Gravidute prin FIV (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Many_bany, eu folosesc de la inceput uleiul Johnsons cu aloe vera dupa dus, apoi am auzit de crema antivergeturi de la AslaVital ca e buna si am folosit-o. Am primit una de la Chicco si o folosesc si pe asta. Pana acum nu mi-a crapat pielea, dar acum incepe explozia. In 6 sapt fiecare copilas va pune pe el 1 kg. Deci 2 kg de copii in plus in numai 6 saptamani [:O]
Eu zic ca dupa 18 sapt poti sa folosesti ca pana atunci nu e asa mare burtica.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, carucior este si pe rosu si pe albastru si portocaliu... La tine bebelusii misca tot asa sau mai rar? Se zice ca pe la 38 sapt nu prea mai misca ca nu mai au loc, si ma gandesc ca daca sunt doi in burtica demult nu mai au loc.
Raluca, ulei de masline am folosit inainte de a ramane insarcinata ca dupa nu-mi mai imi placea mirosul si l-am inlocuit cu Johnsons.
Hepilica,
Micky, cezariana va fi cu anestezie generala sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Moni am sa ma uit si eu la caruciorul pe care l-ai gasit tu daca are si alte culori, ca este frumos.
Bebelusii misca la fel, baietelul este cel mai fotbalist, nu este zi sa nu se joace la greu si iese caputul care este langa buric si se umfla. Se si intinde cu picioarele care sunt chiar pe vezica mea...... Fetita este tare cuminte. Cateodata misca si amandoi odata. Loc sa stii ca isi fac.
In legatura cu anestezia, inca nu stiu, cred ca miercuri merg la spital sa vorbesc cu anestezistul sa ii arat analizele si sa discutam despre anestezie. Eu as prefera totala, ca nu as vrea sa aud "da-mi bisturiul", "taie mai mult" sau eu mai stiu ce....Cred ca numai de bebelusi nu am eu chef atunci, zic si eu nu stiu. Sa vad ce imi recomanda anestezistul.

Micky 35+ +

AMR 19 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

Mergi la inceput

Cel albastru chiar imi place, chiar daca este un pic mai inchis. Dar nu am gasit nicaieri cate kg cantareste el singur fara ambalaj.
I-a placut si sotului, nu imi vine sa cred, ca nu prea ne potrivim la gusturi.

Micky 35+ +

AMR 19 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland
Micky, cezariana va fi cu anestezie generala sau cum?

de obicei se practica rahianestezia....eu asa am facut si a fost super ok. in general nu este recomandata anestezia generala

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

betty fina mea a facut anestezie generala.

Micky 35+ +

Mergi la inceput

Am pus poze noi la semnatura facute azi.

Micky 35+ +

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MONI caruciorul este super,si f convenabil la pret,si mai ales ca are si landouri,din ce am vazut pana acum nk nu mi-a placut decat unul singur de la ABC design de 2300 ron,dar nu eram incantata din cauza scaunelor,copii nu stau unul langa altul.DAR acesta chiar mi-a placut mult si cred ca voi ramane la el,super,si i-a placut si sotului. DE cand ma tot uit si nk,bine ca l-ai vazut. MICKI ce burtica mare si frumoasa ai,am vazut si patutul ,culmea ca si eu il vazusem pe siteul de la Bertoni,si ma intrebam daca au si varianta roz. TU de unde l-ai luat,cat a costat si daca te-a costat transportul,ai luat doar unul? HAI ca te-am ametit

31+

Mergi la inceput

kineta patuturi am luat doua, unul bleo si unul roz, dar nu l-am desfacut decat pe cel bleo, cand ma mut in casa mai mare in desfac si pe cel roz. Le-am luat de la baby expo si am dat 530 ron pe bucata. Eu zic ca este foarte putin, foarte bun si frumos. La transport am dat "ceva" soferului. Am sa caut ca au pe ceva site-uri acest patut. Oricum daca il vrei iti dau numarul de telefon de unde am luat eu.

Micky 35+ +

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MICKIte pup si mersi,cand ai timp si chef sa mi spui si mie ce ai mai cumparat,ca si eu am cumparat cate ceva dar tot am impresia ca ceva nu am luat,si vreau sa ma mai informez. VREAU sa comand aspiratorul nazal Bebe Sounds ,ink nu l-am gasit,am luat cateva cosmetice de la Chicco(sampon si sapun lichid),o lotiune de noapte de la Sanosan (de dupa baie)dar miroase cam tare a lavanda si nu prea imi place,apoi am mai luat o lotiune de la Mustela dar cred ca am luat-o gresit cica e de curatare dar nu stiu la ce-mi trebuie. AM luat cateva hainute,cadita de baie,si in Mai acum vreau sa comand patuturile . A,am luat si pic SABsimplex(eu am ajuns la colici),Bepanthen,Garmastan,Baneocin,comprese sterile ,ser fiziologic,si cam atat cred,nici numai stiu ce trebuie. MAI da mi idei,cand ai timp

31+

Mergi la inceput