Gravidute prin FIV (37)
Raspunsuri - Pagina 16
Liana30 spune:
Sima si Bombonique, felicitari , Mamici! 
luptatoarea mea
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Micky2007 spune:
Am pus cateva poze aici. Trebuie sa mai fac si la 35 saptamani.
Micky
35+
+ 
AMR 19 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)
many_bani spune:
Elena,Moni, Micky ce burtici frumoase
, abia astept sa mi se vada si mie burta.
Betty lasa gandurile negre 
Evy maine te asteptam cu vesti bune 
Fetelor, cu burtica mai mare, voi cam in ce saptamana ati inceput sa va cremuiti cu crema speciala antivergeturi?
Pupici pe burtici
Micky2007 spune:
mani_bani eu am inceput cu cremuiala cam din saptamana 20, dar binenteles ca nu in fiecare zi ca uitam.
Daca vreti o crema foarte buna antivergeturi, va spun de unde sa luati, este si ieftina 500 ml cu 75 RON.
Micky
35+
+ 
AMR 19 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)
Moniland spune:
Micky ce diferenta intre burtica de 27 sapt si cea de 33
. Asta ma asteapta si pe mine. Si sa stii ca nu pare mai mare a ta decat a mea, ma refer la 27 sapt.
Ce ai mai facut cu caruciorul? Eu l-am vazut acum pe www.babycomfort.ro/produse/230-carucioare/243-carucioare-bebelusi/1627-carucior-landou-pentru-gemeni---duo-driver---green.html" target="_blank">acesta. In afara de faptul ca e greu ar putea fi ok. Si e primul pe care il vad de gemeni cu manerul reglabil fata -spate.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Micky2007 spune:
Moni da este mare difetenta, acum m-am uitat si eu. Cu caruciorul nu am mai facut nimic, m-am mai uitat pe net dar nu am vazut ceva care sa imi placa. Asta pe care l-ai gasit tu este frumos, dar mie nu imi place verdele. In rest este chiar ok. 
Micky
35+
+ 
Fragutza spune:
Micky, ce crema folosesti? Mie mi se tot spune ca e bun uleiul de masline, dar n-am incercat pana acum. As prefera o crema care intra repede in piele.
hepilica spune:
Bq, FELICITAAAARI, FELICITAAAARI, FELICITAAAARI, FELICITAAAARI!!!!!

CE mult ma bucur!!!! Esti mamica!!!! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.....

Sima, felicitari pentru fetite si sanatatte multa!!!!
Micky, tu urmezi... 

h.
18+ 
multumesc lui DD
Micky2007 spune:
raluca crema se numeste "crema Reafirmante Antiestrias", este cumparata din spatele Magazinului Unirea, mie imi convine ca este foarte multa si nu trebuie sa iau mereu, mai ales cand ai burta mare iti trebuie cam multa.
hepilica stiu si abia astept. Sunt tare curioasa daca sunt frumosi si cu cine seamana. Nu sunt normala la cap, cand ar trebui sa ma gandesc sa fie sanatosi....
Imediat ma prindeti si voi din urma si abia astept sa va dau sfaturi despre creme, ceaiuri si eu mai stiu ce.
Micky
35+
+ 
hepilica spune:
Moni, Elena, Micky, ce burtici MAAARI si frumoase. Abia astept sa-mi creasca si mie burtica asa.
Deocamdata crestem incet, timid..
Moni, ce frumos din partea ta ca ai dedicat acest capitol proaspetelor mamici.
h.
19+ 
multumesc lui DD