot plangeau si-si trimiteau pupici Yaia si CArpatina io n-am avut liber deloc Noi,adica eu cu Erika ne-am pricopsit cu o raceala... |
Eu!

Sanatate multa, fetele de la cires!
Poze